72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Az a Vox volt:) Ott adtak Blue Submarine-t ArmitageIII-at és szégyen gyalázat de lenyomták az M.D. Geist-ot is:) Volt ott GunSmith Cats és volt Kite is vágott verzió, Lilly C.A.T. MTV-n ment Escaflowne, Goldenboy, Pro7 nyomta A Gits-t a LAputa-t a Chichiro-t a Mononoke Hime-t a Totoro-t és egyszer későn a Grave of The FireFlies-t. Wolt már Wolf's Brigade is ha jól emlékszem. és Bebop film is ha jól emlékszem... JA meg ugye RTL-II nyomja Digimon - Pokemon - Yugioh - Inuyasha-négyest jelenleg... (Akkor is a nagykedvenc sorozatom a Mila Superstar marad) Vagy a Japán fociról készült sorozat valami Captain Tsubasa címmel:) a NémeteN valami hülye címe volt:) Egyébként bírtam mikor 2 részen keresztül tartott egy labdaátívelés és közben mind a 22 játékos másra gondolt és 2-3 perces flashbackek voltak:) Ezért tartott az átívelés 2 részig:D

Na mind1.. Szóval ha anime.t akartok nézni akkor nézzetek Cowboy Bebopot MEg ninja Scroll-t esetleg trigun-t kezdésnek és aztán látványvilágban és mondanivalóban érzelmi hatásban hasonlítsátok össze az Inuyasha pokemon sm Dragonball digimon félékkel.

A Ttoro-n pedig azért húztam fel a szemöldökömet mert egy Miyazaki filmet nem lehet Dragonballal egy mondatba írni!!!! Ez olyan mintha Fredericko Fellini-t michael Bayhez hasonlítanád!!!! (Fllini művészfilmeket forgatott és szépeket Bay pedig gyors akciófilmeket)
  • Jagi
    Egyetértek, bár a goldenboy-t nem láttam, a Midori-t és a Naruto-t sem. A Digimon első sorzatát végig néztem,(RTL2, hozzáteszem a német szinkron üti a magyart) a másodikból 1-2 rész maradt ki, a harmadikat hébe- hóba nézem. Sztem az eslő volt a legjobb. Palmon és Patamon a két "sötét" sokat röhögtem rajtuk. A DB tényleg komolytalan,(series 1 nézhető) de a vágatlanra szakítanék időt... asszem. a Tenjou Tenge-ben is agyonverik egymást mégis más + klasszisokkal szebb.
    Szóval amit csatorna ad (sorozat) az inkább gyerekenek szól akik ovi v. suli után hétvégén megnézik Pikácsut.
    Bár az a gyanum, hogy régebben a pro7-en ugy éjfél körül adták az EVA-t.

• Sadun Tryst
    a totorot azért emelte ki mindenki, mert így említetted meg...
    "de azt én nem hinném, hogy nem férne bele ebbe a témába egy dragon ball, egy slayers, egy totoro, Sailor moon, yugioh és a többiek"

és a többiek szóval bekategorizáltad a db mellé...

és mi sem csak nagyon komoly cuccokat kézünk, hanem vicces szórakoztató, és aranyos animéket.

dragonball: pofázok, harcolok, pofázok, meghalok, tápolok, harcolok, tápolok, stb... na ez nekem így utólag nagyonm unszimpatikus lett, mikor végre normális animékhez jutottam...

yugioh:egy kártyajátékban mi olyan izgalmas? pokémon, digimon ok, mert ott legalább igazi lényeg harcolnak, és nem azon izzadnak, h milyen kártyát húznak... :P

Inuyasha: csak belenéztem, de nem nagyon fogott meg engem sem. talán a hülye magyar szinkron miatt...

