kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • lee86
    én nem vagyok egy nagy szakértője az anime-oknak, bár fanatikus (és ezzel egy csöppet sem túlzok) barátaim néha rávesznek, h nézzek meg egy két anime-ot... (egész estéset, vagy akár egy epizódot)
    amiket ajánlani tudom (és fönn vannak a usteam szerverén is) az a:
    -Love Hina
    -Golden Boy (mindkettő csak ugy hemzseg a poénoktól)
    -Spriggan
    -Naruto (egy ötletes kis anime) (dragonball alkotóitól)
    -FLCL (elmebeteg... amikor először láttam az első részt, nem tudtam miféle rendezvényen vagyok. aztán másodszorra-harmadszorra már picit kitisztult a kép, de még így is egy idegbeteg sorozathoz van szerencsénk [a DBZ alkotóitól ha jól tudom..nem mintha annyira imádnám a dragonballokat, sőt, kiskoromban még elment, de mosmár ramaty. de mivelhogy az emberek többsége ebből indul ki, ezért talán sikerül egy jó reklámot csinálnom a fentebb iméntett sorozatoknak])
    -Hellsing (semmi köze az elkövetkezendő hónapokban megjelenő Van Helsing c. filmhez, de az elvontség, vámpírtörénetes formában még így is megtalálható! 10-es skálán én 8, 9-et adnék neki)
    -Vampire Hunter D (na ez egy vámpíros történet a javából, japán módra! 10/10!
    -Grave of the fireflies (szentjánosbogarak temetője. én kötelező darabnak tekintem. ez már komolyabb témát dolgozz föl, mint bármely másik előbb említett anime, igazán megható történet egy kislányról, és bátyjáról, akik a 2. világháborúban, elvesztve szüleiket probálnak túlélni a világtól elzárva... japán rajzfilmről lévén szó ne számítsunk waltdisney típusú happy end-re.. :*( )

hát ennyi ha van időtök, és érdekel az anime-ok világa, akkor ezeket gond nélkül leszedhetitek, csalódni nem fogtok!