Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Létezik egyáltalán nem-hentai doujinshi? 😊

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Nekem nem tudom mióta van meg, de megvan az a lényeg <#hehe>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

biomage
és? az enyém is megvan 12 ota 😛

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Szentül megfogadtam, amíg be nem fejezik a Slayers négyet vagy a Code Geass 2-t addig el nem kezdem.

#22534: nekem már megvan a jegy bibibííí

Akinek van kedve, jöhet velünk szombat 19:45 ös Death Note movie-ra, lurdy házba 😄

biomage
😄 majd meglátjuk 😄 ki lopja el kinek a jegyét 😛

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Picar77
én ellopom vedd tutira 😛
utána dupla áron visszakaphatod 😄DD

()() (^^)

biomage
egyet értek animecon forever 😄, én biztos két nap leszek ha csak nem lopja el valaki a vasárnapi jegyet vagy elnem tünnik a rejtet helyemröl 😄

Pont 1 nappal az utolsó rész elõtt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Áljatok már le ezzel a sok code geass-szal! Itt még van olyan aki próbálja õrizgetni a szüzességét, a 2-esbe még bele se kezdtem.
Inkább beszéljünk az animeconról, két nap múlva lesz <#smile>

davidka003
"Most cgr2 op2-t hallgatom már 20 perce xD"

Az is nagyon jó, de nekem az R1 op1 és R2 op1 jobban tetszik.

Ez is tök jó:

Code Geass -Colors - English Version (Fandub)
Ha jobb minõségû lenne a hang meg ha picit szebben énekelne akkor adnák rá 10/10-et. Így csak 8/10.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
ÁÁÁÁH faszom hogy MALon episode discussionben muszáj spoilerezni más animékrõl :\ Gundam 00 meg Seed bazz... kurvaéletbe -.- lelõném az összes spoileres faszt...
---
Most cgr2 op2-t hallgatom már 20 perce xD

@

Egy Conqueror of Shambala szerû jöhetne, azt csíptem, annak ellenére h Winry tuti nem volt boldog 😞

armageddon666
Na megnéztem...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Huhh... ahogy Lelouch Schneizel vállára tette a kezét az betett... a Nunally kinyitja a szemét dolgot meg tudtam, de ahogy meg volt csinálva... ahogy hirtelen elhallgatott a zene -.- húúúúú

Ep25 O.O akarom... kétlem amúgy hogy visszaemlékezés lesz... bár lehet. végiggondolja mi volt... de Suzaku vs Kallen biztos lesz benne 😄

am a Movies lezárás annyira nem is hülyeség... 25-25 rész a 2 évad, a szokványos 26-26 helyett... 2 rész az meg egy fél film ^^ szal akár... de nem mozis movie hanem csak egy hosszú rész :c

@

armageddon666
hú muszáj volt legepicebb résznél megszakítani... ez az antiFLEIA dárda... meg az emberi egyesítési békeprojektje Charlesnak... mi ez Evangelion? XD

@

Lesz ott még több, Kallen meghalhatna, pont rosszkor rontott be 😞

davidka003
nem csak az. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
most nézem a 24. részt ^^

ha az a spoiler hogy Nunnally kinyitja a szemét azt már tudom :C

@

davidka003
Az a rész címe, hogy: "Re"
Ezt azt sejteti, hogy az egész egy visszaemlékezés lesz és majd készül a 3. évad vagy egy movie amiben majd lezárják a történetet.

Seth
nem, vizibuzerátorra XD

PSN ID.: Beegabor

ja h-mangákra gondolsz? 😄

Hát, sztem nem visszaemlékezõs, max az elején a rész. Gondolom nem akartak spoilerezni.

Seth
Csak infóként, a gõzösre kikerült vagy 6 gigányi doujinshi, köztük code geass is 😊

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Code Geass R2 24 spoiler:

Lulu meg geasselte Schneizel-t. Nunally kinyitotta a szemét. Kurva jó rész volt.

Sajnos már csak egy rész van hátra és állítólag az is valami visszaemlékezõs rész lesz.

Hol tartasz ? 24. részt láttad már ? 😛 Ott mekkora fordulat lesz 😄

RelakS
Kikuri a kis lila szemû kislány, aki az õrületbe kergeti a bandát 😄
Benne lesz Ai, ahogy az elõzetesét néztem, viszont valakinek megszállja a testét/lelkét, vagy mi...
Watashi wa anata no ... naka ni iru : Benned ... vagyok

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Code Geass R2 Major spoiler
ALL HAIL LELOUCH!!!

zomg... valami hihetetlen epic... és ekkora fordulatot...

Schneizel's Black Knights vs Emperor Lelouch

szal csak ZOMFGWTFBBQ

most ez így ütött 😄 így 4 részt néztem meg és... huhh... ez a kis szünet kellett...

