72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#3368 Nálam bejön a főoldal, de onnan halványlila gözöm sincs, hogy kell továbblépni, van ott egy linkre mutató felirat, de arra nem reagál semmit. -
#3367 "A kért hely nem érhető el" :( -
#3366 thnx megnézem... -
#3365 domo arigato! -
#3364 Bleach itt található.
De ahhoz, h hozzá is férhess, előbb regisztrálnod kell. -
#3363 Bleach vagy Mai HiME soundtrackot nem tud esetleg valaki?
Mert sikerült kiszednem a Bleach főcímdalát, és a végdalt mp3-ban, mert azon nagyon jók. Mai HiME-nek nincs annyira ütős főcímdala, és végdala, bár lehet még majd azokat kiszedem, de ott a csatáknál vannak nagyon pörgős zenei aláfestések, és ezek érdekelnének, ha tudtok ilyet.... -
Gábor #3362 Azt írja a descriptionben... -
#3361 A minap is találta vhol Inuyasha és Slayers magyar szinkronokat, hát akkor mondom, csinálok magamnak szikronos dvd-ripet belőle:) -
#3360 Hát én nagyon el lennék keseredve, ha megyszűnne vagy esetleg fizetőssé válna, ez utóbbi még nem a világ vége, de akkor is. Amúgy átlag 1-2 óra amit én netezéssel töltök aztán benyomom a dc-t és nem is szokott érdekelni mi megy csak vmi jöjjön le nekem is, ott pedig igencsak előfordul, hogy vmi 1k-val jön keményen lefelé, aszt majd meglesz vmikor.
Modemes időszakomban amikor 1 film jött lefelé 1 hétig már eléggé hozzászoktam a lassúsághoz. Néha pedig nagyon is előnyös tud lenni a lassúság amikor az össz-vissz 90 gigából már csak 1 giga van szabad, ez pedig általában így szokott lenni:))
a vadászgatás sem zavar, mert tényleg van olyan anime ami még usteam-en sincs meg, pl. ha jól tudom a Chobits egy ilyen volt, asszem az csak ogm-ben van/volt ott, és amikor megláttam tizenegynéhány részt dc-n vkinél valósággal topzódtam, az ember önbecsülését hihehetlenül tudja növelni, ha vmit önerőből tud bevadászni, a munka gyümölcse ugye:) -
#3359 jó van na. mellé ment 1 gomb. szokott. túl gyors vagyok... -
#3358 öhm:D ez torrent volt:) -
#3357 szerintem mind 2. csak 1ik hardsubos, míg a másik raw...
egyébként a 2cd-s változatban van 5.1-es hang? -
#3356 így is vadászok nagyon sokmindent. pl. a Narutot egy ideig, mikor kifogyott az USTEAM, meg a GitS 2nd GIG-et is, mert azt hittem akkor még, h az csak USTEAM-en nincs fent.
jah meg törrent korszak miatt, már minden anime könnyen beszerezhető, csak a FanSub-ot készítők nevét kell megtudni (pl. Anime-Keep, Lunar, ANBU, StaticSub).
tessék hozzászokni a torrentes rendszerhez. :)
SOKKAL JOBB MINT A DC! -
Gábor #3355 Nem tudja vki véletlenül,hogy az innocence mappában az usteamen a két új verzió vmelyike esetleg a hivatalos dvd-e? Érthető voltam?:) -
#3354 Nekem mondjuk sokan mondták, hogy fanatizmusban verhetetlen vagyok:) (volt, hogy 0,54K-val szedtem filmet mert máshol nem volt meg történetesen a Nagy Balhé című 1973-as átverős filmremeket..) -
#3353 NA látod.. ráadásul ingyenes:) ha nem gyűjtenék össze itt akkor sok sorozatot vagy filmet meg sem néznél, mert vadászni kellene:) -
#3352 én 14k-val szedtem le az Innocencet. akkor az volt a max sávszélességem a túltöltés miatt. mókás volt 4 napon át ölteni 1 filmet, úgy h nem is neteztem addig... :D
egyként nem vagyunk telhetetlenek, csak a megszokott minőség nincs meg és ez 1 kicsit zavaró. egyébként engem sem zavarna ha 20-al jönnének a cuccok. szedtem már le játékot 8k-val is... :) (8 és fél óra volt 550 MB kb) -
#3351 Egyébként baromira telhetetlenek vagytok... Én 5 K-val is szedném... egyszer úgyis leér... -
#3350 Vannak napok mikor eléggé begazol a usteam, volt rá példa, hogy 1 hétig 12-vel jött a cucc. -
#3349 jah. én is eddig 85-90k-val húztam lefelé... most pedig nagyon ugrál... :( -
#3348 Akor nem tudom... -
#3347 Én nem regeltem, mégis 125k/s-el szoktam letölteni :) -
#3346 USTEAM ingyenes accountal max 45 K-t garantált eddig is maximum 60-at.. a nagyobb sávszélért asszem reggelni meg adakozni kell -
#3345 Kérdés:
USTEAM tényleg ilyen lassú mindenkinél? Vagy csak nálam? Mert nekem 24, vagy max 45k-val jön minden. HW hiba nem? Mármint már nem elég erős a cucc ennyi felhasználónak... :( -
#3344 pénteken jön mindig az új. :) -
#3343 Bazzeg, hogy 2 részenként van egy történés!!! Braaaaaa csak 8 rész van kint???? -
#3342 mi a külnönbség az ok nélküliség és a *csak úgy* között? :D
mind1...
