72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • lee86
    én nem vagyok egy nagy szakértője az anime-oknak, bár fanatikus (és ezzel egy csöppet sem túlzok) barátaim néha rávesznek, h nézzek meg egy két anime-ot... (egész estéset, vagy akár egy epizódot)
    amiket ajánlani tudom (és fönn vannak a usteam szerverén is) az a:
    -Love Hina
    -Golden Boy (mindkettő csak ugy hemzseg a poénoktól)
    -Spriggan
    -Naruto (egy ötletes kis anime) (dragonball alkotóitól)
    -FLCL (elmebeteg... amikor először láttam az első részt, nem tudtam miféle rendezvényen vagyok. aztán másodszorra-harmadszorra már picit kitisztult a kép, de még így is egy idegbeteg sorozathoz van szerencsénk [a DBZ alkotóitól ha jól tudom..nem mintha annyira imádnám a dragonballokat, sőt, kiskoromban még elment, de mosmár ramaty. de mivelhogy az emberek többsége ebből indul ki, ezért talán sikerül egy jó reklámot csinálnom a fentebb iméntett sorozatoknak])
    -Hellsing (semmi köze az elkövetkezendő hónapokban megjelenő Van Helsing c. filmhez, de az elvontség, vámpírtörénetes formában még így is megtalálható! 10-es skálán én 8, 9-et adnék neki)
    -Vampire Hunter D (na ez egy vámpíros történet a javából, japán módra! 10/10!
    -Grave of the fireflies (szentjánosbogarak temetője. én kötelező darabnak tekintem. ez már komolyabb témát dolgozz föl, mint bármely másik előbb említett anime, igazán megható történet egy kislányról, és bátyjáról, akik a 2. világháborúban, elvesztve szüleiket probálnak túlélni a világtól elzárva... japán rajzfilmről lévén szó ne számítsunk waltdisney típusú happy end-re.. :*( )

hát ennyi ha van időtök, és érdekel az anime-ok világa, akkor ezeket gond nélkül leszedhetitek, csalódni nem fogtok!
  • CSOCSO
    ja.. ugy van...
    azhem a 26 reszbol 13 at javitottam igazitottam de csak a feliratok.hu nak az egyik tukorokossagan vannak fent
  • Davidus
    Death & Rebirth simán kihagyható. De aki megnézi az a 24. rész után nézze mert az addig történt események összefoglalója(+1-2 jelenet).
  • Bucser
    Nah egy kicsi vélemény:)) Láttam már egy pár anime-t:)))

Berserk ISTENKIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!! nagy kedvenc mai napig.

NGE tetszik.. Pláne End of eva-t nézve a sorozat után és nem a Deat és Rebirth részeket.

HA nevetni akarsz és szereted a csöpögést akkor Ohh my Goddess

Fantasy-ban Record of Lodoss War. Mind a TV sorozat mind a OVA rip.

Másik techno fantasy cucc (középkori viszonyok egy alternatív világban mágiával áthatott technikával) Escaflowne sorozat fiulm is jó.

Ha szereted a látványos és hangulatos anime-t MAcross Zero Szintén sorozat...

HA MEcha-s stílusban klasszikus thriller hangulatú krimi kell akkor Patlabor.

Cyberpunkban Gits egyértelműen a legjobb viszont a sorozat nem tetszett... a TAchikomák aranyosak de nem jött be:((( Kár érte. Igaz csak a 16-ik részig láttam.

Hellsing nekem nagyon elvont volt viszont az nem tetszett:((( JA és Imádtam a Macrosst minden formában:)))
  • SoDI---
    Király, és látom, hogy mind a 26 részhez van magyar felirat.

Úgy is vége a vizsgaidőszaknak, lesz időm nézni...
  • SoDI---
    ghost in the shell Stand alone komplex

Miiiii?
    Abból van sorozat is???
  • Punker
    valahol az olvastam hogy csinálják őket.
  • KeviN
    Ami jo animet meg tudok ajanlani :

Humoros : Full Metal Panic (nekem nagyon bejott :D)
    Modern vilag, Beiratnak 1 iskolaba egy sracot aki gyermekkora ota zsoldos, igy semmi altalanos tudasa nincs, de vigyaznia kell 1 osztalytarsara nehogy elraboljak (persze lanyra), nagyon sok humor fakad ebbol nagyon joooo

Naruto (szinten kedvenc :) )
    Kozepkori alternativ vilag, 1 ninjatanoncrol szol, nagyon sok humorral, de idonkent eleg veres is :)

1nlore ezt a 2t irtam, de ha keritek irok meg egy parat ami mostanaban nekem tetszik.
  • I.C.ram
    Garrett!!! Te büdös szemét! Te szar! HOL A LOGÓM???? :D

