Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újabb kis one-shot manga fordítás került fel az oldalamra.

Ebben a netes távkapcsolat elõnyeirõl és hátrányairól rántja a le a leplet a rajzoló. 😊

http://profwilliam.wordpress.com/

Írjátok majd meg az oldalamon hogy tetszett. 😊
Emlékszik valaki arra az animéra, hogy Ûramazonok, vagy 10 lehettem amikor láttam, nem most volt! Valaki többet róla, még vhs-n volt meg anno szinkronosan, esetleg valakinek info hol lehetne megszerzni vagy hallott-e felõle?
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.327
davidka003
"Tudtok még hasonló animét, mint a Death Note/Code Geass?"

Senki?
Már nagyon unom magam, mert nem tudok semmi jót nézni.
Olyan anime lenne jó amiben van egy nagyon okos fõszereplõ, esetleg van különleges képessége és valami nagy dolgot akar elérni. pl világuralom 😄
Vagy csak ez a kettõ anime ami ilyen?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

csocso14
Ezzel egyetértek, de várjuk ki a végét, lehet, hogy épp ettõl lesz izgalmasabb.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Én a CG 2. évadját csak akkor kezdem el nézni ha végigcsinálják, úgyhogy légyszi fejezzétek be, mert nehéz tartani magam így <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Seth
Na elkezdtem a CG 2. évadot, eddíg ez is jó, csak az nem tetszik,hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kiderül,minden "jöttmentnek" van Geass képessége.Ami eddíg egyedi volt, átment sorozatgyártásba 😞
. Na de ettõl függetlenül nézem, tovább XD

PSN ID.: Beegabor

Seth
youtube-on fenn van a film sok darabban,belenéztem, ócska, maradok az animénél ^^

sweech
trailer alapján kurvaszar. nimálva vicces, élõszereplõkkel szánalmas vsz.

Bulykin
nem is tudtam hogy van Lovely Complex film😊 olyan live action^^ csak kár hogy nincs hozzá magyar felirat...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BEAST
hopp, gome <#miaz> majd legkozelebb ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
gyájj máskor jelöld plz meddig spoilerezel :S nembaj majd elfelejtem^^ remélem... meg nem is biztos szal mind1 XD úgy vagyok vele hogy csak nem... neki kell lelõnie Zerot :c xD

Shirley halálánál könnyeztem 😞 és amúgyis Shirley×Lulu párti voltam :S

@

BEAST
Ez engem is meglepett 😞 ... de valahogy ki kellett irni a sorozatbol, mert nem o passzol Lelouchhoz, es ha belegondolsz a sok szenvedes utan amit az emlekei okoztak ez tisztabb megoldas volt mintha ezek utan meg Lelouch is osszetorne a szivet 😞 Mert ugye Kallen > all <3 😄 Viszont most hogy ugy nez ki Nunnally is meghalt, eleg valoszinu hogy ez kicsapja a biztositekot Lelouchnal 😄 ... A kis gorenynek raadasul mindket lany halalahoz koze volt, Zero remelem hamarosan lerendezi ot is -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
na ezt nem olvasom el,mert ott még nem tartot 😊

Bucser
Engem i9s ez zavar és egyedül kb 5-en tudják errõl az igazat.

R2 16-os részben aztán

Ezután azt hittem, hogy már nem tud meglepni a sorozat, de Shirley halála megint egy kibaszott nagy pofon volt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
jah az durva volt.
Engem végül nem is az zavart ,hogy meghalt, hanem hogy nem tudják meg a népek az igazságot, hogy manipulálták, holott egy végtelenül kedves csaj volt😞 Nem fogják tisztázni gondolom és örökre,mint "Euphemia vérontása-nap" -nak lesz elkönyvelve

Bucser
Na most képzeld el én akkor kezdtem el nézni mikor ott lett vége, hogy Euphy-nak kiadja a parancsot véletlenül.

NA akkor mondtam azt egy animeben másodjára, hogy bazdmeg ilyen NINCS!

(életemben elõször ez az élmény a berserk végén ért)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

armageddon666
ez nagyon 😄 akkor most várj ahogy a jóemberek tették akik még 2. széria elõtt nézték végig xD

még 4 évad Star Trek Next Generation és folytatom az animézést XD (vagy szept1. után... ez valószínûbb) és Code Geass 2 folytatásával kezdem XD

15. résznél hagytam abba.
most belenéztem... Schneizel atomozik vagy mi, CC amnéziás, Oogi meg a szürkehajúcsaj... hát kiderül 😄 szal durvás

@

Seth
Nézz a szemembe: Végig akarod nézni!!! <#idiota>

sweech
ha tényleg ilyen jó, akkor megpróbálkozok vele még egyszer. kb 3 részt láttam belõle, de nem fogott meg annyira :C

Seth
Ez a Code Geass ilyen jó? Miért nem szóltatok ? 😄 2 nap alatt lezavartam az 1. szériát <#idiota>

Bulykin
FF7--><#worship><#worship>
és köszi Bio^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

biomage
köszönd FF7nek, amit kerestél 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
dehogynem 😄 de én az ilyeneket egybeveszem a sorozattal, kivéve ha nagyon különáll tõle...

