72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    no problemo! ;)
  • Cat #3287
    aki nagy kardokat akar látni, töltse le ezt :)
  • NormalisEmber
    Nem akarok hülyeséget mondani,de ezt próbáltad már? :
    ogm plugin
  • Waterhorse
    Hát én még mindíg nem tudok OGM formátumot lejátzsani semmivel, Ace mega van fönnt abban pedig nincs ilyen konkrétan, hogy OGM codec, szal nem tudom melyik codec képes nézhetővé tenni, a lejátszóm ennek ellenére fölismeri mint media fájlt, mert hozzá rendeli, de nem tud vele mit kezdeni.

Átkódolnám én avi-ba is, akkor legalább azokat is tudnám dvd-n nézni, de még nem találkoztam olyan szerkesztővel ami képes az ogm-et kezelni, nagyon szutyok makacs egy formátum:(
  • Bucser
    már volt kb 300 hozzászolással ezelőtt:)

De azért köszi:)
  • Cat #3283
    Cameron, aki A bolygó neve: Halál és az első két Terminátor rendezője is volt, elárulta, hogy a sci-fi előkészületein dolgozik éppen és a forgatás 2005 májusában vagy júniusában indul. A tervek szerint két évig tartanak majd a Battle Angel munkálatai és ezerötszáz különleges effektet építenek bele.

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/cameron1126
  • Ottto
    Thnx már találtam :)))))))
    Torrentes letöltő oldal igensokminden van...
  • Ottto
    My HiME epizódok, 4-től 6-ig érdekelne, meg a 8-ik epizódtól felfelé mindegyik, ha valahol látjátok, akár torrenten is, légyszi adjatok egy linket. Köszi!
  • Bucser
    Mangákhoz torrent oldalt nem tudtok??? Berserk érdekelne 28. köttet utáni...
  • Factor_007
    THXÖrök hálám!!
    Működik!
  • Ottto
    Az überfasza! Ma mehet a letöltés ezerrel, remélem nem lesz semmi gond, Mai HiME Rulez ezerrel :)))))
    (megjegyzés: a My HiME eredeti neve Mai-HiME ugyanis egy Mai nevű HiME a főszereplő, csak ha érdekel valakit)
  • Sadun Tryst
    jaaa. akkor az nem rossz sebesség... neked olyan 1 óra lehet 1 rész ha minden OK.
  • Ottto
    Azt mondtam. Átlagosan olyan 125kbyt/s-el szoktak menni a letöltések de tudom torrentről lassabb...
  • Sadun Tryst
    azt mond hány k-val szedsz? mert nekem 768-assal kb. másfél óra ha minden normálisan megy...
    (úgy 70k-val töltök, meg 20k-val rólam)

np ;)
  • Ottto
    thnx!!!
  • Ottto
    My HiME 8!!!!!
    Francba, miért torrent
    KB mennyi idő ilyen 200 megás torrentes filmet leszedni (ADSL-125kb/s)
  • Sadun Tryst
    ja + most néztem a download animén, h már nyomatják az új GITS 2nd GiG részeket!!!!!
  • Sadun Tryst
    Media Player Classic
    vagy van 1 1szerűbb mód is, ha felrakod az ACE Mega Codecs Packot, amiben alapban benne van, és akkor még kodekekkel sem kell szaroznod.
    ACE Mega Codecs Pack 6.01
  • Sadun Tryst
    az szutyok, és lassú. onnan csak játékokat érdemes leszedni, meg pár filmet, amit máshol nem találsz meg. igaz amit mondani fogok, az is torrent, de ott legalább minden nagyon hamar fent van.
    Download Anime
    Lunar
    Anime-Keep
    ANBU
    Dattebayo (itt csak Naruto van)
    Torrentreactor.net
  • Ottto
    Én meg WinDVD-t, PowerDVD-t, Win Media Player-t, Winamp 5.0-t, mikor melyik játsza le rendesen, ill. melyik az amelyik használható egyes esetekben...
  • Bucser
    Én meg lassan 1 éve Winamp 3.0-át:) csak be kellett állítzaani rendesen azóta semmi baja és mindent lejátszik...
  • Bucser
    Supernován a torrentek közt van kifejezetten anime szekció..
  • Ottto
    Az Mplayert kerestem de csak valamilyen kodekket találtam ilyen néven, nem tudtok egy linket ahonnan a programot lehet letölteni?
  • Ottto
    Igen, nekem is onnan van, hát én máshová nemigen járok letölteni mert nem ismerek helyeket.
  • Sadun Tryst
    2 hónapja még én is azt használtam, de zavart a VoBsub-os funkciója, így véglegesen áttértem Mplayer Classicra :)
  • Sadun Tryst
    a házimozi sem az anyém, a nappaliban van, de hát soxor nincs itthon senki és a lakás az enyém. akkor meg lehet nyugodtan rajta animét nézni :)
    már csak a számítógépem kéne rákötni a TV-re, és akkor már az OGM, és MKV filmeket is megtudnám nézni! :)

