FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én csak két Gundamot láttam, szóval lehet vannak jobb sorozatok is. (Gundam SEED/SEED Destiny meg a 00). Ha választanom kellene akkor mindenképpen a SEED-et nézném. Különösebben nem mozgatnak a mecha-k, de nagyon tetszik maga a világ, az emberiség kettészakadása és hogy nincs mindig egyértelmű jó/rossz oldal.
Azóta is vadászom az ilyen "világok hadakoznak de majd a szerelem erejével majd lesz valami" témájú dolgokat, de eddig csak a Yoake Mae Yori Ruri Iro Na-t találtam, ami jó pár árnyalattal különbözik. :)
Jaj és még valami, Tengen Toppa nem éppen kedvenc, de ha tetszett akkor szerintem nézd majd meg a Kurogane no Linebarrel-t. Mecha-s meg minden és nekem valamiért jobban tetszett, bár most hirtelen nem is jut eszembe miért. Lehet megint meg kellene néznem mindkettőt. :/