72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    nálam a fekete hajú anime/manga lányok a nyerők! :P
    bár a szőkék és a rózsaszín hajúak még elég aranysoak szoktak lenni :)
  • Sadun Tryst
    akkor várom a Mailbomb-ot! ^_^
    de most mondom, az igazi függőség a mangában jön ki, mert ott már nagyon sokáig elment a történet! mert igazából ahol most tart az anime, ott kezdenek beindulni az események. már gec nagyon várom a köv. epizódot! :)
  • magus
    nem tudom ezt ismeritek e
  • Waterhorse
    Lumiere titka talán pont abban rejlik nálam, hogy 10 éves és ennek ellenére így megmutatja a lábait, ráadásul az a cucc is enyhén kihívó:))) A való életben ez még nekem is túl fiatal lenne, de akik ismernek nem lepődnek meg ha azt mondom a legalsó korhatár nálam 15, persze nem kell rögtön félreérteni, most éppen 27 éves a barátnőm és fél éve vele vagyok.

Az Onegai Teacher-ben pl. bejött a tanárnő is, szóval nem is mondtam lejjebb teljesen igazat, de az kétségtelen, hogy ritka az amikor engem nagyon megfognak egy karakterrel. Nem mondanám én sem, hogy rondák, mert általában csinos, telt keblű, gombölyű fenekű cicababákat alkotnak, de a figyelelmfelkeltéshez, szükség van egy jó hajszínre, ezt már az ember izlése válogatja, nálam pl. a Lila, szőke, kék, esetleg zöld jön be, és sztem nagyon lényeges, hogy milyen ruhába öltöztetik az ominózus személyt.
  • CSOCSO
    ez jo ez hol talalhato?
  • Bucser
    Elkezdtem tölteni Bleach-et de ha függő leszek tőle akkor nagyon gonosz leszek veled és Mailbombot kapsz az e-mailedre:D
  • Sadun Tryst
    bazzeg! jó kis oldal! :)
    de a geciek kiírták, h Final Fantasy VII - Advent Children, erre meg csak promo van benne... pedig már, h örültem... :(
  • Ottto
    NAGYON GYORS TORRENTES LETÖLTŐOLDAL
    Nekem az általános letöltési sebességemnek kb az 70%át eléri (+-) és tényleg szinte minden fent van. Innen Töltöm a MY HiME-t, és a Bleach-et is. My HiME minden Pénteken!!! ;)
  • Ottto
    echii, hát egykét helyen megtalálható, de sztem ez majdnem minden animeben benne van.

Egyetértek :D

Jah, a nyelvtan tanár nagyon ütös pofa, és később olyan dolgok derülnek ki róla.....na de nem mondok semmit ;)
  • Sadun Tryst
    echii=bugyimutogatás, erotikus részek, lebegő mellek, etc...

nem azt mondtam, h Lumiere ronda, hanem azt, h ha úgy vesszük akkor az anime lányok 95% gyönyörű. szal ennyi erővel bármelyik anime csajszira rá lehetne mozdunli gondolatban :)

u.i.:Azumanga Daioh-ban a férfi tanár Rulz! ekkora arcot nem mindenhol látni! :D
    de a legnagyobb az egészben az, h a szája mindig nyitva, és úgy jár, mint akit segberaktak! :D
  • Ottto
    Mi az az echii?????
    Hát az anime műfaja akció, de mikor épp nincs harc, Mikoto rendszerint oldja a hangulatot, eseteleg Mai-ra pályáznak, tehát van benne néhány poénosabb rész, de nem annyira mint pl a Bleach-ben, annál valamivel komolyabb.

#3316: Ki mondta hogy ronda, erről ABSZOLÚT de szó nincs, csak annyit hogy igen fiatal. Kicsit pedo érzést kelt, nem?
  • Sadun Tryst
    Ottto:
    Néztem bemutatókat a Mai-Hime-ről, és azt kell mondjam NAGYON echii-s az egész. legalábbis a leírás alapján. ez jellemző az egész sorozatra, vagy csak a poénok helyén van? mert az akciósorozato nem szeretem nagyon keverni az echii-s mókával... :)
  • Sadun Tryst
    Már az egy kicsit beteg ha felcsillan a szemed 1 anime karakterre. :)
    Tudni illik akit nem szándékosan rondának rajzolnak, az mind nagyon jól néz ki...
  • Ottto
    Igen erre én is felfigyeltem, 10 az még igen fiatal...
  • Waterhorse
    És az a lila hajú Lumiere csak 10 éves. Szerintetek beteg vagyok ha felcsillan a szemem egy 10 éves anime karakterre? Ez a legelső és remélem egyszeri alkalom, soha ezelőtt nem gyakorolt még rám ilyen hatást női karakter.
  • Sadun Tryst
    Kiddy Grade-et úgy nyár közepén nézhettem még meg. Nekem kellemes csalódás volt, mert a langyos és gyenge kezdés után egy remekbeszabott örténetet kaptam, jó főhőssel.
    Az akciójelenetek jók voltak. Teccett, de nem volt egy maradanó. Attól függetlenül 1 nézésre mindenképpen ajánlom mindenkinek.
  • Ottto
    Jaja, igen látványos, és sokatmondó ;)
    Nézzétek meg a karakterlapokat, nagyon érdekes!
    Egyik főszereplőről:

