Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
o a francba, hogy hagyhatam ki a kedvenc animémet 😄
elnézést sakaki és kaorin 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
Hmm...

Lucky Star - Yuki-chan 😊 Szegényem, hogy be volt parázva a fogorvostól, meg a szemcsepptõl

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
JARGH!!!

Kimaradt a Konoji! Houin Kyouko RULZ!!!444
Azumangából Sakaki és Oosaka nagyon rulz 😄
Bluer than indigo-ból Tae-pon ^^

biomage
na ja amikor kritizálja az a kaszanova a meleit 😄 akkor tényleg aratot mayumi 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

sweech
rá értettem 😄 szerintem jófej 😛

biomage
te meg miröl beszélsz? 😄
én a shuffleban lévö keadere értetem 😛

RelakS
Kaede-anyó? Nem öreg egy kicsit? <#idiota>

Ja, jöhet az evából Ayanami Rei, meg Asuka is, bár a kisasszonyt be kéne törni.
A Chocotto sister-bõl a fiatal tulaj frankó :] Takarózós csöcsötök rulz 😄
Kanokonból mindkettõ youkai is jöhet, bár Nozomu elég "fapados" 😄
FMP-bõl valahogy megkedveltem Kyouko-t is, meg Tessát is, bár az utóbbi elég hangos madár :] De a TSR ikreit is csillapítgatnám 😄
Ha már Kaede-anyó, akkor onnét meg Ayame jöhetne, ha már Kougának nem kell :]
Utawarerumono nõi fõszereplõi is egész jók, bár az egyik vas nyakörve útban lenne (nevére nem emléxem), Aruruu meg még kicsi szal sicc! 😄
Nyuu-chan-ból minden háztartásba egyet, ha lehet, bár mikor éppen Lucy, akkor vigyázni kell vele.
A Hanaukyou maid sorozatokból jöhet az egész falka, szívesen látom õket XD
Asahina Mikuru-t nem hagyom ki, de hozhatja Yuki-t is, hátha feltûnhet egy kis mosoly az arcán <#idiota>

Így hirtelen ennyi

biomage
ha a shuffleban lévö mayumira érteted akkor kicsit meglepödtem 😊

sweech
Hinata, Mayumi, Asa <#smile> több nem jut most eszembe

biomage
jaj ne kihagytam a legszebbet 😊
Chobits xD

biomage
Hu de rég irtam ide 😄
Rég volt kérdésem 😄, ez most jutot az eszembe amikor néztem a higurashit 😊
Na szóval, ki a te kedvenc tündibündid? lehet több is 😊

Nekem Rika, Mikuru, Misa, Asa 😉 de kaede is szép
hirtelen csak enyi jut eszembe 😊
Plz mindenki irja meg!
Köszike

Originalon gonoszan néz, nézd meg a szeme állását 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ez a kép nem helyes. Ez a jelenet a cartoon netwörkösbõl ki van vágva 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

csocso14
De azt szorongatja 😄
Ahogy ki tudtam venni az alsón meg a szemeit, nem lehetnek dühösek mindig szépen néz 😄
A Mexikó kamu azon látszik is ,hogy a bajsza oda van rajzolva

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

RelakS
persze, a mexikóiban meg kajával kínál, mi?

Bulykin
az szerintem uzsonnás tatyó, mert ott a másik kezében a kaja^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Seth
Azt nem mond hogy az amcsi verzióban azt a táskát szorongatja 😄

PSN ID.: Beegabor

RelakS
az alsón mit is kéne látni?

csocso14
Sajnálom csak ezzel tudtam szolgálni így hirtelen, de ez is mutatja a különbséget, kivéve a mexikói 😄

Seth
😄 Najó,nem egészen ilyenre gondoltam

csocso14

Én a lóherén láttam ilyen képeket.

Bandi 18
A Spongyabob-os videó az még hatalmas belõle 😄 Lentebb linkelve is van asszem

RelakS
Ja, DN-bõl akad néhány ilyen jellegú marhaság XD

Bandi 18
Váá de LOL 😄😄
Na meg a Death Note Op paródia is XD MUHAHA...

=)

Seth
Nem tudja vki azt az oldalt linkelni,ahol a Naruto eredeti és az amcsi cartoon network-ös verziókat hasonlítják össze képekkel illusztrálva a kicenzúrázott részeket? Egy ismerõs nem hisz nekem ,hogy a CN cenzúrázná a sorozatot 😊

armageddon666
wow... képek alapján ez nagyon jó volt O.o minõségi tényleg 😄

@

Kreatív 😄

Ezzel jobb sztem.

2 Pesti
1 Vidéki

Ez lesz a trend.

T.é.l.i.rõl azért nem írok semmit, mert az ötletgazda azt mondta, hogy ne áruljam el senkinek hogy tervben van, de nekem ti vagytok a mindenem <#idiota>

JÉZUSOM!!4 Mi ez?

Amikor megnéztem egy albumot (valami macskás) úgy pörögtek forogtak benne a képek mintha A Mátrixban lennék o.O

Jónak tûnik, de miért csináljam meg ide?

armageddon666
Pestire valszeg jövök 😊 már ha ott lesz... ha nem akkor :S
Remélem megint olyan színvonalas lesz mint az elõzõ õszi. A sakuracon õszintén szólva csalódás volt számomra 😞

@

jalbum.net, ezzel csináld már meg plz 😄

Szivesen, alap ^^

Az elsõ elsõ és a második elsõ ugyanaz 😊

Csak most ilyen hosszú hsz-t akartam, legyen munkátok tekerni az üzenetet még akkor is ha nem érdekel 😛

Õszire remélem már jóóó sokan jövünk, nagy ezsgéponthus tali meg minden ^^

armageddon666
akkor mi volt a korábbi link? vagy az ottani elsõ az ez az elsõ? 😄
szedem a képeket és thx hogy fotóztál a conon meg nem jelenõk nevében ^^

@

A Nyári AnimeConon kereken 130 képet készítettem. Nem olyan nagyokat, mint tavasszal, ott elfelejtettem átállítani fotózáskor a képek méretét, most nem.

