kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Waterhorse
    "A db-vel az a baj, hogy nagyon hanyag a grafikája."

Ezt a síma db-re értetted vagy úgy állesz cuzámmen az összes db sorozatra? Az én véleményem szerint még mai szemmel is igényesnek mondhatók az árnyékolások, a karakterek kidolgozása, a mozgások. Nem akarok ide most képeket beszúrni, mert mindenki tudja a db-nek milyen a garfikája, és nézzük már meg, hogy pl. a Zedet 89-ban kezdték készíteni, és a korhoz viszonyítva kéne értékelni. Most kijött a GITS 2 és ami nem üti meg annak a szintjét az már nem is jó látványilag? Nem feltétlen a vizuális orgia a legfontosabb egy anime filmben sztem, én nem csak azért nézem őket, mert szép rajzok, és igényesen kidolgozott grafikájik van. Nekem pl meg nem jött be az Akira grafikája, a rajstílusból kiindulva, ha nem tudnám, hogy anime azt mondanám nem az. Nagyon szép, de a külalakja nem volt még megközelítőleg sem anime hatású.

Semmi probléma nincs ezzel, de ezek szerint te nem szereted a Toriyama rajzfilmeket (DB, Dr. Slump, Dragon Quest stb.)