Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No, szépen lassan visszatérek az animekhoz és ebbe a nagyszerû topikba! 😊
Nem kissebbel kezdtem a visszatérést, mint az ergo proxy, ami aztán tényleg egy beteg sorozat, habár még van 5 részem vissza!

Kissé depis lettem tõle....Mi a sláger mostanában?

berlinboy6329
Akkoris jó iparos munka volt az animés,ahogy nézem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hmuda
Akkor az animés, mert az élõcsajoson van rendes tükrözõdés. Így már értem miért nincs rendesen megcsinálva az, hogy mire is néz a legtöbb figura.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

madfist
most akkor melyik kamu?

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

ezt egy-két héttel ezelõtt ismertem meg, de tátott szájjal néztem végig :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

lesz még london magyar falu 😄

Koszi, de sajna a minitokyo-n nincs fenn ami kéne. :\

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

berlinboy6329
Nekem azóta nincs mióta leszedtema limitet.Azóta nem tudok leszedni.

De ha kell vmi,akkor nagyon tudom ajánlani ezt az oldalt.Regisztrálsz és tölthetsz,nem kell semmit sem csinálnod.Mikor én regeltem 30 volt a limit,most 1-2 naponta 5.Van mindenféle kép.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

madfist
Hát ez kész 😄DD Ott kezdett el igazán lepotyogni az állam amikor elkezdte az árnyékokat beszínezni.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Jagi
háth na ^^ van ilyen xDD

Le lehet tolteni vele scanneket. Nagyon jokat, csak nekem most nincs mit feltoltenem. 😛

Seth
Humoros és aranyosba linkelte vki, de ezt látnotok kell, ha még esetleg nem tettétek volna
MS Paint masterpiece ^^

PSN ID.: Beegabor

madfist
Nincs bizony 😞 emberesen össze lett csapva... egykét jóarcra alig jut idõ, míg Eszter és a herceg sok részen keresztül szenvednek. A végén meg óriási csata, mindenki nagyban küzd - snitt - boldog békeidõk 😞(( Engem is ellégé idegesített a vége. De Budapest király volt 😄

Getsumen to Heike Mina-ba belenézett valaki? Sajnos nincs lefordítva még, pedig igen nagy állatságnak ígérkezik (bár csak az elsõ részt láttam).

uh én nem jutottam el a végéig, a poént viszont lelõtték hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eszter-sama anglia királynõje lesz? :o

és mire jó a pont? 😛

egypszichonauta
végignéztem a genshikent,nagyon tetszett,ajánlani tudom!most asszem a please teachert kezdem,látta vki,tetszett?

Jagi
Háát ez nincs befejeve... nagyon nincs (Trinity Blood)

Jaj de vicces. 😄 Most mit csinaljak ha az animepaperen papernek hivjak a pontot. 😛

Seth
Nekem itt van az írasztalomba kb 300 db, mond a címed küldök egy adagot <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Valakinek nincs sok felesleges papirja az animepaperen?? plzz 😄

biomage
lol valahogy éreztem hogy rosz helyre irom
kösz a linket beirom oda és törlöm a másikat ha tudom

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

via_mala
Mert rossz fórumba írtál, nem közöltél semmi anime infot az Anime információs sarok topicba.
Ha a Bemutatkozások topic-ba írtál volna, akkor valszeg reagáltak volna rá.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Jagi
bár tudnám 😊

nanda sora? 😄

biomage
nem
kicsit javittotam a hszen talán nem látta senki a linket

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Jagi
fogadjunk ezért linkelted 😊)))

biomage
ma és már három forumozo irt föllém
😊

Bucser
Annak a fórumnak más a ritmusa. Pl nekem az sokkal szimpatikusabb, mint az itteni max 10 szó/hsz dolog és 4 hsz/perc sebesség

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hát én ilyenkor más fórumokon mérlegelni szoktam az utolsó hozzászólás óta eltelt idõt, vagy megnézem milyen gyakorian folyik ott a csevej... mikor írtál oda?

biomage
hi everyone

lenne egy kérdésem, regiztem a juztim forumára, és irtam valamit és köszöntem is.
De senki nem reagált rá, még köszöni sem tudtak, az a forum enyire szmob? vagy csak túl vakok hogy észre vegyenek egy üdvözlést?

😄D

történelmileg hasonlót próbáltunk kiokoskodni mi is, tény és való hogy nagyon jó a sorozat 😊

nekem ez alapján a tizenegy rész alapján nagyon bejön, csak kár hogy nincs túl sok idõm animét nézni..

