Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Én inkább: Szegény Misa-misa <#rinya>
(bár az is igaz, hogy ahogy az amcsik egyik tagja megmondta, természeténél fogva ostoba liba ... akkor mindenképp, amikor nincs halállista birtokában 😄 )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

davidka003
Japánban is nõi szinkron hangja van. A 26. részt néztem magyarul abban nõi hangja volt. Most meg már férfi lett. Érdekes.
Szegény Kira-nak annyi most ért véget ez a nagyon jó anime. <#rinya>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
mivel fiú persze hogy férfi hangot kap 😄 mondjuk nem nézem magyarul de mikor legutóbb hallottam a háttérbõl dexter hangja volt XD

@

davidka003
Nagyon gáz Near hangja. Elõször még nõi hangja volt most meg már férfi hanggal adják. Legjobb a japán hangja.
Azért Kira-t sajnáltam, hogy megölték. 😞

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
2 részt láttam 😄 most várok... ezzel is ...

Bleach - heti 1 rész, de most várok... fillerhez nincs kedvem :S
Code Geass R2 - heti 1 rész
D. Gray-man - heti 1 rész... sub nem a leggyorsabb -.-
Hellsing Ultimate - évi 1 rész :c szal... várok
Kanokon - 6-t láttam. nem annyira bejövõs :S most várok...
Le Portrait de Petite Cossette - napi 1 részt nézek ^^ bár lehet holnap gyorsan megnézem az uccsó 2t a 3ból xD
Mnemosyne - havi 1 rész lenne, DVDRipre várok. nemtom milyen gyorsan jön
School Rumble Ni Gakki - VÁROK nuke subra :S aztán lehet uccsó 5 rész Your-Mom lesz 😞 de az SZAR :C

ez a most nézett animék listája 😄
Köv vagy Lunar Legend Tsukihime lesz. második próba xD (magyar felirat ratyi volt anno és angollal nem mertem nézni ^^ mostmár azzal nézem az animéket szal ez nem lesz gond 😄) vagy pedig Noto Mamikoval valami ^^ mondjuk Witchblade 😄 de még összeírtam párat 😄

@

Seth
Régen bakizott az Animax nem? Mi lenne ha most lenne vmi ? 😄

PSN ID.: Beegabor

Seth
6 rész lesz, eddíg 4 van kint. AMúgy nekem kezdetben nagyon tetszett, mostanra kicsit leült a hangulat 😊

Bulykin
jah, értem...köszi^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

RelakS
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉééééééééééééssssssssssss!

Jöhet a Death Note utolsó része!

armageddon666
mivel DVDRipet szedem ezért még csak 2 rész van kinn számomra 😛
amúgy elvileg még csak 4 részhez van sub. (anidb alapján) +még nincs is kinn minden rész 😄 Airing (myanimelist alapján)

@

Bulykin
az uccsó részéhez is van felirat?? mert én nemtaláltam😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
Ez a Mnemosyne durva naon 😄DD várom a DVDRippeket ^^

@

armageddon666
én meg pénzt nem igen adnék ki egyszernézõs animéért, amit ráadásul nagy valószínüséggel nem is értenék...

Ellenben ha Elfen Liedet vagy Evangeliont látsz szólj ^^

@

Bucser
nem neked szólt hanem annak aki kereste.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
Köszi, de nekem megvan 😊

Bucser
Tessék itt van Ócsón a duplalemezes változat.

HD verzió tudtommal nincsen belõle.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
Nézd csak meg, úgysem fogsz játszani a játékkal,akkor meg mire vársz? 😊
Esetleg olvasd el a sztoriját, vhol biztos le van írva

armageddon666
pont ezért nem nézem meg :\ mert nemtok jáccani a gémmel ^^ + mert nem találok eredeti dubos HD verziót :K

@

Seth
2 rész jött ki pc-re, a 7 és a 8. A 8-ban már jobb a grafika, a karakterek már nem superdeformed-ek,hanem rendes emberi alakúak,nincs kalapács kezük 😄 Nekem személy szerint a 8 nem jött be annyira,a sztori túlságosan vontatott,bár kétségtelen hogy látványosabb.
Mellesleg neked felesleges nekiállni bármelyiknek is,mert ha FF7 nem tetszik akkor az sem fog