mondok pá vicces és szórakoztató animét, ami komoly és illik ide a topikba: Love Hina, Midori no Hibi, Naruto, Tenchi, GoldenBoy, Trigun.
  • Sadun Tryst
    nekem a tenchi összes létező sorozata és filmje megvan :)
    1ik kedvenc sorozatom ;)
  • CSOCSO
    par rajzolt csajszi.. nagyon jok szerintem
  • CSOCSO
    nah meglestem szinkronosan a GITS-t...
    sokan szidtatok a szinkront.. szerintem egyaltalan nem gaz.. sooot.. szerintem meg az angol szinkronnal is jobb!!!
    oke kusanagi hangja neha nem tetszik de neha rendben van.. batou hangja fullosan a helyen van.
    de legalabb a magyar szinkron sokkal eroteljesebb. marmint a hang effektek...
  • Cat #2722
    tenchi kurvajó, aki még nem látta nézze meg :>
  • Bucser
    Csak németül láttam Annyra nem fogott meg
  • Adam5
    Rtl is adja minden vasárnap reggel.
  • Bucser
    A félig démon macskafülü srác és a földi csajszi??? Kicsit Escaflowne koppincs de annyira nem gáz csak RTLII-n láttam 2 részt de nem kötött le meg nem szeretem, ha agyon van vágva egy sorozat.. Tetszik, hogy saját fajtársak ellen harcol vagy lehet, hogy éppen testvérei ellen és ezt viszi a vállán..
  • CSOCSO
    KESZ A SZINKRON!!! VAAAAAAAAAAAAAAA
  • Waterhorse
    "Mi vagyunk itt sokan és nem vagyunk hajlandóak bizonyos dolgokról beszélgetni a témán belül"

EZT NEM IDÉZTEM SENKITŐL, csak ezt szűrtem/éreztem ki a szavakból.
  • Adam5
    Bucser: amúgy az Inuyasharól mi a véleményed?
  • Waterhorse
    "ÉS nem arról van szó, hogy ne beszéljünk a dragonbólrólk"

"Ezért szeretnénk kérni, hogy Dragonballok kíméljenek"

Érdekes a fenti két idézet 1 hozzászóláson belül:)))
    A Totorot azért írtam mert éppen az jutott eszembe, én nem mondtam azt, hogy Totoro=Dragon ball, Yugioh=Slayers, stb-stb. csak egy felsorolás volt, erre ragáltam vele:

"komolyabb alkotásokra szívesen szavazok,"

"itt inkább a nagyfilmekről vagy nagy sorozatokról (nem db, nem yugioh nem pokemon és egyéb marhaságok) -ról szeretnénk értekezni. "

Értitek mit akarok ezzel....
    A komolyabb nagyfilmek/sorozatok, kontra az én felsorolásom(DB, Yugi stb.). Szóval a komoly alatt én a lélektani, elgondolkodtató sztorikat értettem, ezzel ellentétben pedig a már említett felsorolásom áll, az abban szereplő címek szórakoztatóak, aranyosak, viccesek tökéletes esti kikapcsolódás, de nem komolyak és ezért hoztam föl őket.

1. Amúgy az sg-n ez már nem először fordul elő, hogy írok vmit és nem a mondandóm lényegét ragadják meg hanem kiemelnek vmi teljesen jelentétktelen dolgot( speciel Totoro a felsorolásomban, hűűüü, hááá, hogy kerül az oda), és ezekre reagálva fél olodalakat teleírhatok, hogy megértessem a lényeget, a hozzászólásom lényege annyi lett volna kvázi, hogy én szeretem az anime-okat, szeretnék róluk itt beszélgetni, mert esetleg magánéletben nincs rá lehetőségem, akármelyikról is legyen szó, és nem értem miért nem fér el itt bármelyik anime.

2. "Mi vagyunk itt sokan és nem vagyunk hajlandóak bizonyos dolgokról beszélgetni a témán belül" - na igen, de ez nem zárt, VIP, vagy egyéb hipercsoda magánfórum.