Jagi
sztem nem.
Az európai vámpírok gyûjtõhelye köztudottan a kárpátmedence.
(ha a WoD-ot vesszük alapul. A White Wolf által kreált World of Darkness)
Bécs: Tremere fõhadiszállás
Erdély: Tzimise
Tehát a létezõ 13 klánból (a WoD szerint) 2 itt van.
A Lasombrák Spanyolok

Ezeket csak azért írtam le, mert jó sokan vannak ám az euban ahhoz képest.
Továbbá ne feledjuk Drakula legendáját ami ugye Erdélyi történet.
Mivel Erdély régen Magyarországhoz tartozott (ezt most had' ne... mindenkinek más a véleménye errõl)
valszeg megnézték Mo. fõvárosának a nevét és hát megjelenítés szinte ez lett belõle. Sztem tudatos volt 😊

a "csövesek az utcán" az a rendõrös emberverés annyira jellemzõ. Engem személy szerint elszomorított. Érdekes képet fest az országról mégha elméletben fiktív is a dolog. Ahogy azt mondták is, régen virágzott a város... ma ott vagyunk hogy az emberek félnek kimenni az utcára mert "tüntetõnek" nézik õket, ha kettõnél többen vannak... érdekes

Az anime-nek nagyon jó hangulatuk van, nagyon a kedvenceim közé fog kerülni azt hiszem. DE, várjuk ki a végét.
Az inkvizítorok sztem kurvajól néznek, ki szépek a helyek, az effektek ott vannak ahol kell semmi felesleges amcsi szar, nem estek át a ló másik oldalára. számtalanaszor volt már olyan, hogy, nem láttam az eseményt, mert mindenhol villogtak meg szikráztak meg minden és a lényeg elveszett.
A trabi Race is bejött, csak a hangja volt fura 😊 lehet v6 volt benne^^
de el kell nézni ezt nekik valszeg nem hallották a 2 ütemû csodák hangját túl soxor :o)

Hát a keleti épülete tényleg marha pontos, viszont az elõtte lévõ platz kinézhetne úgy mint a rajzfimlben...😄

azért nem semmi, én pont akkor néztem meg azokat a részeket, amikor voltak ezek a lázadásos-rendõrtúlkapásos-finomságok, és tudod van egy ilyen pillanatkép a 3. részben talán, amikor így körképet kapunk a városról, hogy éppen egy vagy két rendõr püfföl egy szegény szerencsétlent... egy kicsit megmosojogtató volt 😊

azért én elgondolkoztam hogy: miért pont itt? 😛
aztán persze kijukadtunk(osztálytársammal) történelmi, munkatárs-beli, és darts-ozás beli kapcsolatnál =)
(ez utóbbi azt takarja, hogy csak fogták, és ráböktek valamire a térképen, oszt' legyen)

Jagi
ehehe, és a vonat amivel jött? Az hová érkezik? 😄D
Hihetetlenül odafigyeltek dolgokra...
én ma majdnem végig néztem, most fexem aludni^^

akkoris tea 13 cukorral, valahányszor teázóban járunk osztálytársammal mindig fontolgatjuk az ötletet hogy kérjünk e így teát... 😄

3-4. RÉSZ!!!!! 😄DDD
és nézz be a galériámba, anime részleg 😛

bár én csak 11. résznél tartok, masszívan, egy hónapja(vagy kettõ?) leragadtam ott, mert néztem közbe mást is 😊))

dzsonesz
jaja, õ lenne az

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Jagi
Jó a logód 😊
(Abel-sama igaz? 😊) szinpatikus karakter^^

#14208-#14209: Biztos igy van, en egyiket se ismertem fel csak ezert mondtam. 😊

#14210: Lehet. Nekem semmi bajom nincs a graffal szerintem okés. 😊

hát szerintem a sorozat kezdetekor még sokkal jobb volt de lehet hogy csak az idõ szépíti meg az emlékeket 😊

Hmuda
Van amelyik biztosan külön anime szereplõ. Pölö a jobbszélsõ Haruhiék osztálytársa és a rózsaszínhajút is láttam már egy rakat képen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

biomage
úgy érzem ezek a rajzok animeböl vannak

Mibajod az animacioval talan CGI kellene? 😉 Szeritem megallja a helyet.

Szerencsére vége a fillereknek de az animáció sajnos ugyanolyan gyatra maradt.

Miert? Lennie kell vhol? Lehet csak egy kep az egesz, nem? 😊

Bleach 112: LASSUUU! ALIG TORTENIK VALAMI. 😄

dzsonesz
elvileg a folytatás idén jön , remélem, h így lesz mert már nagyon várom

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

biomage
senki nem tudja a vállaszt? <#rinya>

Jagi
Most nézem a Trinity Bloodot, határozottan tetszik, csak az openingje szar sztem, az ending elmegy

biomage
tetszik a kép
jobbról a második kép melyik animeben vagy hentaiban van 😊

azért jellemzõ, hogy a csávó nem a balszélsõhoz állt oda pisilni, azon rajta van a bugyi, hanem a meztelenseggühöz 😊