72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    USTEAM ingyenes accountal max 45 K-t garantált eddig is maximum 60-at.. a nagyobb sávszélért asszem reggelni meg adakozni kell
  • Sadun Tryst
    Kérdés:
    USTEAM tényleg ilyen lassú mindenkinél? Vagy csak nálam? Mert nekem 24, vagy max 45k-val jön minden. HW hiba nem? Mármint már nem elég erős a cucc ennyi felhasználónak... :(
  • Sadun Tryst
    pénteken jön mindig az új. :)
  • Bucser
    Bazzeg, hogy 2 részenként van egy történés!!! Braaaaaa csak 8 rész van kint????
  • Sadun Tryst
    mi a külnönbség az ok nélküliség és a *csak úgy* között? :D
    mind1...
    tessék nézni majd olvasni a Bleach-et. megéri ;)
  • Sadun Tryst
    a mangában még jobb Kon! :D
    lesz majd 1 neki szentelt rész is ha minden igaz. na azon halálra röhögtem magam mangában! :D
  • Bucser
    Bleach tetszik bár abszolút nem gyerekeknek való. Viszont jól vannak megoldva a váltások a hülyeség és komolyság között:) A Mod Soullal ellátott Plüss maci (Kon) meg frenetikus:D
  • Ottto
    Már 9 rész van :)))) Ma jött ki a 9.-ik

Bleach: Jó, ezt tudom, én nem is azt mondtam hogy ok nélkül jelennek meeg, hanem hogy csak úgy....Mai HiMEben mindig az adott helyszínhez, kerethez kapcsolódik ez.
  • Sadun Tryst
    a Bleach-ben azért ki van találva, h miért támadnak meg a Hollow-ok.
    1. mert egy szellem teljed dühében elvesztette a szivét (emiatt van a lyuk a mellkasukon)
    2. és észlelt valamelyikük egy nagy erejű lelket és felakarja azt falni. amivel nem az éhségét csökkenti, hanem az ürességérzetet próbálja enyhíteni.
    3. ez csak a történet elején van így. kb. ahol az anime tart, ez az utolsó hollow ami feltűnik csak úgy, szal kezd beindulni a történet :)

Mai-Hime mind a 8 rész lent van már, szal csak néznem kell... :)
  • Ottto
    Ez nem egy véres anime, de tény hogy az alaptörténet harcra épül. Emellett sok az echii de nemtom, valahogy belefér. Tulajdonképpen az első 3 rész ami engem is kissé félrevezetett, mert ott tényleg volt egy hosszas csata, és hogy a HiME ok értelme hogy harcoljanak, de aztán kiderülnek más dolgok is, és inkább a mindennapokra épül a történet, és EBBŐL következnek egyes harcok, nem úgy mint pld a bleachben hogy egyszercsak feltűnik a semmiből egy hollow, hanem pld ha az erdőben mászkálsz, számíts rá hogy megtámadnak az ott tanyázó Ourphanok...
  • Sadun Tryst
    én leginkább 1 újabb Tenchinek, Love Hinának, vagy valami Rurouni Kenshin-nek örülnék :)
    erre pedig csak a Tenchi esélyes, de az is csak manga formában. már elkezdték az újat, és van is 3 rész, de leállították... :(
  • Sadun Tryst
    hm. remélem nem lett nagyon eltúlozva a Mai Hime...
    mert 1 SunaBozu-ban elmegy a sok echii, mert arra épül és a hülye poénokra. ja + a nagy mellekre :)
    de ez mondjuk 1 harcra épülő sorozatban nem biztos, h jól nézném. pl. az Elfen Lied-ből amit láttam, az engem teljesen lehervasztott. az a sok vér a semmiért...
  • Bucser
    IMo nincs és nem is lesz.. Berserk viszont megérne már egy másik misét.... akár Mangában is.. olyan lassan jön:(
  • Punkerwork
    Hellsing folytatás még mindig nincs?
  • Ottto
    Megnéztem a My HiME első 8 részét, és meg kell mondjam fullig van echiis részekkel, az első 3 részből ez enmigen derül ki, de már a 4.-nél ez tény.
    !!!!SPOILER!!!!
    Pld azon jót nevettem mikor a lányoknak elopkodták az össszes fehérneműjét, és ott rohangáltak a legmenőbb lányok miniszoknyába, és aztán allájuk fújt a szél :D De pld az egyáltalán nem volt vitcces mikor Mikoto kur**nak adta ki magát (mégha kényszerből is) vagy egy csaj elcsábította az utcán a csávókat és aztán megölte őket. Szal vigyázni kell vele!!!
    Egyébként nagyon király sorozat, mégha tele van ilyenekkel, valahogy mégis jól lett összeállítva az egész.
  • Gábor
    Nadesico aranyos, egyszer meg lehet nézni mindenképp, habár még csak a 13. epizódnál tartok, így még az is megtörténhet,hogy a végére zseniális lesz.
  • Sadun Tryst
    hai hai hai! ^_^
    Mai-Hime pedig már letöltés alatt. Bár addig nem akarok belenézni, amíg az Azumangával nem végzek. Nagyob bejön a sorozat!
    Nyelvtan tanár továbbra is Rulz!
  • Ottto
    Nah, kész lettem 3 My HiME-s háttérképpel. Kis kedvcsináló, salz tessék megnézni :)
    Mai
    Mikoto
    Natsuki