3. Anime topicon belül: beszélgetünk a Slayersről, hogy és mint vetíti a cool, felhozzuk a Dragon Ballt is, ártalmatlanul elfilózgatunk, nem bántunk senkit és le vagyunk teremtve, el vagyunk zavarva hmm...
  • CSOCSO
    ha sikerul akkor egybe olvasztom oszt beszelni kene az usteammal hogy feltegyuk oda..
  • CSOCSO
    uhm... ugy nez ki megis sikerult.. fel napi munkam vegre kiviragozik.. legalabbis igy nez ki es nagyon remelem.. mar az eleje is elegge passzol. mar csak a vegen van egy .. negyed mp elteres... megcsinalom..aztan rateszek plusz par decibelt hogy ne legyen felhalk..es kesz.. kit erdekel a cuccos???
    898 megashoz van...
  • Bucser
    LEhet, hogy nem a dvd verziót adták le a Tv-ben hanem a vhs-t
  • CSOCSO
    azt hittem egyszerubb dolgom lesz ha meglesz a szinkron a GITS hez.. de nem.. az eleje se igazan jo es a vege se passzol. ha az elejet odaigazitom.. akkor a vege elcsuszik. ha a veget is megcsinalom az eleje csuszik el.. es igy tovabb akarmihez nyulok csak csiki csukizom..:(
  • CSOCSO
    lehetseges hogy az MTV-n valami roviditett, cenzurazott verziot adtak a GITS bol.. mert a szinkron vege nem passzol igazan:(
  • Adam5
    Ja ok akkor sry.
    Ok befejeztem
  • Bucser
    ???? Én nem szavaztam!!! De nem ejthetnénk már ezt a szavazás témát???
  • Adam5
    detto

elég gyerekes...
  • magus
    hát nemtom nekem a slayers, hat, nem igazan tetszett...
  • Adam5
    Bucser!!!!

Te voltál aki a legszarabbra szavazott!?
  • Bucser
    A Witch Huinter Robinba eddig csak belenéztem de nem volt időm és helyem leszedn9i:) De lejött, hogy királyul ki van emelve az ellentét Robin személye és a szervezet aminek dolgozik között:)
  • Bucser
    Miyazaki felé sértés, hogy A totoro-t egy szintre húztad a Db-vel.... HA nem látod köztük a különbséget akkor inkább ne nézz anime-t... ÉS nem arról van szó, hogy ne beszéljünk a dragonbólrólk, de az utsó 20 hozzászólás arról szólt, hogy a Cool-tv-n vagy hol Slayers van meg dragonball lesz meg south park meg így szar az újság meg a port.hu meg úgy... Jó hogy az nem jött ide, hogy disney klubot elkezdte sugározni valamelyik külfödli csatorna.... Én szeretném továbbra is fenntartani a véleményemet, hogy ezt a topicot nem a dragonballosok tartották életben, hanem azok akik 20-nál jóval több filmet vagy anime sorozatot megnéztek. Ezért szeretnénk kérni, hogy Dragonballok kíméljenek... Akinek dragonball az anime annak nem ajánlom az anime-ket... Nekem a DB csak egy pénzcsináló franchise az első sorozat után (ami már nem a majomkirály vándorlásáról szól).

Ennyi vitát befejeztem...
  • Gábor
    Megnéztem a witch hunter robint,tetszett. A vége kicsit nyitott, vagy nem így gondoljátok?
    Hasonló hangulatú, sztorijú animet tudnátok ajánlani?
  • Sadun Tryst
    a totoro-t nem szabad 1 lapon emlegetni a DragonBall-al és a yugioh-val...

itt sem csak "felnőtteknek szóló animékról" beszélgetünk, hanem NORMÁLIS animékról. azaz DB, SM és Yugioh kíméljen. azoknak van külön topikja.
    s állításomat még az is alátámasztja, h a Magyar Animetársaság is azt mondja, h ami eddig eljutott ide anime Mo.-ra, az a stílus legalja. most a Ghost in the Shell és a Slayers az első normális film.
    de hangsúlyozom ez az ÉN véleményem. nem a legtöbbünk nevében beszéltem...
  • Waterhorse
    "ÉS az ilyeneket pls a Dragonball topicba már mert itt inkább a nagyfilmekről vagy nagy sorozatokról (nem db, nem yugioh nem pokemon és egyéb marhaságok) -ról szeretnénk értekezni. "

