Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleod2005
A #22306 és #22313 hsz-ek mintáján:

Két hiba van velük:
A kisebbik hogy nem fotópapír
A nagyobbik hogy a keretbe eredetileg az osztálytablónk van, úgyhogy fényképezés után visszakerült eredeti állapotába

"tangas lanyok tepazott melltartoban verekednek"

Abban mi nem tetszik ? 😄

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Frosty01
tegnap este elkezdtem a Lain-t. :|
nem egy könnyen emészthetõ fajta az biztos...

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
chrono crusade is faja szerintem...
Ninomiya-kunos szutyok...szutyok volt :\ de végigszenvedtem...
Girls Bravo meg hardcore ecchi de az jó 😄

@

Seth
jah 😄 mindegyik jó

PSN ID.: Beegabor

Bucser
inkább egymás után mindkettõ😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
black lagoon vagy wolf's rain

CSOCSO
ezt latta mar valaki?
elkezdtem nezni de elegge gagyesz.. harmadik resznel mar rohadtul idegesitett a dadogo felenk kislany aki jobbra balra nyavog..
tul sok ecchit se szeretem ebben meg elmegy a szint de chobits ezerszer jobb volt... igaz csak 3 reszt lattam de en be is fejeztem

beleneztem par animeba mit kezdjek el.. hat a Girls bravo sem tetszik.. tangas lanyok tepazott melltartoban verekednek.. hurrraaa

argento soma
chrono crusade
black lagoon
wolfs rain

most ezek kozott vacilalok
Kell egy pár rész amíg megszokod... nembaj, várom a többieket hátha még õk is be-be szólogatnak.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Frosty01
na nekem pont az amit 3-4 rész után... azt mondtam hogy ezt inkább befejezem mert olyan szinten lefárasztott.... egyáltalán nem is tudtam nevetni rajta. csak az egymás után érkezõ poénnak szánt baromságok sorozata, és semmi összefüggést nem látok benne :S
szal sztem az egy trágya 😄

Én is attól félek hogy ezt megnézzem mégegyszer. Mindenesetre pozitív baromság, de az Exel Sagát nem tudta lelökni a kedvencek közül nálam (:

Frosty01
jaja O.o
másodszori nekifutásra egész érthetõvé fajult <#idiota>

Én meg szülinapomra egy hatalmas Suigintou pasztellkréta rajzot kaptam, üvegezve keretezve minden, nagyon jól néz ki ^^

Betenném ide, csak már a fényviszonyok nem valami jók, szóval nem tudom lefotózni. 😛

Van olyan aki megnézte a furi kurit és értett is belõle valamit?
(na jó, az utolsó részre fõszereplõt és nagyjábóli célját meg lehett érteni)

de hát ez... szóhoz sem jutok.

CSOCSO
Shigofumi

nah befejeztem... es ez az anime is akkor kezdett erdekes lenni mikor befejezodott.. ergo meg elneztem volna az egeszet meg 12 resz erejeig.....

7/10

Bulykin
Serial Experiments Lain
nos ez tényleg nem egy átlagos anime, kicsit elgondolgodtató, nem rossz😊
minden részben volt vmi ami megfogott és nem engedte hogy abbahagyjamXD ennek ellenére nekem nem lett a kedvencem, ez olyan egyszernézõs anime lett^^
10/7

Következõ áldozat: Black Cat

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
hát jah, az bizony tényleg gyönyörû😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Frosty01
erre pont az jön be bannernak 😄

Frosty01
ami mellette van az véletlenül nem a: 5centimeters per second???
mert az annyira de annyira szépen megcsinált anime hogy hihetetlen :o

jó ötletet adtál Aranykéz 😄

sweech
vegyék képkeretet. kicsit drágább mint a cellux, de.

Forrásképek: http://www.mediafire.com/?3lklvfkm5rn

Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon bejönnek a School Rumble és a Minami-ke háttérképek.