@

davidka003
Nézem én is. Szerintem az összes rész "iszonyatosan brutáldúrva". 😄
Nagyon jó ez az anime. Még a Death Note-nál is jobb.
Tudtok még hasonló animét, mint a Death Note/Code Geass?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

RelakS
?
TSR+OVA, utóbbi két példányban fent van nekem egy DVD+-on, semmi DL, D9, stb

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

OVA-t nem láttad egyszer se ? 😛

Én mindet végignéztem egyszer és sehogy se akart normálisan ráférni egy dl dvd-re, szal meg kellett tõle válnom.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

armageddon666
"Ismerd fel a képrõl animét" topicból gondoltam jöjjünk át ide, ne offoljuk szét XD

"Most h mondod kb én se emlkészem semmire :S Kivéve a Fumoffu kommandóra 😄D - Cat 02"
én azért emléxem elég sok részletre ^^ mondjuk már 2szer megnéztem a sima sorozatot meg a fummoffut is... Lehet majd megint megnézem XD de akkor együtt nézem vele a TSR-t is... így 3-3-2 lesz a megnézések száma ... aztán lehet hogy folytatják XD hallottam valami ilyesmit... meg nagyon durva spoilert is o.O

@

Bulykin
oksa^^

Oksi, én csak az anime-t láttam

biomage
kicsit várnod kell mig FF7 feljönn talán tölle megtudom a kereset anime cimét 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
aha...
és mi a neve annak a csávónak aki kimenti õket a démonvilágból? XD anime végén, ott nem mutatják. valami Skullgod vagy Godskull vagy nemtom 😄 de õt nagyon emlegették 1-2 fórumon O.o csak rég volt már...

animét meg megkéne megint néznem és utána elkezdeni mangát :S

@

Bucser
Nem. Az elsõ részben nem teljes a testpáncél rajta csak a válláig ér.

Mostmár viszont fullbody armorban tolja.

armageddon666
de az anime elsõ részében ilyenben mászkál asszem. csak sisak nélkül.

@

armageddon666
én nézem csak le vagyok maradva :c
a Kallen vs Suzaku fight (verekedõs gifek? 😄 látta már valaki XD) elõtti rész volt az uccsó amit láttam. már nem is emléxem mi volt benne :S

@

Bucser
Csak Te mivel ezt Gatts a mangában kapta.

Erre csak én nem emlékszem ?
(errõl az Aranyváros ostroma ugrott be, abba volt 1 arc, mintha õ lett volna ilyesmi páncélban (Káosz könyv 😄))

Bucser
Nem tudom ki nézi még rajtam kívül Code Geass R2-t de ez a 18-as rész iszonyatosan brutáldúrva volt...

kb csak 3-4 fõbb szereplõt írtak ki a sorozatból 1 rész alatt...

Dúrva na...

Bulykin
ezt senki nem ismeri fel? csak a címe kéne<#zavart1>

biomage
akivel ma és tegnap nem beszéltem msnen, az irjon privátot

Lunki88
Tudom nem épp idevág de valaki megcsinálta az Oblivion nevû játékhoz Griffith meg Gutts páncélját a Berserkbõl. Szerintem nagyon komoly. <#wow2>
berserker armor
armageddon666
Akinek tetszett a Death Note sztem emlékfrissítésként megnézheti... és a Zetsubou Billy az üldözés alatt nagyon odavág 😄 és azt nem találtam meg tecsõn :S

@

Seth
Neveld má meg <#idiota>

CSOCSO
nah felesegem megnezett par animet😄 mino meglepetesemre,, mivel japanban elt par evet es nem komazta ezeket a "japan hulyesegeket" az o szavaval elve..
mondjuk igy se a sok "okorseget" nezi hanem a ghibli filmeket... chihiro, mononoke stb stb
Bulykin
nem ismertek véletlenül egy olyan animét, amiben a kiscsaj tokióba megy, hogy mágiát tanuljon és a mágiatanár egy férfi, de azt hitte hogy nõ a neve alapján, aztán van még benne egy szõke külföldi csaj is aki szintén varázsol és gyûrûjük van, a tagoknak, a mágia akadémiának vagyminek a diákjainak...

nem nekem kell, az egyik ismerõsömnek, de elõre is köszi^^

Az elsõ saját manga fordításom felkerült a blogomba! Jó olvasást.

Prof. William blogja
Seth
Lovely Complex. Nagyon aranyos sorozat volt, 2 nap alatt lement,nagyon drukkoltam a fõszereplõknek, a mellékszereplõk pedig egytõl egyig szimpik,még az is akirõl az elején negatív véleménnyel voltam. Nagyon jól összeszokott csapat voltak. 😊 10-bõl kap tõlem egy 7-est

biomage
aki nem látt fent msnen, az szóljón pmben :S valami baj történt nállam és sokan nem látnak :S

csocso14
Ezt is leszögezték, hogy õk a rendes vágatlan verziót adják le, bár kitudja, sok ígéretet hallottam én már életemben 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Seth
Bár engem nem izgat a Naruto, de lehet izgulni, hogy nehogy a Jetix-es verziót adják ^^

Tényleg? Akkor pont nem voltam ott <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!