kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Waterhorse
    "ÉS nem arról van szó, hogy ne beszéljünk a dragonbólrólk"

"Ezért szeretnénk kérni, hogy Dragonballok kíméljenek"

Érdekes a fenti két idézet 1 hozzászóláson belül:)))
    A Totorot azért írtam mert éppen az jutott eszembe, én nem mondtam azt, hogy Totoro=Dragon ball, Yugioh=Slayers, stb-stb. csak egy felsorolás volt, erre ragáltam vele:

"komolyabb alkotásokra szívesen szavazok,"

"itt inkább a nagyfilmekről vagy nagy sorozatokról (nem db, nem yugioh nem pokemon és egyéb marhaságok) -ról szeretnénk értekezni. "

Értitek mit akarok ezzel....
    A komolyabb nagyfilmek/sorozatok, kontra az én felsorolásom(DB, Yugi stb.). Szóval a komoly alatt én a lélektani, elgondolkodtató sztorikat értettem, ezzel ellentétben pedig a már említett felsorolásom áll, az abban szereplő címek szórakoztatóak, aranyosak, viccesek tökéletes esti kikapcsolódás, de nem komolyak és ezért hoztam föl őket.

1. Amúgy az sg-n ez már nem először fordul elő, hogy írok vmit és nem a mondandóm lényegét ragadják meg hanem kiemelnek vmi teljesen jelentétktelen dolgot( speciel Totoro a felsorolásomban, hűűüü, hááá, hogy kerül az oda), és ezekre reagálva fél olodalakat teleírhatok, hogy megértessem a lényeget, a hozzászólásom lényege annyi lett volna kvázi, hogy én szeretem az anime-okat, szeretnék róluk itt beszélgetni, mert esetleg magánéletben nincs rá lehetőségem, akármelyikról is legyen szó, és nem értem miért nem fér el itt bármelyik anime.

2. "Mi vagyunk itt sokan és nem vagyunk hajlandóak bizonyos dolgokról beszélgetni a témán belül" - na igen, de ez nem zárt, VIP, vagy egyéb hipercsoda magánfórum.

3. Anime topicon belül: beszélgetünk a Slayersről, hogy és mint vetíti a cool, felhozzuk a Dragon Ballt is, ártalmatlanul elfilózgatunk, nem bántunk senkit és le vagyunk teremtve, el vagyunk zavarva hmm...