kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    Szeretnék erre reagálni...
    Folyamatos öldöklés mi? Vegyük az első sorozatot:
    nem túl sok mindenki halt meg benne, mivel idővel visszatértek. Igy vagy úgy. Ez a Z re is... hellyel közel.
    Persze, hogy azt a jelenetet kellett mutatni az Aktívban v. a Fókuszban vagy miben amikor trunks 8-felé vágja Derrmesztőt! Anyu egyből a gyereknek: - Nem nézhetsz ilyet soha többet!
    Jól van, a Tom & Jerryt megnézheti a gyerek, pedig abba 10x több gyilok van 1 perc alatt, mint a Die Hard 2-ben! (tegnap megint megnéztem :))
    A másik dolog, a szülői felelőtlenség, nemtörődömség.
    A sorozatot 16:00 körül adták, ha jófiú a gyerek,ilyenkor még napköziben van, és a leckéjét írja. Ha alsós pláne. De ha mégis otthon van tuti ezt nézi? Szerintem a főréteg itt a kb. elmi 7.oszt-tól + középsulisok volt! Nekik van annyi eszük, hogy ne hajigálják ki egymást az ablakon. Ez nem OK arra, hogy azta sorozatot tiltsák be amelyiknek nagyobb volt a nézettsége, mint a Barátok köztnek, pedig azt már felnőttek is nézték!
    A szülönek meg amint hulyeséget csinál el kellene magyarázni a kölyöknek, hogy amint látja ez 1 rajzfilm és nem valóság... KELLENE FOGLALKOZNI A GYEREKKEL, HA MÁR MEGCSINÁLTA!
    A másik a Yu-gi-oh. Pár részét láttam, szerintem langyi volt,de ez csak az én véleményem. De sokan nézték. Megint kötözködhetnek valamivel Tisztelt ORTT!
    Leültetném mindet megnézetni velük a Ninja Scroll-t.Nem a legbrutálisabb anime, de arra elég, hogy ehhez viszonyítsanak mindent.
    A Véres Leszámolás 48-at (20. osztályú Akciófilm) pedig főműsoridőben adják amit több gyerek is lát! Ja Szám + kör?
    Nem jó semmire csak a csatorna felelősségét csökkenti a min.-ra, attól függetlenül ugyanannyi ökörséget csinálnak mint más esetben. Ilyenkor ki a felelős? A szülő! Hogy hagyja megnézni.
    Ha tudom hogy a gyermekem "Psycho" hajlamú a TV közelébe sem engedném, Kezcsókom!
    Nem jó ez sehogy se.
    Azok szenvednek mások hülyesége miatt, akiknek a TV az egyetlen ezköz ahol anime-t láthatnának!