FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #29906 Evangelion 1.11
Nemrég sikerült megnéznem és kellemes csalódás volt. A Grafika remek és úgy tűnik nem rókabőr lehúzás lessz a dolog mert a sztori ha csak kicsit is de más irányba kezd haladni mint az original történetben, ami jó mert nem lenne kedvem harmadjára végignézni ugyanazt a gyökér véget.
Külön jó pont hogy az "EmoShinji kalandjai reménytelenségföldjén" stílusból is sikerült visszafogni és mintha Főhős nem lenne akkora emo mint a sorozatban sőt a pozitív fejlődés jeleit mutatja.
Bár erre sztem magyarázat hogy a végén sztem egész konkrét utalás van rá miért mennek máshogy a dolgok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert sztem ez már az eredeti sorozat UTÁN játszódik és ez az a világ amit Shinji formált meg mei nem olyan sz*r mint az előző.