FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
leírom akkor mégegyszer....hátha talán most elolvassátok mit írtam...mert bár voltak benne vulgáris kifejezések, de úgy érzem érthetően leírtam mi a bajom...de akkor most kiemelem a fontos részeket...tehát...
az Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi című animének van egy narrátora. Ez a narrátor többek között Kurokonak (akiről nem tudom hogy ki mivel még nem láttam az Indexet) volt a hangja. Itt szeretném leszögezni, hogy nekem NEM a narrálással, a narrátor hangjával vagy személyével van a problémám. Engem egy dolog zavar, ez pedig nem más minthogy a narrátor sokszor olyan tényeket közöl, amik teljesen lényegtelenek vagy a néző a saját szemével is látja a történéseket, de ő megerősítésként elmondja amit látok. Ezáltál úgy érzem, hogy a készítők szarbase veszik a nézőt. Egy példa: Morimo elé letesznek egy csésze teát. Mikor megakarja inni a narrátor szól, hogy meleg, a főszereplő természetesen magára önti az egészet. Ezután a narrátor megjegyzi, hogy ő megmondta. Nekem itt a problémám, hogy a narráció mellett még kommentálja is a helyzetet. Ahogy egy film közbe nem vagyok kiváncsi a másik véleményére a jelentről, úgy nem várom, hogy a narrátor kénye kedve szerint megjegyezze, hogy ő milyen okos és hogy éppen mit látok a képen.
Remélem érthető voltam...még normálisan mondatokba is szedtem, hogy még(!) érthetőbb legyen....ezek után aki azt mondja hogy az a bajom, hogy nem tetszik a hangja, akkor á. v.... a t..... egy kanállal.....köszönöm a figyelmet
armageddon...bár gondolom elírás....de nem vagyok laden....azt nem várom el, hogy nagybetűvel írd (ha már a nevemből van) de legalább rendesen...kösz....
/teljesen elkeseredett és szeretne meghalni/