Frosty01
karik, meg itt ott a grafika kiszúrta a szemem -.-
320× mittoménhanyas felbontás rulz <#idiota>

kérdésemre viszont nem válaszoltál 😄
van olyan része pc-re ami jó (jobb mint ff7) és játszható? 😄D

practitioner of the forbidden arts of death

Seth
FF7 fos? Nem beszélek veled többé....<#idiota> 97-et írtunk akkor, a renderelt hátterek még most is megállják a helyüket a videóknál csak hüledezett az ember, a zene, a sztori,minden fantasztikus a mai napig és utánozhatatlan hangulata van az egésznek. Az irányítás meg ennél egyszerûbb nem is lehetne,ps-en pc-n is kitûnõ, nem tudom mi a gond vele, ebben nem kell kapkodni, mindenre van idõ, ez nem devil may cry ^^

Frosty01
jah... lehet 😊

nincs ps2-m, se ps3-am, szal nem nagyon tudom felfogni sem ezt a final fantasy játék-vonalat. próbálkoztam a 7-el, de annyira bántóan fos a grafika és az irányítás, hogy képtelen voltam vele játszani. pc-n van egyáltalán olyan része, ami játszható?

Seth
Nem láttam, végigjátszottam <#idiota>. Igaz hogy az AC után játszódik, de az inkább egy spinoff, és csak a cg mozikat összefûzve megnézni elég értelmetlen, csak a látvány miatt érdemes, a sztorit a játékból tudod meg

Frosty01
Dirge of Cerberus-t láttad már? az a folytatása. és az is gyönyörü <#wow2>

Seth
Az Advent Childrent igyekezz megnézni,cg animék közül nálam az egy kiemelkedõ alkotás és nem csak azért mert final fantasy megszállott vagyok.A karakterek kidolgozása 10x jobb mint az említetteké , a harcok koreográfiája szintén pazar. Annyi hátulütõje van a dolognak, hogy ha nem játszottál a FF7-tel,akkor elég semmitmondóak lesznek a karakterek, a sztori meg WTF 😊

Frosty01
ááááááááá
hihetetlen!
most néztem a mugiwarapirates honlapját, és (igaz már régi hír. máj25.) de feloszlik a csapat és nem fordítják tovább az one piecet 😞(
õk csinálták még az eyeshield, és az initial d feliratokat is.

armageddon666
az hogy a design milyen volt éppen nem egyenlõ azzal hogy melyik CGI hogy néz ki. Appleseed persze hogy steril volt... Utopia végülis... ACt még nem láttam csak AMVkben. De nekem animéhez jobban bejön az Appleseed/Vexille szerû cel-shaded ^^

--

Negima Special? O.o lemarattam valamirõl ? 😄 felirat van? 😄 a feldolgozott sorozathoz azt tom hogy van 1 ova ill most majd jön még 1... hogy miben más azt nem tom, de elvileg naon nem követi a mangát. Ami engem hidegen hagy igazából ^^ Lehet hogy majd megnézem RAWba :S már csak a pactiok miatt is XD de olyan jó lenne subbal 😞

@

CSOCSO
nem emlexem melyik melyik volt.. eureka seven bejon rajzilag.. karakterek arca meg minden mas.
RelakS
És mit szóltok az Animátrix cgi jeleneteihez? (Tudom, szinte az egész cgi volt 😄)

Az Ozirisz utolsó útja (Final Flight of the Osiris) az ugye egyértelmû, de voltak hasonló megmozdulások is, csak hagyományosabb megjelenítésben a Második reneszánsz (The Second Renaissance) történetekben, meg a Hiba a rendszerben (Beyond) részben ... meg szinte az összes többiben, de szerintem ez utóbbiban volt a legszebb

Seth
Én is azt mondom,talán a Vexille egy fokkal jobb volt, ott már volt mocsok az utcán,meg természetes környezet,nem csak betondzsungel.

Bucser
Szerintem Advent Chikdren CGI messze sokkal színvonalasabb volt mint az Appleseed-é. az Appleseed nekem túl steril volt.

Azért késõbb már töbször látjuk a szemét 😊
NeverwinterKING
xD

\"You are fucking crazy people!\"

Seth
tudom,csak úgy mondtam, láttam a sorozatot 😊

AZ új feldolgozás mennyiben más? Grafika ha jól tudom olyan mint a speciál,az jó. Sztori teljesen más?

