FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hát én nagyon el lennék keseredve, ha megyszűnne vagy esetleg fizetőssé válna, ez utóbbi még nem a világ vége, de akkor is. Amúgy átlag 1-2 óra amit én netezéssel töltök aztán benyomom a dc-t és nem is szokott érdekelni mi megy csak vmi jöjjön le nekem is, ott pedig igencsak előfordul, hogy vmi 1k-val jön keményen lefelé, aszt majd meglesz vmikor.
Modemes időszakomban amikor 1 film jött lefelé 1 hétig már eléggé hozzászoktam a lassúsághoz. Néha pedig nagyon is előnyös tud lenni a lassúság amikor az össz-vissz 90 gigából már csak 1 giga van szabad, ez pedig általában így szokott lenni:))
a vadászgatás sem zavar, mert tényleg van olyan anime ami még usteam-en sincs meg, pl. ha jól tudom a Chobits egy ilyen volt, asszem az csak ogm-ben van/volt ott, és amikor megláttam tizenegynéhány részt dc-n vkinél valósággal topzódtam, az ember önbecsülését hihehetlenül tudja növelni, ha vmit önerőből tud bevadászni, a munka gyümölcse ugye:)