nem is tudtam, h van 2. része a Whispers of the Hearth-nak...
    USTEAM-en fent van?
  • Bucser
    Én azt sem tudtam, hogy BSPlayer-t még használnak emberek:)
  • Sadun Tryst
    használj VoBSub-ot. azzal a film lejátszása alatt be tudod álítani, h melyik feliratot, és melyik hangot használja a videó. (tudni illik OGM és MKV fájloknál általában dupla audio sáv van, és a feliratot mindig ki -be lehet kapcsolni)
  • Factor_007
    az gáz kicsit. Nagyjából megértem így is, de jobb lenne magyarral.
  • Ottto
    A sorozatokba álltalában bele van építve az angol felirat, sztem azt nem tudod kiszedni.
  • Factor_007
    egy kérdéssel fordulok hozzátok:
    8 részt töltöttem le eddig a Hellsingből. Bsplayerrel játszottam le, és csak angol felirat van. Töltöttem le magyar feliratot, azt viszont nem hajlandó berakni. Szal mit kell csinálni hogy legyen magyar felirat(ha van egyáltalán)?
  • Ottto
    Nekem nincs házimozim, de gépen 17 collos képernyőn egész jó nézni. Meg ha nagyon zavarna, 75cm2-s tv-re ki tudom vinni a képet, de még az sem kell.
    Photoshop, meg ilyen grafikai dolgok, zene, játék, film, egy szóval majdnem minden nálam gépen megy.
    Más:
    Most néztem meg a Whispers of the Heart 2-ik részét, a The cat returns-t. Aranyos, szép, kicsit Alíz csodaországban fílingje van, de egész jó, bár sztem a macskatestőröket kicsit túlzásba vitték...
  • Adam5
    most hogy a nagy kardokról van szó eszembe jutott az Inuyasha
    abban is van

a Tessaiga (a kép kicsi de azért jól kivehető)

• Sadun Tryst
    én meg a pc tartom már szinte feleslegesnek. egyedül "dolgozok" (Photoshop, DigiTERRA, ArcMAP - térinformatikusnak tanulok), netezek, meg CD/DVD-t írok vele. meg néha játszom CoD-ot neten haverokkal.
    bár a film nézés is már TV-n megy, mert a házimozi kicsit mgekönnyítette az életem. csak egy újraírhatóra kiírom az adott filmet, oszt már mehet is a mozi, és nem a kis 15 colos monitorom előtt kell gúnyadnom... :/
    szal leginkább játszani már PSen szoktam, míg "animézni" TV-n.

amúgy meg meg Bleach manga letöltése kötelező mindenkinek! én már fanatikus vagyok! Speard the Bleach - by Tazmo
  • Ottto
    Jah, anyagi gondok mindig vannak, és általában ez szab határt a fanatizmusnak :(
    Mondjuk nekem nincs ps-em sztem nem is lesz mert feleslegesnek tartom, PC-n megvagyok
  • Sadun Tryst
    így van, ő a 8. rész férfi főhőse.
    mondjuk én is csak a 7. résszel játszottam, mert az 5 cédés változatot sehol nem lehetett beszerezni, ripp meg nem volt. a 7. résznek meg volt ripp változata, de cosmo canyon-ban kifagy... :/
    most meg már túl késő, mert nem tudom 1iket sem megvenni eredetiben, vagy bárhonnan letölteni fullban... :(
    mondjuk ettől függetlenül a kedvenc játékom még mindig az FF7 :)
    (PS2-t is csak azé vettem, h tudjak FF-ezni sokat, de sajna még nincs 30e-m, h megvegyem az összes FF-et :D)
  • Ottto
    Ha már a kardoknál tartunk a My HiME nem maradhat ki, itt egy pár screen Mikoto cicusról és a már említett Miroku-ról (ez a kardja, megjegyzem igencsak hűséges, csak szólj és jön :D)

Attacking!!! Jól látszik Mikoto nem nagyon bírja Mirokut, az éle mindig a földet súrolja, dehát mit várhat az ember egy kislánytól és egy kardtól ami jóval nagyobb tőle :)))

Durah a robotkutyus kicsit meglepte...

Mikoto robotkutyust nevel. Egy ekkora pofon után én is engedelmeskednék olyan parancsoknak mind "ül, fexik, nyugszik"

Mikoto és Miroku a kamerának pózol :D
    Megjegyzem Mikoto nem túl fotogén, de annál aranyosabb

Bocsi a képek minőségéért, de a filmből van kikéve ez a pár screen, talán kedvcsinálónak elmegy ;)
  • Bucser
    Nézd meg az anime-t:D Én úgy értettem:) Király az egész sorozat na meg van hozzá ha jól tudom magyar felirat:)
  • Adam5
    okok nem is úgy értettem.
  • Bucser
    Gatts az Anime-ben is így néz ki... Szal nincs tuningolva semmi a képen...