kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem tudok.
    Itthon, Magyarországon is, és Hollandiában is majdnem megfulladtam már :)
    Igaz, egyik sem azért volt, mert nagy mellénnyel belevetettem volna magam egy úszóversenybe...

Itthon egy közeli homok-bányatóban fürödtünk, úgy 10 éve [volt az 15-17 is], és a vízpart közelében pancsikolva beleléptem egy ~4 méter lyukba.
    Mint kiderült, korábban a homokot kimerő Kamatsu ott csinált egy mintavételt... :)
    Egy haverom húzott 50 cm-t rajtam, miután már harmadszor is fellöktem magam, alig kapva levegőt és szilárd talajt ért a lábam.
    Először nem akarták elhinni, hogy alig pár méterre a parttól fuldoklom :)

Hollandiában (15 éve) meg egy-egy szörfdeszkán napoztunk, és beszélgettünk haverommal, Langwerben, az Atlanti-óceánra nyíló öbölbe csatlakozó egyik csatornában, amikor egyik baromállat közös ismerünk se szó se beszéd keresztben ránk vetette magát a partról...
    A közel 3 méteres vízből egy román nemzetiségű, közeli hajón beszélgető tanár mentett ki :)