kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Nekem Fate/Stay Night után volt kicsit ilyen érzésem, egyböl el is kezdtem tolni a Visual Novel-t :D
    Eleve imádom az ilyen jelenkor/történelem összekapcsolást, és ez annyira tetszett, h azota is Saber az egyik kedvenc anime karakterek(pedig annyira nem kimagaslo karakter, de mégis a háttértörténete megfogott). Azota is Saber-es hátterem van :D

Bár van több olyan anime ami megnézése után én is ürességet éreztem, nem is igazán azért, mert olyan szomoru volt a befejezése, hanem mert hiányzik :D
    Pl. Soul Eatert simán elnéztem volna végtelenitve. Vagy most Angel Beats is, nem is nagyon akarok most egy darabig anime-t nézni csak hallgatom a Girls Dead Monster számokat meg az op/ed-t :D

Bár NGE is sikeresen elgonodlkoztatott, legalább 1hétig csak véleményeket/teoriákat olvastam vele kapcsolatban, de még igy is csak kb. 90%-osan sikerült megértenem a végére, azota sajnos egy részét elfelejtettem :D