72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    JA és az Anbu készíti High Qualityben. Bár ők kevese vannak de igényes munkát csinálnak ezért érthető hogy még csak a 2. résznél tartanak... (IMO ők csinálták a legjobb Macross Zero rippeket is)
  • Ottto
    Áh, ez is Lunar :( Azért nem szeretem mert qrvalassú szervere van.
    Ráadásul nekem az első 4 rész animekeepes, ahol soul reapernek, míg a lunarban death godnak vagy vagy soul slayernek nevezi a szereplőket a fordítás. Kicasit zavaró. Szvsz Soul Reaper jobb
  • Bucser
    Ja egyébként azoknak akiknek tetszett a Gindam Seed a destiny (2. sorozat) már eléggé előrehaladott állapotban van.

Szinténn szedhető az Scarywater -en lévő releaser csoportok törrentjei közül az első 7-8 rész már.
  • Bucser
    Kint van a Bleach 9. része...

Innen szedhető is a torrent.
  • Sadun Tryst
    a vége kimondottan megható volt. a romatikus / vígjátékokban nekem a Love Hina mellett áll az 1. helyen :)
  • Ottto
    Jaja eleje az mókás volt :) bár a vége már nem volt ennyire vidám.
  • Sadun Tryst
    Anno nekem is nagyon tetszett a manga. Az összeset elolvastam, sőt egy fél éve kb. az animét is megnéztem. Az is nagyon jó volt. Főleg az első részen lehetett sokat nevetni, mikor megjött Ai. :)
  • Ottto
    Tegnap este megnéztem a Video Girl Ai-t. Még anno olvastam a mangát, a kiadott változatot, az első néhány részt vettem meg. Szvsz az jobban átlátható, de az tény hogy az animenek jobb hangulata van.
    Egyébként egy igen szép történet
  • Sadun Tryst
    az új Shinigami tényleg jó fej. kár, h a mangában nem volt benne.
    szal már én is nagyon kívánci vagyok, h mi lesz a szerepe! ;)
  • Bucser
    NEm tudom nekem a Bleach zenéje annyira nem tetszik.. nekem olyan furcsa és túl hirtelen a váltás benne..... Viszont az új Soul reaper aki most jelent meg az jó fejnek tűnik:) (8. részben)
  • Sadun Tryst
    azt hittem már a zene letöltő oldal nem jön be. na mind1. kazaa-n majd körülnézek...
  • Ottto
    Ezt mondtam énis :P
    No mind1, azért kössz, a linkeket megnézem
  • Sadun Tryst
    asszem nem lesz jó. mert nem jó a link a zenékre. sem az opening, sem az ending... :(
    de mondok 1-2 más linket, ahol lehet fent van.
    Bleach 7
    Bleach Insider
  • Ottto
    thnx. privi ment
  • Sadun Tryst
    még nincs, de a kedvedért letöltöm. küld a címet. :)
  • Ottto
    Jaja, és onnan nem megy. Adok ftp servert feltöltöd? Feltételezem neked megvan...
  • Sadun Tryst
    Bleach Portal
    Tessék regisztrálni, majd a jobb oldalon a menük között lehet 1 olyan menüt találni, h: Multimedia Database (erre nem lehet klikkelni), amin belül található a Music Downloads (erre kell klikkelni).
  • Ottto
    Az oldal bejön, de mikor le akarom tölteni a zenét, akkor ezt írja ki, nemtom miért :(
  • Waterhorse
    Nálam bejön a főoldal, de onnan halványlila gözöm sincs, hogy kell továbblépni, van ott egy linkre mutató felirat, de arra nem reagál semmit.
  • Ottto
    "A kért hely nem érhető el" :(
  • Ottto
    thnx megnézem...
  • Sadun Tryst
    domo arigato!
  • Sadun Tryst
    Bleach itt található.
    De ahhoz, h hozzá is férhess, előbb regisztrálnod kell.
  • Ottto
    Bleach vagy Mai HiME soundtrackot nem tud esetleg valaki?
    Mert sikerült kiszednem a Bleach főcímdalát, és a végdalt mp3-ban, mert azon nagyon jók. Mai HiME-nek nincs annyira ütős főcímdala, és végdala, bár lehet még majd azokat kiszedem, de ott a csatáknál vannak nagyon pörgős zenei aláfestések, és ezek érdekelnének, ha tudtok ilyet....
  • Gábor
    Azt írja a descriptionben...
  • Waterhorse
    A minap is találta vhol Inuyasha és Slayers magyar szinkronokat, hát akkor mondom, csinálok magamnak szikronos dvd-ripet belőle:)
  • Waterhorse
    Hát én nagyon el lennék keseredve, ha megyszűnne vagy esetleg fizetőssé válna, ez utóbbi még nem a világ vége, de akkor is. Amúgy átlag 1-2 óra amit én netezéssel töltök aztán benyomom a dc-t és nem is szokott érdekelni mi megy csak vmi jöjjön le nekem is, ott pedig igencsak előfordul, hogy vmi 1k-val jön keményen lefelé, aszt majd meglesz vmikor.

