FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
OFF (talán...)
"Na mindegy Plz zárjuk le a témát, mert senkinek semmi joga
a másikat fikázni egy hülye mondat miatt. azért írunk ide, hogy tanuljunk."
Na de ki fikázta itt a másikat egy szóval is?:))
Viszonylag kultúrált formában beszéltük meg a nézeteltéréseinket ezen a témán belül, és senki nem személyeskedett, vagy anyázott, szerintem elég korrektek voltunk.
Igen-igen azért vagyunk itt, hogy tanuljunk + hogy véleményt nyílvánítsunk a fórumszabályok határait NEM átlépve. Ez esetben nem léptük át a határokat, és végeredményben abból tanul az ember, hogy elolvassa a hozzászólásokat, és ahány ember annyiféle vélemény. Engem még az se zavar, ha valaki túlságosan kritikus szemmel ír vmiről, csak racionális legyen, és szorítkozzon támpontokra, tényekre.
Sztem nem volt fikázás, ez a beszélgetés ami köztem és a többiek között megy sztem még mindíg jobban érthető a laikusok vagy az újabb érdeklődők számára, mint az hogy most divx-es, dvd-ripes, ac3 hagos, vagy vhs verzó, vagy melyik falyta rip ez, vagy éppen az az anime film.
A mondat NEM volt hülye, amiből indult ez a beszélgetés, csak bántó egy kicsit, amit én a lekemre vettem és megpróbáltam megvédeni szeretett filmeimet ennyi a tényállás:)))