FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Blu-raybol egy kivetelt azert en talaltam, az FF7 advent children complete kaphato itthon blu-rayen, meg is vettem jol, tegnap este jol meg is neztem :)
Kulfoldrol rendelgetes sajnos eleg szerencsetlen dolog kis hazankban leven Amazon nem nagyon szeret ide szallitani, a Kare Kano-t is ugy vettem meg, hogy elutaltam a penzt egy finn ismerosomnek, o megvette amazonrol es elpostazta ide :( Egy ceget talaltam csak akik minden tovabbi nelkul szallitanak magyarorszagra, raadasul kemeny 1GBP postakoltsegert az ez a ceg Egyetlen egyszer volt csak veluk gondom, ami nincs raktaron annak a beszerzesi ideje a legutobbi beszerzesi ido, ami neha igen pontatlan. Igy lett nekem az 1 heten belul helyett 4 honap alatt meg a Lain utolso DVDje. Sajnos Blu-raybol nagyon sovany a kinalat naluk.
Masok honnan rendelnek?