kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Waterhorse
    Animevilágról:
    "A tegapi AnimePartyn bejelentették, hogy December 4-én a Minimax után 20:00-tól indul Magyarország első anime csatornája, az A+! Átvezetésként Pokémont fognak vetíteni, majd Inu Yashát, Slayerst, Kiddy Grade-et és Megaman NT-t (Rockman.exe Execute) nézhetünk szinkronizáltan. Ezek közül ugyan csak a Kiddy Grade és a Megaman NT az új anime, de a későbbiekben számíthatunk új animékre is, és az sem kizárt, hogy a régi RTL Klubosokat is levetítik!"

Nézten Kiddy Grade képeket és elég érdekesnek tűnik, annyit tudtam kiszűrni, hogy erről a két csajsziról szólhat, és az öltözködési stílusuk sztem nem elhanyagolható, a lila nagyon helyeske.
    Ha vki ismeri fölhomályosíthatna a tartalomról is, de lehet, hogy most gyorsan nekifekszem és kiderítek még vmit róla.