kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    "Hikaru no Go-val vagy az elso negy listaban szereplo cimmel nem tud sok anime versenyezni.
    Mondjuk a listaban szereplo Cowboy Bebop vagy a Fullmetal Alchemist se rossz darab."

Hát azért két klasszikus fölé helyezni egy animét amiről itt hallottam először életemben, és szerintem nem vagyok egyedül... és mindezt teljesen objektíven beállítva....

De hát ízlések és pofonok...

TTGL jó a felétől... addig kínszenvedés volt viszont...
    Casshernt nem láttam de kedvet kaptam hozzá... mármint a Sinshez, de ez ilyen folytatásos cucc, nem? nem fogok pislogni semmit sem értve belőle, ha nem ismerem az előzményt?

Sword of the stranger meg tényleg jó movie :)

meg ha már így belelendültem

School Days nálam kimaradt
    DMC menő nagyon :D szakadtam rajta
    Samurai Champloo az tiszta Cowboy Bebop, csak fejvadászok helyett szamurájok, és blues helyett hip-hop :D
    Black Lagoon is jó volt...
    Wolf's Rain kimaradt, meg azt hallottam van egy hosszú dögunalom rész benne
    Chrno Crusade nekem nagyon bejött, másnál csak 8/10
    Claymore is tetszett (és itt megemlíteném a Berserket! Szerintem az alapmű :D mondjuk inkább csak bevezető a mangához...) másnál viszont nem ért el ilyen sikereket... vége mondjuk tény hogy elbaszott... meg a főszereplő srác... akár meg is dögölhetett volna az első részben... jobb lett volna...

BECK még kimaradt, de sok jót hallottam róla, Lovely Complex nem volt rossz :)