Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
#22534: nekem már megvan a jegy bibibííí
Akinek van kedve, jöhet velünk szombat 19:45 ös Death Note movie-ra, lurdy házba 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Inkább beszéljünk az animeconról, két nap múlva lesz <#smile>#smile>
Az is nagyon jó, de nekem az R1 op1 és R2 op1 jobban tetszik.
Ez is tök jó:
Code Geass -Colors - English Version (Fandub)
Ha jobb minõségû lenne a hang meg ha picit szebben énekelne akkor adnák rá 10/10-et. Így csak 8/10.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
---
Most cgr2 op2-t hallgatom már 20 perce xD
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ep25 O.O akarom... kétlem amúgy hogy visszaemlékezés lesz... bár lehet. végiggondolja mi volt... de Suzaku vs Kallen biztos lesz benne 😄
am a Movies lezárás annyira nem is hülyeség... 25-25 rész a 2 évad, a szokványos 26-26 helyett... 2 rész az meg egy fél film ^^ szal akár... de nem mozis movie hanem csak egy hosszú rész :c
@
@
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
@
Ezt azt sejteti, hogy az egész egy visszaemlékezés lesz és majd készül a 3. évad vagy egy movie amiben majd lezárják a történetet.
PSN ID.: Beegabor
Sajnos már csak egy rész van hátra és állítólag az is valami visszaemlékezõs rész lesz.
Benne lesz Ai, ahogy az elõzetesét néztem, viszont valakinek megszállja a testét/lelkét, vagy mi...
Watashi wa anata no ... naka ni iru : Benned ... vagyok
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
zomg... valami hihetetlen epic... és ekkora fordulatot...
szal csak ZOMFGWTFBBQ
most ez így ütött 😄 így 4 részt néztem meg és... huhh... ez a kis szünet kellett...
@
@
hat sajnos ez eleg gyenge lett a Ghiblitol 😞
alig volt benne vmi erdekesseg.
A zeneje tetszett, es Mariska Hargitai volt a hangja az egyik csajnak..
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Big thnx <#worship>#worship>
mellesleg Inuyashat elvileg folytatni fogják XD
@
ha a.) az indok: ezt ugye megoldották volna hogy akkor máshova teszik... de nem... szal ez valószínûtlen. Ha b.) az indok: akkor ez biza cancelled :S ami azt jelenti hogy byebye Allen, meg Lavi, meg Lenalee, meg Cross, meg mindenki 😞 Ha viszont c.) a valódi ok... Akkor van esély egy D. Gray-man 2-re... ilyen Naruto, Naruto Shippuden styleban...
én erõsen reménykedek a C-ben de kicsi rá az esély... valszeg CANCELLED 😞 de én pesszimista vagyok :S
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
ezt valahogy nem értemXDXD nem is lesz soha már folytatása????? mondjuk én még csak a 6.résznél járok, szal van mit néznem😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
a.) Bleach veszi át a timeslotját --> kurva Bleach :\ szeretem de nem annyira mint D. Gray-mant... Bleach az tucatshounen Gray-man sokkal...másabb volt....
b.) Alacsony volt az értékelése... --> inkább nem illetem kritikával a nézõközönség egy részét akinek csak a Naruto meg Bleach létezik :\
c.) Nagyon beérte mangát... --> Istenem, volt már egy fillerarc, teljesen korrekt volt, ha nem mondják meg hogy filler sosem jövök rá... Miért nem lehet mégegyszer?
ÁÁÁáh... most ideges vagyok... fõleg hogy most értem be a sorozatot... 103 rész lesz... ez volt a századik 😞
@
mellesleg a földreülõs megoldás is problémás... televan az is xD szal amrad az ülõhely csak meg kell fûznöm többieket hogy valaki nézze majd meg a Doraemont XD
@
Pedig ilyen kutatók éjszakája-sdi mifelénk is BME-n.
de kész már az elvetemült útiterv 😄 a dolgot csak az nehezíti hogy pénteken kutatók éjszakája van nekem meg ott a helyem 😄 tavaly is megittam a kiállítóknak szánt bort 😄
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Második nap mindig kevesebben vannak.
Az én szerepem pont olyan lesz hogy nem kell jelmez, remélem mindenki jót fog nevetni amit alkottunk azon <#idiota>#idiota>
olyan gáz az a szünet cosplayek közt :S
@
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF