kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Waterhorse
    Lumiere titka talán pont abban rejlik nálam, hogy 10 éves és ennek ellenére így megmutatja a lábait, ráadásul az a cucc is enyhén kihívó:))) A való életben ez még nekem is túl fiatal lenne, de akik ismernek nem lepődnek meg ha azt mondom a legalsó korhatár nálam 15, persze nem kell rögtön félreérteni, most éppen 27 éves a barátnőm és fél éve vele vagyok.

Az Onegai Teacher-ben pl. bejött a tanárnő is, szóval nem is mondtam lejjebb teljesen igazat, de az kétségtelen, hogy ritka az amikor engem nagyon megfognak egy karakterrel. Nem mondanám én sem, hogy rondák, mert általában csinos, telt keblű, gombölyű fenekű cicababákat alkotnak, de a figyelelmfelkeltéshez, szükség van egy jó hajszínre, ezt már az ember izlése válogatja, nálam pl. a Lila, szőke, kék, esetleg zöld jön be, és sztem nagyon lényeges, hogy milyen ruhába öltöztetik az ominózus személyt.