Elsõ csomag
Második csomag

Természetesen nem volt akkora felhozatal, mint tavasszal, (most a jelentkezõk számát írom, aki volt animeconon az tudja hogy 100%-os résztvételi arány nem szokott lenni, mert ez-az otthon marad)
1 csoportos cosplay craftmanship
12 egyéni cosplay craftmanship
9 csoportos performance
8 egyéni performance

Az a fél órás csúszás, ami kapunyitáskor keletkezett, az egy pillanat alatt eltûnt mert a cosplayeket idõben bemutatták, és a vártnál fél-1 órával elõbb végeztünk, mehetett mindenki a dolgára 😄

A kézmûsesesdiben az a Pain kapott egy díjat, aki a tavaszin is indult.
Volt még egy másik karakter, akirõl nem tudtam hogy kicsoda és micsoda, azt tudom róla, hogy pesti con-okon õ valami konferátor szokott lenni.
(rossz volt a kihangosítás, a második sorban ültem, és úgy sem hallottam mit mondanak)

Az elõadások kissé jobb szinvanlúak voltak, itt is az egyéniek egy fokkal jobbak voltak mint tavasszal.
Mindenféle díjazottak voltak, a közönségkedvenc egy óriási plüss parappa a repper volt, volt egy aranyos kis kartonrádiója, és úgy mozgolódott a színpadon.
Megint volt egy sámán király béli szereplõ, most egy jeges, snowboardos szereplõ volt, és a közismert magyar "Jégbõl vagyok" c. dalra csinált úgy, mintha sztárként énekelt volna a színpadon. Õ volt tavasszal a Zseniális teknõs, úgyhogy valami kis garancia volt hogy jó lesz 😉
Elismerést kapott még egy csoportos banda is, bennük az volt a furcsa és kiemelkedõ, hogy egy naruto jelenetet adtak elõ. Nem sokat láttam magyar szinkronos Narutoból, (playbackrõl ment az egész), csak az tûnt fel hogy Sasuke hangja ugyanaz mint az animében...(talán Kakashié is).
Vagy összevágták az egészet a magyar szinkron alapján, vagy felkérték az eredeti szinkronszínészeket (kapcsolatok alapján) hogy segítsen be nekik, vagy van olyanjuk, akinek tényleg hasonlít a hangja, mert néhol mondtak olyan szövegeket is, amiket nem tudok elképzelni az animében hol az ördögben tûnhettek fel.

A többi minden ugyanaz mint más Con rendezvényeken, több információt a képekrõl kaphattok 😊

Érdemes 1-2 másik oldalra is ellátogatni, mert mások is készítettek fotókat.

(aki sûrûn járkál a konoha fórum team (vagy mi) társasághoz, akkor õ ezt részletesebben valszeg végighallgatta már egyszer azon a fórumon, mert az õ bandájuk vitte el a legtöbb díjat <#idiota> grat. nekik. 😊

BEAST
annyira talan nem, a hajamat is meg kellene ritkitani, meg ra kellene szoknom a cukorkakra ... amugy minden mas stimmel <#idiota>

pokemonrol meg fogalmamsenincsen 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Az, csak a-val: Snorlax 😊

#21886: ja hogy úgy... de attól még elmehetsz egy ilyenre, amúgyis vannak ilyen típusú karakterek.

armageddon666
Pokémonból az a nagy aki mindig alszik? 😄 izééééé... huhh kurvarég láttam szal nemugrik be xD Snorlex talán ? 😄

@

armageddon666
Olyan NAGY vagy? 😄

@

BEAST
hirtelen nem talaltam mas sulycsoportomat megkozelito anime karaktert <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem értem 😛 Miért is?

Akkor az jó ha már csak amiatt otthon érezted magad. 😄

(tehetnél a galériádba képet magadról, hogy tudjam ki voltál 😉

Bandi 18
Tudom kirõl van szó, bár a Naruto-t nem szeretem...inkább Bleach 😊 Ezért is éreztem szinte otthon magam a sok kapitány között 😄

BEAST
hat ha egyszer eljutnek egy animeconra, max dr. Bearnek oltozhetnek be <#idiota>

Igen, volt 3 narancssárga maszkos, fekete alapú köpenyen piros felhõcskékkel, a szereplõ neve Tobi.

Ezek közül én voltam egy (egyetlen fiú <#idiota>) aki ráadásul folyton fényképezõgéppel mászkált.

Naruto c. animét mennyire láttad?

Bandi 18
Hát be nem öltöztem gondoltam elsõre nem kockáztatok inkább úgymond élveztem a felhozatalt 😄, ja meg konzolteremben voltam és a táncpadnál is elidõztem fõleg mikor két gyerek eszméletlenül nyomta csak lestem 😄.
Te beöltöztél ?

Szerk: Ja és egyedül mentem de 2 szaktársammal összefutottam. Kellemes meglepetés volt.

😊 Hol voltál, beöltöztél, mit csináltál? 😊

Elsõ csomag, 200 mega