Más: Megnéztem a Bleachet, most az 5-ik résznél tartok, és meg kell mondjam igazad volt Tryst. Tényleg nagyon jó!
  • Sadun Tryst
    nálam a fekete hajú anime/manga lányok a nyerők! :P
    bár a szőkék és a rózsaszín hajúak még elég aranysoak szoktak lenni :)
  • Sadun Tryst
    akkor várom a Mailbomb-ot! ^_^
    de most mondom, az igazi függőség a mangában jön ki, mert ott már nagyon sokáig elment a történet! mert igazából ahol most tart az anime, ott kezdenek beindulni az események. már gec nagyon várom a köv. epizódot! :)
  • magus
    nem tudom ezt ismeritek e
  • Waterhorse
    Lumiere titka talán pont abban rejlik nálam, hogy 10 éves és ennek ellenére így megmutatja a lábait, ráadásul az a cucc is enyhén kihívó:))) A való életben ez még nekem is túl fiatal lenne, de akik ismernek nem lepődnek meg ha azt mondom a legalsó korhatár nálam 15, persze nem kell rögtön félreérteni, most éppen 27 éves a barátnőm és fél éve vele vagyok.

Az Onegai Teacher-ben pl. bejött a tanárnő is, szóval nem is mondtam lejjebb teljesen igazat, de az kétségtelen, hogy ritka az amikor engem nagyon megfognak egy karakterrel. Nem mondanám én sem, hogy rondák, mert általában csinos, telt keblű, gombölyű fenekű cicababákat alkotnak, de a figyelelmfelkeltéshez, szükség van egy jó hajszínre, ezt már az ember izlése válogatja, nálam pl. a Lila, szőke, kék, esetleg zöld jön be, és sztem nagyon lényeges, hogy milyen ruhába öltöztetik az ominózus személyt.
  • CSOCSO
    ez jo ez hol talalhato?
  • Bucser
    Elkezdtem tölteni Bleach-et de ha függő leszek tőle akkor nagyon gonosz leszek veled és Mailbombot kapsz az e-mailedre:D
  • Sadun Tryst
    bazzeg! jó kis oldal! :)
    de a geciek kiírták, h Final Fantasy VII - Advent Children, erre meg csak promo van benne... pedig már, h örültem... :(
  • Ottto
    NAGYON GYORS TORRENTES LETÖLTŐOLDAL
    Nekem az általános letöltési sebességemnek kb az 70%át eléri (+-) és tényleg szinte minden fent van. Innen Töltöm a MY HiME-t, és a Bleach-et is. My HiME minden Pénteken!!! ;)
  • Ottto
    echii, hát egykét helyen megtalálható, de sztem ez majdnem minden animeben benne van.

Egyetértek :D

Jah, a nyelvtan tanár nagyon ütös pofa, és később olyan dolgok derülnek ki róla.....na de nem mondok semmit ;)
  • Sadun Tryst
    echii=bugyimutogatás, erotikus részek, lebegő mellek, etc...

nem azt mondtam, h Lumiere ronda, hanem azt, h ha úgy vesszük akkor az anime lányok 95% gyönyörű. szal ennyi erővel bármelyik anime csajszira rá lehetne mozdunli gondolatban :)

u.i.:Azumanga Daioh-ban a férfi tanár Rulz! ekkora arcot nem mindenhol látni! :D
    de a legnagyobb az egészben az, h a szája mindig nyitva, és úgy jár, mint akit segberaktak! :D
  • Ottto
    Mi az az echii?????
    Hát az anime műfaja akció, de mikor épp nincs harc, Mikoto rendszerint oldja a hangulatot, eseteleg Mai-ra pályáznak, tehát van benne néhány poénosabb rész, de nem annyira mint pl a Bleach-ben, annál valamivel komolyabb.

