Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval Yume Miru Kusuri és Aeka route a best! :)
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@
practitioner of the forbidden arts of death
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
@
Ráadásul a játékban az a legegyszerûbb módja hogy feltöltsd a servantod... Bár Ilya remélhetõleg valami más módszert talált. :)
practitioner of the forbidden arts of death
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Emberekkel találkozásra meg én azt mondom egy sörözõs találkozó nekem így szimpibb, de persze egy conon eleve egy rakat ember ott van, míg találkozón max egy kis társaság.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Merrefelé laksz?
Viszont: ami megismételhetetlen minden egyes alkalommal az a hangulat, amit az ott résztvevõ emberek generálnak.
Jobb esetben a tapasztalt jelmezesek, beöltözõk, minden nap más-más jelmezben vannak, a fotózkodás a pecsa elõtt, amikor két jelmezes találkozik és elbeszélik, hogy ki-hogy csinált milyen jelmezt, új ismerõsök, EMBEREK! Más emberek akik hasonló érdeklõdéssel rendelkeznek mint te, ugyanakkor mások is egyben.
Az a legeslegjobb az egészben, hogy itt olyan emberek találnak egymásra, és haverkodnak össze, akik az utcán még le se köpnék egymást ilyen-olyan okok miatt.
Es kosz az infot es a linkeket
analízist mi speciel vettünk...
az hogy románból is kell írni meg föcit románul meg ilyenek... na AZ szívás...
@
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
es hogy ne legyen teljesen off: mennyi kb egy animeconra a belepo? gondolom tobbfele jegy van attol fuggoen, hogy meddig maradsz, esetleg miket nezhetsz meg.
Most meg a fõiskolán örülök, ha valami 2-es lesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
am jah... 2essel simán át lehet menni, 5ösért azért kell már kicsit szenvedni... szerintem... bár még én is mögötte vagyok és fosok ^^
@
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De nekem rövidre vágja a vacilálást az, hogy kb 1 héttel elötte tudom majd, hogy dolgozok-e azokon a napokon. :P
(\__/) ( X.x) ( } . { )