RelakSfromhome
です~! (Desu~!)

a jobb felsõ nyuszis Haruhis kép egy legalább A2-es papíron mutatna jól :]

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

BEAST
Ohayo! <#szeret>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szívem szerint kitenném õket, és nyomtatnék még pár tucatot melléjük, csak sajnos tudom hogyha le lesznek szedve, mennyire szét fogja tépni õket a cellux.

Bulykin
Good Morningos az hehe<#hehe>
ami mellette van az meg fasza<#eljen>

Seth
Ezeket ki is rakod a falra?

Nyomtattam kicsit

Bulykin
Get Backers-t egyszer én is elkezdtem, de 6-7 rész után abbahagytam, szerintem elég unalmas...de egy próbát megér, hátha^^

akkor nem vagy kezdõ a mûfajban (:

Black Hawk
az alchemistet már réges régen kivégeztem és a narutoból meg a bleachbõl napra kész vagyok mint anime mint manga terén. kösz a tippeket mindenkinek ez a get backers egész érdekesnek tûnik

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Naruto, Bleach, Fullmetal Alchemist. Tipikus animefanok alap tápláléka, annyira nem rossz mint amennyire hype, sõt 😊

Sõt, ha annyira ráérsz, ott van még a mangája is, hónapokig el lehet olvasgatni.

Ranma? Cirka 161+12+1+1 rész és nem nagyon lehet megunni.

csocso14
Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi, Get Backers, Naruto, Bleach, One Piece, Eyeshield, Fullmetal Alchemist, Yu Yu Hakusho

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Black Hawk
Tudnátok valami olyan anime-t ajánlani ami hosszabb szóval 24 tõõl 😄
valami shounen szerû kéne. (meha kizárva)

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Bulykin
Azumanga Daioh
10/8
annyira nem jó, én sokkal jobbra számítottam, viszont Osaka karaktere az hihetetlenXD csak miatta adtam 8ast és csak miatta néztem végig a sorozatot^^

Treblakos
Na megnéztem én is Eureka7-t, mert annyit írtatok itt róla, gondoltam érdemes lesz. Sajnos rám nem volt akkora hatással, mint másokra, mert néha csak azt tudtam figyelni, hogy egy-egy téma mennyire jobban ki van dolgozva egy másik animeban(pl a háborúban embert kell ölni dráma).
Ami tetszett, az a végén kibontakozó történet, azért legalább megérte megnézni. 😊

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Újabb kis saját fordítású One-shot manga került ki az oldalamra!

Így lesz mivel elütni az idõt a következõ High School Zombiadagig. 😊

Jó olvasást!

U.I: Cím az aláírásban.
Seth
Nem gáz, csak nem egyszerû darab, enyhén frusztráló 😊

Bulykin
miért? gáz nagyon?<#vigyor3>

Seth
Kitartást hozzá. 😊

Bulykin
Shounen Onmyouji
10/9
kellemes meglepetés, én rosszabbra számítottam, azt hittem hogy olyan Tsubasa Chronicle szintû lesz, de ez jobb volt, még elnéztem volna egy darabig^^

következõ anime amit nézni fogok: Serial Experiments Lain

Hol mikor? 😊
(küldd el privátban arészleteket légyszives!)

Bulykin
Code Geass R2 16,17,18 és 19.rész: whááááá!!!! ez nagyon durva😊 kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége és hogy lesz-e R3 vagy vmi ilyesmi^^

Bulykin
arigatou^^<#worship><#taps><#eljen>

Mi rosszabb a sulinál? Hát persze! A zombik! A High Scool of the Dead legújabb része felkerült a manga.hu -ra!

http://www.manga.hu/index.php?id=692&content=forditas

Jó olvasást!
na végre megtaláltam a yugioht😄.már csak le kéne tölteni még 3 évadot😄

CSOCSO
ez egesz jo lett😄
RelakS
És ennek mi köze a Magyar Népmesés videóhoz? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

biomage
hehe 😄
könyvet vett nem dvd xD

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8