Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elnézést sakaki és kaorin 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Lucky Star - Yuki-chan 😊 Szegényem, hogy be volt parázva a fogorvostól, meg a szemcsepptõl
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Kimaradt a Konoji! Houin Kyouko RULZ!!!444
Azumangából Sakaki és Oosaka nagyon rulz 😄
Bluer than indigo-ból Tae-pon ^^
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
én a shuffleban lévö keadere értetem 😛
Ja, jöhet az evából Ayanami Rei, meg Asuka is, bár a kisasszonyt be kéne törni.
A Chocotto sister-bõl a fiatal tulaj frankó :] Takarózós csöcsötök rulz 😄
Kanokonból mindkettõ youkai is jöhet, bár Nozomu elég "fapados" 😄
FMP-bõl valahogy megkedveltem Kyouko-t is, meg Tessát is, bár az utóbbi elég hangos madár :] De a TSR ikreit is csillapítgatnám 😄
Ha már Kaede-anyó, akkor onnét meg Ayame jöhetne, ha már Kougának nem kell :]
Utawarerumono nõi fõszereplõi is egész jók, bár az egyik vas nyakörve útban lenne (nevére nem emléxem), Aruruu meg még kicsi szal sicc! 😄
Nyuu-chan-ból minden háztartásba egyet, ha lehet, bár mikor éppen Lucy, akkor vigyázni kell vele.
A Hanaukyou maid sorozatokból jöhet az egész falka, szívesen látom õket XD
Asahina Mikuru-t nem hagyom ki, de hozhatja Yuki-t is, hátha feltûnhet egy kis mosoly az arcán <#idiota>#idiota>
Így hirtelen ennyi
Chobits xD
Rég volt kérdésem 😄, ez most jutot az eszembe amikor néztem a higurashit 😊
Na szóval, ki a te kedvenc tündibündid? lehet több is 😊
Nekem Rika, Mikuru, Misa, Asa 😉 de kaede is szép
hirtelen csak enyi jut eszembe 😊
Plz mindenki irja meg!
Köszike
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ahogy ki tudtam venni az alsón meg a szemeit, nem lehetnek dühösek mindig szépen néz 😄
A Mexikó kamu azon látszik is ,hogy a bajsza oda van rajzolva
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

PSN ID.: Beegabor
1 Vidéki
Ez lesz a trend.
T.é.l.i.rõl azért nem írok semmit, mert az ötletgazda azt mondta, hogy ne áruljam el senkinek hogy tervben van, de nekem ti vagytok a mindenem <#idiota>#idiota>
Amikor megnéztem egy albumot (valami macskás) úgy pörögtek forogtak benne a képek mintha A Mátrixban lennék o.O
Jónak tûnik, de miért csináljam meg ide?
Remélem megint olyan színvonalas lesz mint az elõzõ õszi. A sakuracon õszintén szólva csalódás volt számomra 😞
@
Az elsõ elsõ és a második elsõ ugyanaz 😊
Csak most ilyen hosszú hsz-t akartam, legyen munkátok tekerni az üzenetet még akkor is ha nem érdekel 😛
Õszire remélem már jóóó sokan jövünk, nagy ezsgéponthus tali meg minden ^^
szedem a képeket és thx hogy fotóztál a conon meg nem jelenõk nevében ^^
@
Elsõ csomag
Második csomag
Természetesen nem volt akkora felhozatal, mint tavasszal, (most a jelentkezõk számát írom, aki volt animeconon az tudja hogy 100%-os résztvételi arány nem szokott lenni, mert ez-az otthon marad)
1 csoportos cosplay craftmanship
12 egyéni cosplay craftmanship
9 csoportos performance
8 egyéni performance
Az a fél órás csúszás, ami kapunyitáskor keletkezett, az egy pillanat alatt eltûnt mert a cosplayeket idõben bemutatták, és a vártnál fél-1 órával elõbb végeztünk, mehetett mindenki a dolgára 😄
A kézmûsesesdiben az a Pain kapott egy díjat, aki a tavaszin is indult.
Volt még egy másik karakter, akirõl nem tudtam hogy kicsoda és micsoda, azt tudom róla, hogy pesti con-okon õ valami konferátor szokott lenni.
(rossz volt a kihangosítás, a második sorban ültem, és úgy sem hallottam mit mondanak)
Az elõadások kissé jobb szinvanlúak voltak, itt is az egyéniek egy fokkal jobbak voltak mint tavasszal.
Mindenféle díjazottak voltak, a közönségkedvenc egy óriási plüss parappa a repper volt, volt egy aranyos kis kartonrádiója, és úgy mozgolódott a színpadon.
Megint volt egy sámán király béli szereplõ, most egy jeges, snowboardos szereplõ volt, és a közismert magyar "Jégbõl vagyok" c. dalra csinált úgy, mintha sztárként énekelt volna a színpadon. Õ volt tavasszal a Zseniális teknõs, úgyhogy valami kis garancia volt hogy jó lesz 😉
Elismerést kapott még egy csoportos banda is, bennük az volt a furcsa és kiemelkedõ, hogy egy naruto jelenetet adtak elõ. Nem sokat láttam magyar szinkronos Narutoból, (playbackrõl ment az egész), csak az tûnt fel hogy Sasuke hangja ugyanaz mint az animében...(talán Kakashié is).
Vagy összevágták az egészet a magyar szinkron alapján, vagy felkérték az eredeti szinkronszínészeket (kapcsolatok alapján) hogy segítsen be nekik, vagy van olyanjuk, akinek tényleg hasonlít a hangja, mert néhol mondtak olyan szövegeket is, amiket nem tudok elképzelni az animében hol az ördögben tûnhettek fel.
A többi minden ugyanaz mint más Con rendezvényeken, több információt a képekrõl kaphattok 😊
Érdemes 1-2 másik oldalra is ellátogatni, mert mások is készítettek fotókat.
(aki sûrûn járkál a konoha fórum team (vagy mi) társasághoz, akkor õ ezt részletesebben valszeg végighallgatta már egyszer azon a fórumon, mert az õ bandájuk vitte el a legtöbb díjat <#idiota>#idiota> grat. nekik. 😊
pokemonrol meg fogalmamsenincsen 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
#21886: ja hogy úgy... de attól még elmehetsz egy ilyenre, amúgyis vannak ilyen típusú karakterek.
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(tehetnél a galériádba képet magadról, hogy tudjam ki voltál 😉
Ezek közül én voltam egy (egyetlen fiú <#idiota>#idiota>) aki ráadásul folyton fényképezõgéppel mászkált.
Naruto c. animét mennyire láttad?
Te beöltöztél ?
Szerk: Ja és egyedül mentem de 2 szaktársammal összefutottam. Kellemes meglepetés volt.