72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Sztem is ;)
    Bleach de lassan jön torrentről :( My HiME 70el jött, de Bleach csak alig éri el a 25öt :(
  • Sadun Tryst
    nekem meg 1 bátyám van, 1 anyám, meg 1 apám aki megint akar gépezni :D
    bár itt csak a bátyám a nagyobb gond, akit néha beesz a fene a szbámba 4 órára... :/
    akkor még PSezni sem tudok nyugodtan... :(
    na de hagyjuk abba az offolást.. :)
  • Ottto
    De sajna nekem van 2 hugom, akik 1 óra múlva jönnek és rinyálnak hogy ők jönnek, 1 óra pedig kevés idő
    Persze ilyenkor este már nyugodtan vagyok 11ig, mert akkor meg apám küld aludni :P
  • Sadun Tryst
    nekem sincs több időm. én is hétvégen gépezek a legtöbbet (akkor barátnő sincs). és én is este csinálok mindent, de akkor éjjfélig itt ülök :)
    bár mondjuk és tanulás helyett írom a könyvem, és zenét hallgatok, vagy szarozok a digitális térképészet, ill. térinfo házimmal...
  • Ottto
    Sajna nekem ilyenre nincs időm, megint egy nagyobb projectbe fogtam (hátterek, majd a honlapomon fent lesz), meg nem jutok olyan gyakran géphez, meg suli, áhhhh le vok kötve rendesen. Hétvégén van időm mindenre, akkor is csak este, de sajna holnap hétfő, mmgint kezdődik a rémálom :(
  • Sadun Tryst
    hisz adtam a Mai-Hime töltéséhez linket. nem kell azt vadásznod... :)

jah, a bleach még mindig fut. feltehetően 100 rész felett lesz az anime részek száma. :)
    jelneleg én pl. 4 olyan animét nézek ami most fut.
    Naruto (jelnleg 111. résznél van - manga 240 fordítva angolra, 162 magyarra)
    Bleach (jelnleg 8. - manga 144 fordítva angolra)
    SunaBouzu (jelenleg 3. rész)
    Ghost in the Shell - 2nd GIG (jelenleg 16 a 26-ból)

ebből 2nek a mangáját is olvasom. így az a jó, h mindig van valami amit nézhetek. soha nem unatkozom, ha éppen gép előtt vagyok :)
  • Ottto
    A bleach is most fut? Húúúúha, elég nekem a My HiME-re vadásznom, de azért majd töltögetem lefele, ccsak majd később nézem meg...
  • Sadun Tryst
    ok ;)
    mellesleg Bleach-hez minden pénteken jönnek az új részek animében.
    a manga meg kiszámíthatatlan. sajna ezen a héten nem jött meg a lefordított 145ös rész... pedid japánban már 159. résznél vannak... :(
  • Ottto
    Bleach: Thnx, valamelyik torrentesnél láttam az 5.részt is salz gondoltam ;)
  • Sadun Tryst
    Bleach:
    A 8. résszel arra akartam utalni, hogy az USTEAM-en megtalálható 3 részen kívűl már van több is... ^_^

Azumanga:
    Már töltöm! :)
  • Ottto
    Azumanga: Ha jól tudom a 4.-ik az a tesiórás rész, mikor uszodában úsznak a lányok. Elfelejthetetlen :DD

Bleach: Ha nagyon fog érdekelni a történet, valszeg leszedem 1-től akármeddig az össszeset, nem szeretek úgy animetnézni hogy a 3. rész után a 8.-at látom, mert lehet egy szót nem értek belőle.
  • Sadun Tryst
    Bleach:
    Én megmondtam, hogy nagyon jó! :) A Lunar linken, amit adtam, azon már a 8. rész is fent van. Meg nem olyan rég (#3255) megadtam a manga letöltési helyét, is amit NAGYON erősen ajánlok!

Azumanga Daioh:
    Na, megnéztem a 3. részt is. Kezd megtecceni a sorozat. Elég aranyos, meg vicces. Aboszolúte kedvenc lett Yukari sensei. ^_^ Nagyon emlékeztet a volt osztály főnökömre...
    A köv. részre már nagyon kiváncsi vagyok, mert az előzetes alapján egy faszi is lesz benne, és fürdőzés, szal kiváncsi vagyok az eredményre! :D
  • Ottto
    Osaka nem hülye csak különc :D Teljesen máshogy gondolkodik mint a többiek, és ez végigkíséri az egész sorozatban. Majd figyeld meg milyen reakciókat váltanak ki a beszólásai például Tomo-chan ben :DDD

