kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Miyazaki felé sértés, hogy A totoro-t egy szintre húztad a Db-vel.... HA nem látod köztük a különbséget akkor inkább ne nézz anime-t... ÉS nem arról van szó, hogy ne beszéljünk a dragonbólrólk, de az utsó 20 hozzászólás arról szólt, hogy a Cool-tv-n vagy hol Slayers van meg dragonball lesz meg south park meg így szar az újság meg a port.hu meg úgy... Jó hogy az nem jött ide, hogy disney klubot elkezdte sugározni valamelyik külfödli csatorna.... Én szeretném továbbra is fenntartani a véleményemet, hogy ezt a topicot nem a dragonballosok tartották életben, hanem azok akik 20-nál jóval több filmet vagy anime sorozatot megnéztek. Ezért szeretnénk kérni, hogy Dragonballok kíméljenek... Akinek dragonball az anime annak nem ajánlom az anime-ket... Nekem a DB csak egy pénzcsináló franchise az első sorozat után (ami már nem a majomkirály vándorlásáról szól).

Ennyi vitát befejeztem...