Ezt én így, ilyen formában nem jelentettem volna ki, ha ilyenekről "akartok" értekezni (nem tudom kik lehettek azok) akkor indítsatok neki külön témát, pl "feltötteknek szóló anime" néven, de azt én nem hinném, hogy nem férne bele ebbe a témába egy dragon ball, egy slayers, egy totoro, Sailor moon, yugioh és a többiek, ezek is anime-ok, és hol beszélnénk róluk ha nem itt.
  • Bucser
    Álljunk már le a DB szavazgatással meg egyebekkel.. A DB szvsz az anime szégyene... komolyabb alkotásokra szívesen szavazok, de DB-re nem!!!! ÉS az ilyeneket pls a Dragonball topicba már mert itt inkább a nagyfilmekről vagy nagy sorozatokról (nem db, nem yugioh nem pokemon és egyéb marhaságok) -ról szeretnénk értekezni.

Köszönöm... A Slayers is aranyos meg ha valaki nevetős anime sorozatra vágyik az megnézheti a SAber Marionette J-t J next-et és még van 2 sorozat is belőle:_) Azok is nagyon aranyosak:)
  • Adam5
    A Cooltv fórumában szavazás van a DB vetítésére!!!

Regisztráljatok és szavazzatok!!!
  • Cat #2697
    semmi
    south park nem lehet egy orás -> cool tv honlapja szar
  • Waterhorse
    Vagyi 5 napból 1 nap amikor nincs Slayers:))
  • Waterhorse
    Az is jó sorozat, most 5 napból 1 nap Slayers van szerintem egész tűrhető, annak örüljünk, hogy van egyáltalán, és nem egy epizódot adnak egy héten.

Tegnap akkor végülis volt Slayers, viszont újabb eltérések fedezhetők fel a jövőhét keddi műsorban: Port.hu-n, és tvr-hét-ben ki van írva a Slayers, Cool honlapján viszont nincs ott és a South Parkot 1 órásnak írják, most megint mi lesz:))
  • CSOCSO
    AHOY.. megvan tokeletes minosegben a GITS szinkron.. viszont csuszik rendesen.. alltiolag 25 fps a szinkron de a BLACK verzios ( ez van az usteamon) meg csak 24 fps...
    a film vegere vagy 3 percet siet a hang.. nandubbal kene megoldani allitolag .. de nemtom igazan.. valaki segitene hogy tudom megcsinalni????
    kosz elore is a segitseget.. esetleg soundforge?
  • Sadun Tryst
    :DDDDDDDDDD
    mivan buzi? idetaláltál végre? :D pénteken lesz lóvé ne aggódj! de mondtam már, h nem rajtam múlik.
    ja és a papír már 2 hete megvan, szal 1eztetni kellene már csak.
    az aláírásomhoz meg annyit, h az EVA-s elég régóta megvolt, most meg ez az aktuális kedvenc, szal shut up!

pénteken gyere át, oszt megdumáljuk akkor a munkát. ;)
  • CSOCSO
    zeneileg hatalmasat alkottak.. jobb a zene mint az elsoben!!!pppfff:) mar most ujraneznem a filmet:))))))) AARGHHH...
  • CSOCSO
    nah..csorog a GITS 2 OST:)
  • Breey
    Kedves Sadun Tryst!

Mivel tudom, hogy animebuzi vagy gondoltam ezen a fórumon biztos megleled majd az emlékeztetésemet, miszerint sürgesd meg a bátyádat. Idegesít, hogy nincs pénzem cigire +kávéra +az elengedhetetlen kulturális szükségleteimre. Ja és el kellene már mennünk dolgozni, nem gondolod? Kérd már el azt a kurva papírt és menjünk már.

És, hogy valami anime vonatkozása is legyen az irományomnak:
    A Naruto tetszik bár angolul jobban bejönne +magyar felirat se ártana hozzá. ( bár ezt már mondtam neked )

u.i: Most valahányszor megnézel egy animét, annyiszor változtatsz aláírást?

Üdvözlettel: Breey
  • Ottto
    Akkor mosz Southparkal mi lesz? Mert néztem az oldalt, végig a szokásos műsorok vannak egész héten.
    Kivéve Pénteken, a Slayers helyett egy buzis filmet adnak le. Nemtom miért kell jó kis anime rajzfilm helyett ezt leadniuk