kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    én megnézek mindent amihez fűzök 1 kis reményt. pl. ha az Excel Sagát, vagy az FLCL-t a bemutató alapján ítéltem volna meg, akkor 1 oltári nagy hibát követtem volna el.
    a Naruto is nagy hiba lett volna ha kimarad, akárcsak a Bleach, vagy a Mai Hime. aztán még sorolhatnék 1 csomó címet.
    igaz a listámon látszik, h még 1 csomó nagy mű hiányzik, pl.: GUNDAM, Macross, Record of Loddos War, Grave of the Fireflies, Tokyo Godfathers, Scrapped Princess, hack//SIGN (?), Slayers, Witch Hunter Robin. szépen lassan ezek is pótolva lesznek. főleg, h megnő ebben a hónapban a letöltés limitem 30 GB-ra 15-ről! ^_^

ja, meg itt megtalálhatjátok a GitS 2nd GiG direkt letöltési linkjeit. (torrent)
    nagy öröm, h karácsony környékére várható köv. 2 rész (17-18). én már várom! ^_^