FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Valóban nem vesztettem tul sokat, de azért jó volt elolvasni a lelkesedéseket :D
És Blue Gender-t nem fikázni, mondjuk lehet, h azért, mert az volt ez elsö anime amit tudatosan anime-ként néztem, de engem megfogott(nem tökéletes de sosem fogom elfelejteni az biztos, az opening zenéjét brámikor eldudolom, pedig hallottam már sokkal jobbat is :D)
Amugy most bepotolom a lemaradásom HOTD-bol meg elkezdem az occult academy-t ugy olvastam itt pár embernek bejön :)
Aztán ott van még a Chrno Crusade, viszont utána fogalmam sincs mit nézzek, valami vidámabb lazábbat jó lenne valami történettel :)
Jut eszembe, valami jó sci-fi anime-t tudtok mondani? Olyasmire gondolok, h vannak benne nagy ürcsaták ilyesmi(mint a tengen toppa vége fele), nem feltétenül mecha. Ilyen stilusut még nem láttam.(Cowboy Bepop be van tervezve, az is ilyesmi ha jól tudom, de ezen kivül érdekelne valami "frissebb")