Összefüggés a részek között, szinte egyáltalán nincs. Annyi hogy egy középiskola 4 évén végigkísérünk 7 lányt (főhős) amíg leéretségiznek, de tulajdonképpen mindig tiszta lesz a kép a részeknél, vagyis elmondják hogy mit-mikor...
  • Ottto
    Bleach 1. részét megnéztem, tényleg igen jó, a másik 2 részt még nem láttam, de majd megnézem mihelyt lesz időm
  • Sadun Tryst
    már vagy 1 hónapja pofázok a Bleach-ről... :P
  • CSOCSO
    valaki dobjon mar fel egy uj anime bemutatoval. nemigaz hogy semmi uber anime nincs terbe veve:(
  • Sadun Tryst
    Azumanga Daioh:
    Vége nekiálltam. Már láttam kemény 2 epizódott. Eddig még erős átlaon felülinek nevezném, de semmi extra. Legfőb bajom ezzel az, h az eddigi főhős túl hülye (Osaka).
    A másik kisebb hiba,h semmi összefüggés nem volt eddig a részek között. Ez egy kicsit zavart...
    Meg Tomo-chan engem 1 picit Excel-re emlékeztet, Sakiki pedig Aoyama Motokora... :)
    De még várom a köv. részeket, mert már nagyon kiváncsi vagyok, h tényleg olyan jó-e ez a sorozat, mint ahogy már sok helyen olvastam!
  • Sadun Tryst
    nekem már mind a 3 verzió megvan! nem kis munka volt összevadászni a neten szépminőségben! ha kell valakinek kellenek, akkor szóljon, és akkor FTP-n letöltheti rólam őket.
    (jah, mellesleg FF7-AC tarilerekről van szó...)
  • Sadun Tryst
    no problemo! ;)
  • Cat #3287
    aki nagy kardokat akar látni, töltse le ezt :)
  • NormalisEmber
    Nem akarok hülyeséget mondani,de ezt próbáltad már? :
    ogm plugin
  • Waterhorse
    Hát én még mindíg nem tudok OGM formátumot lejátzsani semmivel, Ace mega van fönnt abban pedig nincs ilyen konkrétan, hogy OGM codec, szal nem tudom melyik codec képes nézhetővé tenni, a lejátszóm ennek ellenére fölismeri mint media fájlt, mert hozzá rendeli, de nem tud vele mit kezdeni.

Átkódolnám én avi-ba is, akkor legalább azokat is tudnám dvd-n nézni, de még nem találkoztam olyan szerkesztővel ami képes az ogm-et kezelni, nagyon szutyok makacs egy formátum:(
  • Bucser
    már volt kb 300 hozzászolással ezelőtt:)

De azért köszi:)
  • Cat #3283
    Cameron, aki A bolygó neve: Halál és az első két Terminátor rendezője is volt, elárulta, hogy a sci-fi előkészületein dolgozik éppen és a forgatás 2005 májusában vagy júniusában indul. A tervek szerint két évig tartanak majd a Battle Angel munkálatai és ezerötszáz különleges effektet építenek bele.

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/cameron1126
  • Ottto
    Thnx már találtam :)))))))
    Torrentes letöltő oldal igensokminden van...
  • Ottto
    My HiME epizódok, 4-től 6-ig érdekelne, meg a 8-ik epizódtól felfelé mindegyik, ha valahol látjátok, akár torrenten is, légyszi adjatok egy linket. Köszi!
  • Bucser
    Mangákhoz torrent oldalt nem tudtok??? Berserk érdekelne 28. köttet utáni...
  • Factor_007
    THXÖrök hálám!!
    Működik!
  • Ottto
    Az überfasza! Ma mehet a letöltés ezerrel, remélem nem lesz semmi gond, Mai HiME Rulez ezerrel :)))))
    (megjegyzés: a My HiME eredeti neve Mai-HiME ugyanis egy Mai nevű HiME a főszereplő, csak ha érdekel valakit)
  • Sadun Tryst
    jaaa. akkor az nem rossz sebesség... neked olyan 1 óra lehet 1 rész ha minden OK.
  • Ottto
    Azt mondtam. Átlagosan olyan 125kbyt/s-el szoktak menni a letöltések de tudom torrentről lassabb...
  • Sadun Tryst
    azt mond hány k-val szedsz? mert nekem 768-assal kb. másfél óra ha minden normálisan megy...
    (úgy 70k-val töltök, meg 20k-val rólam)

np ;)
  • Ottto
    thnx!!!
  • Ottto
    My HiME 8!!!!!
    Francba, miért torrent
    KB mennyi idő ilyen 200 megás torrentes filmet leszedni (ADSL-125kb/s)
  • Sadun Tryst
    ja + most néztem a download animén, h már nyomatják az új GITS 2nd GiG részeket!!!!!
  • Sadun Tryst
    Media Player Classic
    vagy van 1 1szerűbb mód is, ha felrakod az ACE Mega Codecs Packot, amiben alapban benne van, és akkor még kodekekkel sem kell szaroznod.
    ACE Mega Codecs Pack 6.01
  • Sadun Tryst
    az szutyok, és lassú. onnan csak játékokat érdemes leszedni, meg pár filmet, amit máshol nem találsz meg. igaz amit mondani fogok, az is torrent, de ott legalább minden nagyon hamar fent van.
    Download Anime
    Lunar
    Anime-Keep
    ANBU
    Dattebayo (itt csak Naruto van)
    Torrentreactor.net
  • Ottto
    Én meg WinDVD-t, PowerDVD-t, Win Media Player-t, Winamp 5.0-t, mikor melyik játsza le rendesen, ill. melyik az amelyik használható egyes esetekben...
  • Bucser
    Én meg lassan 1 éve Winamp 3.0-át:) csak be kellett állítzaani rendesen azóta semmi baja és mindent lejátszik...
  • Bucser
    Supernován a torrentek közt van kifejezetten anime szekció..