FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Na, végre valahára végignéztem a When Cicadas Cry második évadját. (volt egy kis gond a netkapcsolattal)
Rövid kritika, legvége-spoilert vagy ilyesmit nem írtam bele, de nem tudom kinek mi a tűréshatára:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg elképesztő ez ahogy a műfajok váltakoznak, bár engem a msodik évad második felében már ez inkább összezavart, mintha már a világ szabályai változtak volna meg. Pl. Akit az első évadban le baseball-ütőztek annak szinte szétfröccsent a feje mint egy vízzel teli lufi, a későbbiekben már csak vérzet és utána be kellett kötni, a végére meg elájultak mint valami vasárnap délelőtti rajzfilmben. Már olyan kalandfilm-hangulata kezdett lenni, hogy amikor veszélyes helyzetbe kerültek, szinte csak röhögtem rajta, hogy "na ja, kb. annyi esélyük van hogy meghaljanak mint hogy Luke Skywalkert pofán találja egy lézersugár a Star Wars közepén".
Meg ez a "Kalasnyikov-al meg méteres lezúduló farönkökkel feltartjuk őket" megoldás is furcsán működött miután olyan szépen tisztázták hogy a gyilkosság soha nem megoldás.
Egyébként nem teljesen panaszképpen mondom, mert ez a stílus is bejött, csak valahogy mégis összezavart.