Itt igérgeted már jópár napja, de semmi!
  • Lacc
    Krály, ezzel az AC3 filterrel már megy! :)
  • Lacc
    Garett: itt mindent megtalálsz az ogm-ekkel kapcsolatban :)
  • Lacc
    Köszi, mindjárt kipróbálom őket.
  • The Garrett
    tényleg.. lamzi kérdés de azokat az ogm eket mivel jáccom le vagy egyesítem vagy valami?
  • FtranX
    48 KHz-es, 5.1-es AC3 hang van rajta
  • Davidus
    AC3 filter
  • GaVino
    próbáld a VLC media playerrel. (videolan.org)
  • Lacc
    Van valakinek tapasztalata az usteam-ről leszedhető felújított NGE részekkel kapcsolatban? Mert le tudom játszani őket, a képpel semmi gond, fasza DivX meg minden, de hang az nincs... Semmivel sem akar megnyikkanni, fogalmam sincs milyen codec kéne neki. Szóval tud valaki segíteni?
  • Davidus
    Miért vannak uj Hellsing részek?
  • Punker
    új Hellsing részekről van avalami infó?
  • GaVino
    45 és nem 15
  • GaVino
    Hétfő 21.15 AXN : Sakura Wars TV (25)

At the beginning of 1900's, Sakura Shinguji received the mission of defending imperial capital Tokyo and came from Sendai to Tokyo. But, the post which she was assigned was the floral unit of the popular opera group at that time. She tries to become familiar with the companion while she is perplexed what relation is in the fight and the opera. But ...
  • The Garrett
    jah a kérdések ugy általánosságban mindenkihez szólnak csak lusta voltam 2 hozzszólásba n stuff :)
  • The Garrett
    akkor jöhet a ghost in the shell Stand alone komplex
    én most huzom lefele 3 részt láttam.
    pontosan hány van összesen 26?

és ami usteam en fennvan azok ugyanazok? mert a számozás alapján gondolhatná az ember.
  • SoDI---
    köszi :)
    akkor eszerint töltögetek...
    no meg aszerint, mihez van felirat...
  • Davidus
    Sorozatok amiket szerintem nem szabad kihagyni:

NGE: Valaha kászült legjobb anime(szerintem meg még pár 100000 ember szerint:D
    26 rész+2 muvi szal nem lehet lenyomni egy nap alatt.

Cowboy Bebop: 26 részes hangulat bomba

Hellsing: óriás hangulat+isten zene+legstílusosabb főszereplő+közepes story=Hellsing

Berserk: NGE mellett a másik kedvenc sorozatom. Középkori világban játszodó darkos hangulattal meg király sztorival meghintett anime.
  • Davidus
    Az angol címe Princess Mononoke. Animevilagon van hozzá felirat.
  • Davidus
    Az ITTfelsoroltak közül pedig szinte mindet érdemes megnézni.
  • Davidus
    EZT mindenképp nézd meg!
  • SoDI---
    Mit ajánlasz, mit nézzek meg?

(Tök újonc vagyok, de a Ghost in the Shellt, a Ninja Scrollt és az Akirát már láttam.)
  • Lacc
    A Wondeful Days egy fos. Jól néz ki meg szép meg minden, de a történet az egy 0, unalmas és érdektelen. Egyszer talán meg lehet nézni a kép világ miatt.
  • SoDI---
    Máshol is dicsérik azt a Wonderful Dayst...
    Megszedem, megnézem ezt is...
    Tényleg nagyon rá lehet kattanni néhány nap alatt is erre az anime témára, ha az ember egyszer elkezdi nézni :))
  • SoDI---
    Na végig néztem az első hat részt az Excel Saga-ból.
    Ha valaki tud további epizódokhoz feliratot, az sikítson, de sürgősen :)
  • CSOCSO
    akira jo is volt:) de a GITS a legjobb nalam... es nekem a wonderful dazs is nagyon tetszett foleg a vege.. de a zene meg a kepi vilag gyonyoru..szerintem kotelezo!!! de a gits2 tol beszarok.. marmint a trailerektol.. aaaarghh AKAROM.. amcsiban nyomjak majd mozikban????
  • SoDI---
    Na jó, most már egészen biztosan megnézem mind a hat részt, amihez elérhető a magyar felírat...
  • SoDI---
    Jóóó ez :)

"A Föld meghódítása? Csak egy bolond lehet az, aki csak ilyen általánosított koncepciókban tud gondolkodni." :)
  • SoDI---
    "Nem fair dolog a többi állattal szemben, hogy úgy teszel, mintha értenéd az emberi beszédet."

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
  • Davidus
    A második rész még az elsőnél is elborultabb
  • SoDI---
    Mi a bajod, a világ legkedveltebb anime sorozata megy náluk. Ja hogy a YU-GI-OH! szar? :)
    Az megint más kérdés :)
  • SoDI---
    Megnéztem...
    Hát nem tudom.
    Akkora baromság...
    Na jó, megnézem a második részt is, mielőtt véleményt nyilvánítok...
  • SoDI---
    spanyol, na...
    törölni se tudom...
    tényleg előfizetek már a VIP-re...