Name: Eclair (nevét már tudjuk)
    Class: C (valszeg ez valamiféle rang)
    Age: 16 (észrevettétek hogy majdnem minden anime főszereplője tinédzser?)
    Sex: Female (naná :))
    Teammate: Lumiere (a másik főszereplő)
    Ship: La Muse (itt már érdekes kezd lenni)
    Guard Robot: Donnersclag (no comment)
    Ability: Power (különleges képesség, persze nem maradhat el :))
  • Waterhorse
    Nagggyon jó ez az oldal:)))
  • Ottto
    Hivatalos Kiddy Grade oldal
    Leírás a történetről, a szereplőkről, háttérről, a helyszínekről, hírek, extrák, angol nyelven. Olvasgassátok, érdekes.
    Ezek szerint egyfajta sci-fi témájú animevel lesz dolgunk, amit én nagyon szeretek :) Kíváncsi leszek a sorozatra...
  • Waterhorse
    Az majd akkor kiderül, gondolom egyenlőre ezeket vetítik, de ha csak napi 1 részt számolok akkor összesen 2 és fél óra a műsoridő. Talán több epizód is lesz egymás után, vagy ha lemennek a részek lehet, hogy megismtlik még aznap.
    Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy mindent előlről kezdenek majd vetíteni. Ez amúgy nem jó poén így karácsony előtt, mert ugye, hogy fogom így az érdekeebb szériákat rögzíteni, kell vennem egy tucat kazettát
  • Ottto
    20:00-tól megis meddig fog menni? Amíg le nem vetítik a napi anime-t, vagy esetleg egy animeből több részt is leadnak az idő keretén belül?
    A Kiddy Grade-re rákerestem, így hirtelen pár képet találtam, ezek alapján egész jónak tűnik, majd még keresek infot is.
    Bevallom Megament annyira nem szeretem
    Inu Yashát nagyon remélem előlről kezdik, így mostmár én is nézhetem, mert lusta voltam felkelni olyan korán hogy megnézzem az rtl-en.
  • Waterhorse
    Animevilágról:
    "A tegapi AnimePartyn bejelentették, hogy December 4-én a Minimax után 20:00-tól indul Magyarország első anime csatornája, az A+! Átvezetésként Pokémont fognak vetíteni, majd Inu Yashát, Slayerst, Kiddy Grade-et és Megaman NT-t (Rockman.exe Execute) nézhetünk szinkronizáltan. Ezek közül ugyan csak a Kiddy Grade és a Megaman NT az új anime, de a későbbiekben számíthatunk új animékre is, és az sem kizárt, hogy a régi RTL Klubosokat is levetítik!"

Nézten Kiddy Grade képeket és elég érdekesnek tűnik, annyit tudtam kiszűrni, hogy erről a két csajsziról szólhat, és az öltözködési stílusuk sztem nem elhanyagolható, a lila nagyon helyeske.
    Ha vki ismeri fölhomályosíthatna a tartalomról is, de lehet, hogy most gyorsan nekifekszem és kiderítek még vmit róla.
  • Ottto
    Sztem is ;)
    Bleach de lassan jön torrentről :( My HiME 70el jött, de Bleach csak alig éri el a 25öt :(
  • Sadun Tryst
    nekem meg 1 bátyám van, 1 anyám, meg 1 apám aki megint akar gépezni :D
    bár itt csak a bátyám a nagyobb gond, akit néha beesz a fene a szbámba 4 órára... :/
    akkor még PSezni sem tudok nyugodtan... :(
    na de hagyjuk abba az offolást.. :)
  • Ottto
    De sajna nekem van 2 hugom, akik 1 óra múlva jönnek és rinyálnak hogy ők jönnek, 1 óra pedig kevés idő
    Persze ilyenkor este már nyugodtan vagyok 11ig, mert akkor meg apám küld aludni :P
  • Sadun Tryst
    nekem sincs több időm. én is hétvégen gépezek a legtöbbet (akkor barátnő sincs). és én is este csinálok mindent, de akkor éjjfélig itt ülök :)
    bár mondjuk és tanulás helyett írom a könyvem, és zenét hallgatok, vagy szarozok a digitális térképészet, ill. térinfo házimmal...
  • Ottto
    Sajna nekem ilyenre nincs időm, megint egy nagyobb projectbe fogtam (hátterek, majd a honlapomon fent lesz), meg nem jutok olyan gyakran géphez, meg suli, áhhhh le vok kötve rendesen. Hétvégén van időm mindenre, akkor is csak este, de sajna holnap hétfő, mmgint kezdődik a rémálom :(
  • Sadun Tryst
    hisz adtam a Mai-Hime töltéséhez linket. nem kell azt vadásznod... :)