RelakS
Igen, de ezután nagyon elpirult, megijedt, és elrohant 😄

Egyébként a barátnõi egyszer elhúzzák a szeme elõl a haját, és megkérdezik Negi-t, hogy Ugye, milyen helyes lány? (Lehet, pont itt)

Seth
Jé, szeme is van??? <#idiota>

RelakS

NeverwinterKING
hát igen vannak benne érdekes arcok 😄

NeverwinterKING
angol nem jóa 😄

Seth
Haaaai

RelakS
Mondjuk neked még lehet 😄 Nekem már jönne a pedobear <#idiota>

armageddon666
angol mindenképp van, sztem azzal néztem 😄 de Negima!?-hoz nincs :'( MIÉÉÉÉRT?!?!?!?! ... Nodokát akarok :'(

@

NeverwinterKING
Mahou Sensei Negimához van felirat vagy mi? hogy nézted?😮
én csak 8 részhez találtam 😞

RelakS
mintha 23-ig csinálta volna meg... csekk...

Igen, le is töltöttem megnézni, melyik verzió, de már letöröltem. Majd a 26-ot meg a két ovát egyben akarom leszedni 😄

armageddon666
Negima!?-t mondja meg valaki honnan lehet leszedni hamár megjelent a banner... NODOKÁT AKAROK!!!!! (Mahou Sensei Negimát már láttam. Az új mangától eltérõ kéne)

Esetleg RelakS nincs kedved Fansubolni? 😛 20/26ig megcsinálta 😄 ha azokat meg tudom szerezni akkor csak 6 részt kéne XD ill talán még 2 ovát 😄
-------
Beteges ha seiyuu alapján választunk animét? O.o Csak mert most simán összeírtam vagy 6 Noto Mamiko-s (Mamiko Noto ? :S nemtom milyen sorrendben van rendesen) animét 😄DD olyan szép hangja van és bírom a karaktereket akiket alakít ^^
Enma Ai (Hell Girl)
Tsukamoto Yakumo (School Rumble)
Nodoka (Negimák)

így hirtelen, de már hallottam sztem máshol is ^^

@

armageddon666
szerintem jó a mostani megosztottság ^^ egészestés filmeknél jó a CGI (abból is inkább az Appleseed mint az Advent Children szerû 😛 szerintem), de amik úgy sorozatba mennek :S azok jók ahogy most vanank... illetve az mozgásnál lehetne használni CGIt, szal pl. Lucky Star opnál vagy csak részletesen van megrajzolva a cheerladeres rész, vagy ott is cgivel van meganimálva de nagyon folyamatos, ahogy Hare Hare Yukai full dancenél is ^^ legalábbis nekem nagyon úgy tûntek 😄 szal én úgy gondolom hogy a régi rajzolással, régi effektekkel (kikerekedõ szemek etc), de az animációt már kompjuterrel.

@

Frosty01
szerintem függ a mûfajtól is. pl egy idióta vígjátékot nem csinálnék meg cgivel, ahhoz tökéletesjó a rajzolás. viszont egy komoly darabhoz szerintem sokkal jobban illik ^_^

RelakSfromhome
Én inkább azt szeretném, hogy a karakterek is cgi karakterek legyenek.
Miért?
1: szebb animáció - nem két-három kockánként rajzolnak meg egy karaktert, hanem folyamatosan pörög. Hasonlítsd össze a FMP Fumoffu openingjében Kaname mozgását, mikor a hulló falevelek között táncol, meg úgy általában az animében ... persze, ezt is el lehet cseszni, lásd az Utawarerumono-ban a csatajelenetek :]
2: a karakterek azonosan nézhetnek ki mindenhol - Ajimu Beach Story: Az elején van egy jelenet, ahol Ajimu gyönyörû, késõbb viszont átlagos képe van
3: talán olcsóbb is lemodellezni egy karaktert, amit majd a számítógép megrajzol, mint fázisról-fázisra az animátoroknak kínlódni
4: ebbõl jön, hogy végre talán az állak is mozognának az ajkakkal <#idiota> - persze, így elveszhetnek az idiotizmus kifejezõi - Hirtelen elkerekedõ szemek, ordibálás közben az állakon túlnyúló ajkak, stb

Egy biztos: A CGI jobb és rosszabb is tud lenni a rajzolt animációtól, attól függ, kinek a karmaiba kerül.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSOCSO
hat ja.. vagy dolgozzak fel ugy mint az uj NGE-t.. az faszan nez ki.. rajzos. van benne cgi de kozelsem ennyi
Frosty01
de, van benne valami... nem kéne ez az erõltetett remakelés, inkább:

- vagy új részeket csináljanak
- vagy teljesen új animeket.

:]