FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #24116 Szerintem nézd így sorban ahogy leírtad, abból bajod nem származhat!
:D
Mellesleg attól függ mire vágysz:
amiket én láttam és vélemény:
Shakugan no Shana: aranyos, harcolós, iskolai életes, a főszereplő esetlen faszkalap, és egy lány védi meg folyton (neki van különleges ereje, a fiúnak meg nincs -nagyon-)
Slayers rev: ha ez megvan, valószínűleg láttad az előtte lévő három sorozatot. Nekem a slayersek egyértelműen kedvencek :]
Suzumiya Haruhi: iskolai életes, misztikus, ha nem baj, hogy zavaros a történet mert össze-vissza nézetik meg veled, akkor nézd csak meg. Az én lelkemben egyedül ez miatt hagyott nyomot, hogy a részek nem sorrendben voltak. Ha e mellett döntesz, akkor én azt tanácsolnám ne nézd meg az első részt, mert elrontja a második rész (eredeti első rész) pikantériáját. Én nem így kezdtem volna, de hát nem én vagyok a rendező meg producer meg ilyenek :)
Aki látta annak szpojlerbe kifejtem miért:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első részben Final Fantasy szerű 'filmet' csinálnak a szereplők, és látszik rajtuk, hogy együtt a banda. Aztán továbblépsz a valódi első részbe, és már tudod előre hogy jóban lesznek.