tessék nézni majd olvasni a Bleach-et. megéri ;) -
#3341 a mangában még jobb Kon! :D
lesz majd 1 neki szentelt rész is ha minden igaz. na azon halálra röhögtem magam mangában! :D -
#3340 Bleach tetszik bár abszolút nem gyerekeknek való. Viszont jól vannak megoldva a váltások a hülyeség és komolyság között:) A Mod Soullal ellátott Plüss maci (Kon) meg frenetikus:D -
#3339 Már 9 rész van :)))) Ma jött ki a 9.-ik
Bleach: Jó, ezt tudom, én nem is azt mondtam hogy ok nélkül jelennek meeg, hanem hogy csak úgy....Mai HiMEben mindig az adott helyszínhez, kerethez kapcsolódik ez. -
#3338 a Bleach-ben azért ki van találva, h miért támadnak meg a Hollow-ok.
1. mert egy szellem teljed dühében elvesztette a szivét (emiatt van a lyuk a mellkasukon)
2. és észlelt valamelyikük egy nagy erejű lelket és felakarja azt falni. amivel nem az éhségét csökkenti, hanem az ürességérzetet próbálja enyhíteni.
3. ez csak a történet elején van így. kb. ahol az anime tart, ez az utolsó hollow ami feltűnik csak úgy, szal kezd beindulni a történet :)
Mai-Hime mind a 8 rész lent van már, szal csak néznem kell... :) -
#3337 Ez nem egy véres anime, de tény hogy az alaptörténet harcra épül. Emellett sok az echii de nemtom, valahogy belefér. Tulajdonképpen az első 3 rész ami engem is kissé félrevezetett, mert ott tényleg volt egy hosszas csata, és hogy a HiME ok értelme hogy harcoljanak, de aztán kiderülnek más dolgok is, és inkább a mindennapokra épül a történet, és EBBŐL következnek egyes harcok, nem úgy mint pld a bleachben hogy egyszercsak feltűnik a semmiből egy hollow, hanem pld ha az erdőben mászkálsz, számíts rá hogy megtámadnak az ott tanyázó Ourphanok... -
#3336 én leginkább 1 újabb Tenchinek, Love Hinának, vagy valami Rurouni Kenshin-nek örülnék :)
erre pedig csak a Tenchi esélyes, de az is csak manga formában. már elkezdték az újat, és van is 3 rész, de leállították... :( -
#3335 hm. remélem nem lett nagyon eltúlozva a Mai Hime...
mert 1 SunaBozu-ban elmegy a sok echii, mert arra épül és a hülye poénokra. ja + a nagy mellekre :)
de ez mondjuk 1 harcra épülő sorozatban nem biztos, h jól nézném. pl. az Elfen Lied-ből amit láttam, az engem teljesen lehervasztott. az a sok vér a semmiért... -
#3334 IMo nincs és nem is lesz.. Berserk viszont megérne már egy másik misét.... akár Mangában is.. olyan lassan jön:( -
#3333 Hellsing folytatás még mindig nincs? -
#3332 Megnéztem a My HiME első 8 részét, és meg kell mondjam fullig van echiis részekkel, az első 3 részből ez enmigen derül ki, de már a 4.-nél ez tény.
!!!!SPOILER!!!!
Pld azon jót nevettem mikor a lányoknak elopkodták az össszes fehérneműjét, és ott rohangáltak a legmenőbb lányok miniszoknyába, és aztán allájuk fújt a szél :D De pld az egyáltalán nem volt vitcces mikor Mikoto kur**nak adta ki magát (mégha kényszerből is) vagy egy csaj elcsábította az utcán a csávókat és aztán megölte őket. Szal vigyázni kell vele!!!
Egyébként nagyon király sorozat, mégha tele van ilyenekkel, valahogy mégis jól lett összeállítva az egész. -
Gábor #3331 Nadesico aranyos, egyszer meg lehet nézni mindenképp, habár még csak a 13. epizódnál tartok, így még az is megtörténhet,hogy a végére zseniális lesz. -
#3330 hai hai hai! ^_^
Mai-Hime pedig már letöltés alatt. Bár addig nem akarok belenézni, amíg az Azumangával nem végzek. Nagyob bejön a sorozat!
Nyelvtan tanár továbbra is Rulz! -
#3329 Nah, kész lettem 3 My HiME-s háttérképpel. Kis kedvcsináló, salz tessék megnézni :)
Mai
Mikoto
Natsuki
Más: Megnéztem a Bleachet, most az 5-ik résznél tartok, és meg kell mondjam igazad volt Tryst. Tényleg nagyon jó!