jah, a bleach még mindig fut. feltehetően 100 rész felett lesz az anime részek száma. :)
    jelneleg én pl. 4 olyan animét nézek ami most fut.
    Naruto (jelnleg 111. résznél van - manga 240 fordítva angolra, 162 magyarra)
    Bleach (jelnleg 8. - manga 144 fordítva angolra)
    SunaBouzu (jelenleg 3. rész)
    Ghost in the Shell - 2nd GIG (jelenleg 16 a 26-ból)

ebből 2nek a mangáját is olvasom. így az a jó, h mindig van valami amit nézhetek. soha nem unatkozom, ha éppen gép előtt vagyok :)
  • Ottto
    A bleach is most fut? Húúúúha, elég nekem a My HiME-re vadásznom, de azért majd töltögetem lefele, ccsak majd később nézem meg...
  • Sadun Tryst
    ok ;)
    mellesleg Bleach-hez minden pénteken jönnek az új részek animében.
    a manga meg kiszámíthatatlan. sajna ezen a héten nem jött meg a lefordított 145ös rész... pedid japánban már 159. résznél vannak... :(
  • Ottto
    Bleach: Thnx, valamelyik torrentesnél láttam az 5.részt is salz gondoltam ;)
  • Sadun Tryst
    Bleach:
    A 8. résszel arra akartam utalni, hogy az USTEAM-en megtalálható 3 részen kívűl már van több is... ^_^

Azumanga:
    Már töltöm! :)
  • Ottto
    Azumanga: Ha jól tudom a 4.-ik az a tesiórás rész, mikor uszodában úsznak a lányok. Elfelejthetetlen :DD

Bleach: Ha nagyon fog érdekelni a történet, valszeg leszedem 1-től akármeddig az össszeset, nem szeretek úgy animetnézni hogy a 3. rész után a 8.-at látom, mert lehet egy szót nem értek belőle.
  • Sadun Tryst
    Bleach:
    Én megmondtam, hogy nagyon jó! :) A Lunar linken, amit adtam, azon már a 8. rész is fent van. Meg nem olyan rég (#3255) megadtam a manga letöltési helyét, is amit NAGYON erősen ajánlok!

Azumanga Daioh:
    Na, megnéztem a 3. részt is. Kezd megtecceni a sorozat. Elég aranyos, meg vicces. Aboszolúte kedvenc lett Yukari sensei. ^_^ Nagyon emlékeztet a volt osztály főnökömre...
    A köv. részre már nagyon kiváncsi vagyok, mert az előzetes alapján egy faszi is lesz benne, és fürdőzés, szal kiváncsi vagyok az eredményre! :D
  • Ottto
    Osaka nem hülye csak különc :D Teljesen máshogy gondolkodik mint a többiek, és ez végigkíséri az egész sorozatban. Majd figyeld meg milyen reakciókat váltanak ki a beszólásai például Tomo-chan ben :DDD

Összefüggés a részek között, szinte egyáltalán nincs. Annyi hogy egy középiskola 4 évén végigkísérünk 7 lányt (főhős) amíg leéretségiznek, de tulajdonképpen mindig tiszta lesz a kép a részeknél, vagyis elmondják hogy mit-mikor...
  • Ottto
    Bleach 1. részét megnéztem, tényleg igen jó, a másik 2 részt még nem láttam, de majd megnézem mihelyt lesz időm
  • Sadun Tryst
    már vagy 1 hónapja pofázok a Bleach-ről... :P
  • CSOCSO
    valaki dobjon mar fel egy uj anime bemutatoval. nemigaz hogy semmi uber anime nincs terbe veve:(
  • Sadun Tryst
    Azumanga Daioh:
    Vége nekiálltam. Már láttam kemény 2 epizódott. Eddig még erős átlaon felülinek nevezném, de semmi extra. Legfőb bajom ezzel az, h az eddigi főhős túl hülye (Osaka).
    A másik kisebb hiba,h semmi összefüggés nem volt eddig a részek között. Ez egy kicsit zavart...
    Meg Tomo-chan engem 1 picit Excel-re emlékeztet, Sakiki pedig Aoyama Motokora... :)
    De még várom a köv. részeket, mert már nagyon kiváncsi vagyok, h tényleg olyan jó-e ez a sorozat, mint ahogy már sok helyen olvastam!
  • Sadun Tryst
    nekem már mind a 3 verzió megvan! nem kis munka volt összevadászni a neten szépminőségben! ha kell valakinek kellenek, akkor szóljon, és akkor FTP-n letöltheti rólam őket.
    (jah, mellesleg FF7-AC tarilerekről van szó...)