kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Waterhorse
    Láttam az Akirát, éppen azt ecseteltem lejjeb. De a DB-n kívöl még jó pár filmet sorozatot végignéztem már.
    Azért a DB-t nem szabad ilyen nevekkel összehasonlítani mint Lodoss War vagy Trigun, teljesen eltérő alkotások, ez olyan mint ahogy én nem említhettem meg egy mondatban, a Totoroval. Attól, hogy neked/nektek nem tetszik, a maga nemében DB akkor is megállja/megállta a helyét.

Ha nem akartok erről beszélgetni, ám legyen, de akkor inkább hagyjátok válasz nélkül a hozzászólásaimat, mert sztem az utolsó mondatod kicsit talán erős volt, hacsak nem vagy moderátor. Én nem vagyok az, éppen ezért én sem válassztok ki találomra egy anime-ot ami nekem nem tetszik és önhatalmúlag kitiltom a témából az arról való diskurálást, ha az vagy akkor bocs. Szóval ettől eltekintve erre nem kell válaszolni és részemről lezárva.

Ha nincs mire irnom a DB-vel kapcsolatban akkor én sem írok.
    Ha már nem tudok érdemileg hozzászolni akkor nem írok.
    Ha olyan a hozzászólás amihez nem lehet érdemileg szólni akkor sem írok.
    Ha vki besokall, és személyeskedésbe vág át akkor sem írok.

Egyszóval szorítkozom a témára, ha nincs rá igény, akkor no comment...