FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
a totorot azért emelte ki mindenki, mert így említetted meg...
"de azt én nem hinném, hogy nem férne bele ebbe a témába egy dragon ball, egy slayers, egy totoro, Sailor moon, yugioh és a többiek"
és a többiek szóval bekategorizáltad a db mellé...
és mi sem csak nagyon komoly cuccokat kézünk, hanem vicces szórakoztató, és aranyos animéket.
dragonball: pofázok, harcolok, pofázok, meghalok, tápolok, harcolok, tápolok, stb... na ez nekem így utólag nagyonm unszimpatikus lett, mikor végre normális animékhez jutottam...
yugioh:egy kártyajátékban mi olyan izgalmas? pokémon, digimon ok, mert ott legalább igazi lényeg harcolnak, és nem azon izzadnak, h milyen kártyát húznak... :P
Inuyasha: csak belenéztem, de nem nagyon fogott meg engem sem. talán a hülye magyar szinkron miatt...
mondok pá vicces és szórakoztató animét, ami komoly és illik ide a topikba: Love Hina, Midori no Hibi, Naruto, Tenchi, GoldenBoy, Trigun.