#3316: Ki mondta hogy ronda, erről ABSZOLÚT de szó nincs, csak annyit hogy igen fiatal. Kicsit pedo érzést kelt, nem?
  • Sadun Tryst
    Ottto:
    Néztem bemutatókat a Mai-Hime-ről, és azt kell mondjam NAGYON echii-s az egész. legalábbis a leírás alapján. ez jellemző az egész sorozatra, vagy csak a poénok helyén van? mert az akciósorozato nem szeretem nagyon keverni az echii-s mókával... :)
  • Sadun Tryst
    Már az egy kicsit beteg ha felcsillan a szemed 1 anime karakterre. :)
    Tudni illik akit nem szándékosan rondának rajzolnak, az mind nagyon jól néz ki...
  • Ottto
    Igen erre én is felfigyeltem, 10 az még igen fiatal...
  • Waterhorse
    És az a lila hajú Lumiere csak 10 éves. Szerintetek beteg vagyok ha felcsillan a szemem egy 10 éves anime karakterre? Ez a legelső és remélem egyszeri alkalom, soha ezelőtt nem gyakorolt még rám ilyen hatást női karakter.
  • Sadun Tryst
    Kiddy Grade-et úgy nyár közepén nézhettem még meg. Nekem kellemes csalódás volt, mert a langyos és gyenge kezdés után egy remekbeszabott örténetet kaptam, jó főhőssel.
    Az akciójelenetek jók voltak. Teccett, de nem volt egy maradanó. Attól függetlenül 1 nézésre mindenképpen ajánlom mindenkinek.
  • Ottto
    Jaja, igen látványos, és sokatmondó ;)
    Nézzétek meg a karakterlapokat, nagyon érdekes!
    Egyik főszereplőről:

Name: Eclair (nevét már tudjuk)
    Class: C (valszeg ez valamiféle rang)
    Age: 16 (észrevettétek hogy majdnem minden anime főszereplője tinédzser?)
    Sex: Female (naná :))
    Teammate: Lumiere (a másik főszereplő)
    Ship: La Muse (itt már érdekes kezd lenni)
    Guard Robot: Donnersclag (no comment)
    Ability: Power (különleges képesség, persze nem maradhat el :))
  • Waterhorse
    Nagggyon jó ez az oldal:)))
  • Ottto
    Hivatalos Kiddy Grade oldal
    Leírás a történetről, a szereplőkről, háttérről, a helyszínekről, hírek, extrák, angol nyelven. Olvasgassátok, érdekes.
    Ezek szerint egyfajta sci-fi témájú animevel lesz dolgunk, amit én nagyon szeretek :) Kíváncsi leszek a sorozatra...
  • Waterhorse
    Az majd akkor kiderül, gondolom egyenlőre ezeket vetítik, de ha csak napi 1 részt számolok akkor összesen 2 és fél óra a műsoridő. Talán több epizód is lesz egymás után, vagy ha lemennek a részek lehet, hogy megismtlik még aznap.
    Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy mindent előlről kezdenek majd vetíteni. Ez amúgy nem jó poén így karácsony előtt, mert ugye, hogy fogom így az érdekeebb szériákat rögzíteni, kell vennem egy tucat kazettát
  • Ottto
    20:00-tól megis meddig fog menni? Amíg le nem vetítik a napi anime-t, vagy esetleg egy animeből több részt is leadnak az idő keretén belül?
    A Kiddy Grade-re rákerestem, így hirtelen pár képet találtam, ezek alapján egész jónak tűnik, majd még keresek infot is.
    Bevallom Megament annyira nem szeretem
    Inu Yashát nagyon remélem előlről kezdik, így mostmár én is nézhetem, mert lusta voltam felkelni olyan korán hogy megnézzem az rtl-en.
  • Waterhorse
    Animevilágról:
    "A tegapi AnimePartyn bejelentették, hogy December 4-én a Minimax után 20:00-tól indul Magyarország első anime csatornája, az A+! Átvezetésként Pokémont fognak vetíteni, majd Inu Yashát, Slayerst, Kiddy Grade-et és Megaman NT-t (Rockman.exe Execute) nézhetünk szinkronizáltan. Ezek közül ugyan csak a Kiddy Grade és a Megaman NT az új anime, de a későbbiekben számíthatunk új animékre is, és az sem kizárt, hogy a régi RTL Klubosokat is levetítik!"

Nézten Kiddy Grade képeket és elég érdekesnek tűnik, annyit tudtam kiszűrni, hogy erről a két csajsziról szólhat, és az öltözködési stílusuk sztem nem elhanyagolható, a lila nagyon helyeske.
    Ha vki ismeri fölhomályosíthatna a tartalomról is, de lehet, hogy most gyorsan nekifekszem és kiderítek még vmit róla.