FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet félreértettem valamit, vagy én lettem félreértve. :D Szerintem is Mitsuki érdemelte meg igazán Takayuki-t. Ezért mondtam, hogy az eredeti sztori a megfelelő személlyel zárult, csak sajnálom, hogy nem lett olyan happy end, mint az alternatív befejezésben volt és amit Mitsuki megérdemelt volna. Legalábbis szerintem szebb volt a Haruka féle éljünk boldogan amíg meg nem halunk befejezés.
Bár lehet azért tűnik így, mert az OVA 4 részes, és 4 részben mutatják be a felébredés utáni boldog együttlétet, szakítást, majd a még boldogabb kibékülést. Míg az eredeti történetben egészen az utolsó rész kibéküléséig Mitsuki csak szenved.
Ezért mondtam, hogy szebb befejezést érdemelt volna Mitsuki. Szerintem. :P
Kicsit más, végignéztem az Ef - Tale of Memories-t és nagyon tetszett, hihetetlenül szép történet. Majd holnap este belekezdtek a Melodies-ba, ami remélem legalább ennyire jó lesz.