kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Hát ööö... a zenéjével kapcsolatban egyet értünk.

Egyébként érdekes hogy én is szinte szóról szóra ugyanezt mondanám róla, csak valahogy 180°-ban ellentétes eredménnyel:
    Egyáltalán nem az az Excel Saga-féle röhögős paródia, inkább az amin az ember tátott szájjal bámul hogy WTF.
    Gondolom innentől jön az egyéni ízlés.
    Nem is értem miért hasonlítják mindíg az Excel Sagához, nekem például éppen az utóbbi volt a csalódás ugyanemiatt. Hiányzott belőle a zene, a látvány, a személyiségek, a stílus, mondom is: "Mi van már, ez csak valami felszínes ökörség amin röhögni lehet")

A tényleges cselekményének több értelme van mint amennyi elsőre tűnik, negyedik megnézésre már kb értem hogy konkrétan mi történik. (Persze így is jó sok WTF elem van az egészben)

A szimbolika... hát...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szerintem is kicsit eltúlozzák azok akik annyira elemezni akarják.

Inkább kicsit olyan mint a NGE, hogy csak úgy bedobják ide meg oda a szimbolikát, oszt nesztek, értelmezzétek valahogy.

Az biztos hogy a felnőtté válás, a serdülőkor, és a szex elég erősen jelen vannak benne. A Naota fejéből kinövő bigyók egyértelműen erekciót jelentenek, elég sok jelenetnek több értelme van ha azt képzeled el (pl. amikor a lány "kapja el" ugyanazt akkor nála meg hasfájással kezdődik = menstruáció).

Szerintem max ennyi, nem hiszem hogy az egész cselekménynek valami titkos jelentése lenne.