Modemes időszakomban amikor 1 film jött lefelé 1 hétig már eléggé hozzászoktam a lassúsághoz. Néha pedig nagyon is előnyös tud lenni a lassúság amikor az össz-vissz 90 gigából már csak 1 giga van szabad, ez pedig általában így szokott lenni:))

a vadászgatás sem zavar, mert tényleg van olyan anime ami még usteam-en sincs meg, pl. ha jól tudom a Chobits egy ilyen volt, asszem az csak ogm-ben van/volt ott, és amikor megláttam tizenegynéhány részt dc-n vkinél valósággal topzódtam, az ember önbecsülését hihehetlenül tudja növelni, ha vmit önerőből tud bevadászni, a munka gyümölcse ugye:)
  • Sadun Tryst
    jó van na. mellé ment 1 gomb. szokott. túl gyors vagyok...
  • Bucser
    öhm:D ez torrent volt:)
  • Sadun Tryst
    szerintem mind 2. csak 1ik hardsubos, míg a másik raw...
    egyébként a 2cd-s változatban van 5.1-es hang?
  • Sadun Tryst
    így is vadászok nagyon sokmindent. pl. a Narutot egy ideig, mikor kifogyott az USTEAM, meg a GitS 2nd GIG-et is, mert azt hittem akkor még, h az csak USTEAM-en nincs fent.
    jah meg törrent korszak miatt, már minden anime könnyen beszerezhető, csak a FanSub-ot készítők nevét kell megtudni (pl. Anime-Keep, Lunar, ANBU, StaticSub).
    tessék hozzászokni a torrentes rendszerhez. :)
    SOKKAL JOBB MINT A DC!
  • Gábor
    Nem tudja vki véletlenül,hogy az innocence mappában az usteamen a két új verzió vmelyike esetleg a hivatalos dvd-e? Érthető voltam?:)
  • Bucser
    Nekem mondjuk sokan mondták, hogy fanatizmusban verhetetlen vagyok:) (volt, hogy 0,54K-val szedtem filmet mert máshol nem volt meg történetesen a Nagy Balhé című 1973-as átverős filmremeket..)
  • Bucser
    NA látod.. ráadásul ingyenes:) ha nem gyűjtenék össze itt akkor sok sorozatot vagy filmet meg sem néznél, mert vadászni kellene:)
  • Sadun Tryst
    én 14k-val szedtem le az Innocencet. akkor az volt a max sávszélességem a túltöltés miatt. mókás volt 4 napon át ölteni 1 filmet, úgy h nem is neteztem addig... :D

egyként nem vagyunk telhetetlenek, csak a megszokott minőség nincs meg és ez 1 kicsit zavaró. egyébként engem sem zavarna ha 20-al jönnének a cuccok. szedtem már le játékot 8k-val is... :) (8 és fél óra volt 550 MB kb)
  • Bucser
    Egyébként baromira telhetetlenek vagytok... Én 5 K-val is szedném... egyszer úgyis leér...
  • Waterhorse
    Vannak napok mikor eléggé begazol a usteam, volt rá példa, hogy 1 hétig 12-vel jött a cucc.
  • Sadun Tryst
    jah. én is eddig 85-90k-val húztam lefelé... most pedig nagyon ugrál... :(
  • Bucser
    Akor nem tudom...
  • Ottto
    Én nem regeltem, mégis 125k/s-el szoktam letölteni :)