Suzaku végre észhez tért... Rolo meghalt... idegesítõ karakter volt, és a tettei miatt utáltam, de a végére mégis csak összefoglalódott hogy egy elhagyott, kihasznált... nah... szal nem tehetett róla :S Cornelia, Viletta meg Ohgi azok fújj -.- Toudouval és Dietharttal nincs gondom... Kaguya meg Xing-ke jee 😄

@

armageddon666
wtf? Kikuri amúgy ki? XD rég láttam már... ha nem Ai lesz akkor asszem kihagyós lesz 😞

@

CSOCSO
Tales of Earthsea ( Gedo Senki)

hat sajnos ez eleg gyenge lett a Ghiblitol 😞

alig volt benne vmi erdekesseg.
A zeneje tetszett, es Mariska Hargitai volt a hangja az egyik csajnak..
RelakS
hmm.... Pokoli lány, 3. évad ...

Lehet, hogy Kikuri viszi tovább a bizniszt, vagy visszahozzák Ai-t?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Háháháháh [/devillaugh]

Big thnx <#worship>

sweech
Ez a kép nincs meg valakinek háttér méretben ?

Nem elvileg, biztos. Így hogy vége a mangának...

armageddon666
Te gondolom nem láttad a 100. részt 😄 innen problémás lezárni 😄

mellesleg Inuyashat elvileg folytatni fogják XD

@

armageddon666
hát... elmélettõl függ... lásd elõzõ hsz és vedd hozzá:
ha a.) az indok: ezt ugye megoldották volna hogy akkor máshova teszik... de nem... szal ez valószínûtlen. Ha b.) az indok: akkor ez biza cancelled :S ami azt jelenti hogy byebye Allen, meg Lavi, meg Lenalee, meg Cross, meg mindenki 😞 Ha viszont c.) a valódi ok... Akkor van esély egy D. Gray-man 2-re... ilyen Naruto, Naruto Shippuden styleban...

én erõsen reménykedek a C-ben de kicsi rá az esély... valszeg CANCELLED 😞 de én pesszimista vagyok :S

@

Black Hawk
Mint inuyasa... Kap egy lezárást azt csókolom.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Bulykin
"D. Gray-man 103-nál befejezõdik... vagyis nem fejezõdik be csak nem lesz több..."

ezt valahogy nem értemXDXD nem is lesz soha már folytatása????? mondjuk én még csak a 6.résznél járok, szal van mit néznem😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
hát ez kész... alighogy újrakezdtem animézni olvasom hogy D. Gray-man 103-nál befejezõdik... vagyis nem fejezõdik be csak nem lesz több...

a.) Bleach veszi át a timeslotját --> kurva Bleach :\ szeretem de nem annyira mint D. Gray-mant... Bleach az tucatshounen Gray-man sokkal...másabb volt....

b.) Alacsony volt az értékelése... --> inkább nem illetem kritikával a nézõközönség egy részét akinek csak a Naruto meg Bleach létezik :\

c.) Nagyon beérte mangát... --> Istenem, volt már egy fillerarc, teljesen korrekt volt, ha nem mondják meg hogy filler sosem jövök rá... Miért nem lehet mégegyszer?

ÁÁÁáh... most ideges vagyok... fõleg hogy most értem be a sorozatot... 103 rész lesz... ez volt a századik 😞

Ami nagyon durva volt... Level Four démon... aki nézi a sorozatot az tudja hogy ez nem sok jót jelent... enyhén mindent elpusztított :S Remélem 103-ra nem úgy hozzák ki hogy emberiség veszít -.- pont imkor tök nagy vészt elhárították... egybõl utána :\ hát bazz... ilyen nincs ha mondom 😞

@

armageddon666
hellyel elsõ szombat óta nincs gond 😄 akkor volt csak problem amúgy valahogy megoldottuk mindig... (váltottõrség xD) de ez most nem fog mûködni :S

mellesleg a földreülõs megoldás is problémás... televan az is xD szal amrad az ülõhely csak meg kell fûznöm többieket hogy valaki nézze majd meg a Doraemont XD

@

földreülsz, szélre. no problem

armageddon666
azé cosplay alatt eléggé nagy a tömegecske a nagytermecskében :S

@

Én péntek este fõzök <#idiota>
Pedig ilyen kutatók éjszakája-sdi mifelénk is BME-n.

Black Hawk
mert megint elfelejtettem elõrendelni 😄
de kész már az elvetemült útiterv 😄 a dolgot csak az nehezíti hogy pénteken kutatók éjszakája van nekem meg ott a helyem 😄 tavaly is megittam a kiállítóknak szánt bort 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Biztos bejutsz, mé ne jutnál be? 😄
Második nap mindig kevesebben vannak.

Black Hawk
ha bejutok tuti megnézek mindenkit 😄

Nem narutos, de paródia, másmilyen animébõl.
Az én szerepem pont olyan lesz hogy nem kell jelmez, remélem mindenki jót fog nevetni amit alkottunk azon <#idiota>

armageddon666
Nincs véletlen valaki aki vasárnapi conra is jön, és érdekli a Doraemon, és esetleg foglalna azidõre pár helyet? XD

olyan gáz az a szünet cosplayek közt :S

@

Bucser
A plus az 4 rész vagy egyben egy movie, a Macross 7 meg egyszerûen kihagyhatatlan😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Black Hawk
naruto? 😄

Lesz hát, fel is lépek második nap egy csoport társaságában <#idiota>