Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekemis állatire bejött, fõleg hogy énis ilyen könyvmoly voltam jó sokáig 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

madfist
2 nap alatt végigtoltam a r.o.d-ot és naggyon bejött. Ha írtam volna egy listát, hogy mi kell egy szórakóztató anime-be sokmindent kipipálhattam volna.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

DarkHorSe
a nem itt keszult feliratoknal keresd

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
vegig van hozza felirat, de az animeaddictsrol eltunt o.O

Swedish people are albino monkeys

az jóóó azt én is ajánlom <#eljen>

meg egy armageddont is 😊

tényleg, tudtok ti valami Ratcón nevü Magyar sárkányról?

Frenky70
Esetleg olyat amihez végig van felirat?

"Gyula-sama." Laura Vitéz" Huhh ez kicsit kemény volt. 😊 Fura ilyet látni.
Budapest úgy tûnik jól átvészelte a sötét vámpíros évszázadokat...
yeee
_Yamato_Nadeshiko_Shichi_Henge_-_05❤️F763D1A>.avi ^^

Csak en nezem? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

DarkHorSe
fullmetal alchemist

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Jagi
Tudom 😊 folyamatban vana beszerzése, külföldi ismerõsöket kérdezgetek látták-e valamelyik részét 😊, de nekem konkrétan a AZ a World kéne.
Infúzió be és fel nem állnék a gép elõl😊 marhára bejön a környezet...
kéne egy ilyen mmo

Frenky70
Szevasztok!
Most fejeztem be a Yu Yu Hakushot az Inuyashát és a Blach,Narutot amíg van felirata.
Tehát valaki tudna ajánlani valami hasonló kaliberû animet?

RelakS
Megéri 😊 A sorozat utolsó részében van egy szép (tán még meghatónak is mondható) jelenet. Holnap még megnézem a filmet, aztán ideje dvd-kre összekészíteni a maradékot 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

dzsonesz
hát én csak azt tom mondani,h nemnagyon találtam benne hibát, le a kalappal a Japók elõtt igazán jó munkát végeztek.Amikor elöszõr láttam anno a trinity blood ot csak bámultam a Magyarországi jeleneteket szal abszoludt<#eljen>. a rendõri munkáról, ill. a "csendéletet" ábrázoló jelenetekbõl a csövik kezébõl igazábol csak a fedél nélkül maradt ki<#nevetes1><#nevetes1>, szal összefoglalva mestermû szerény véleményem szerint😄

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

aj-jaj és én végig akartam nézni a sorozatot, de íííígy😄

+#11897+#11899 énis végigjátszjátszottam már mind a három befejezésével együtt 😊
csak érdeklõdtem hogy ki mennyire érdekelt ezekben az RPG Makeres játékokban, hátha van köztünk olyan aki csinált már ilyet 😊 (jó egyet én is ismerek de rajta kívül😊
vagy csak szimplán szereti^^

Régi téma, de most konkrét bizonyítékokkal azoknak akik még nem látták 😊
Trinity Blood - Magyarországi jelenetek
Épületek, tájkép
Lánchíd megjelenítése
Magyar nevek
Duna Gyöngye - István City
Pezsi a magyar utcákon
SPOILER! 'Templom'

Vélemény?

RelakS
Basszus, InuYasha 163. részén éppencsak nem bõgtem el magam. Olyan szomorúúúúúúú!!! <#szomoru1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

"szingli" RPG már van belõle 😊

dzsonesz
jah nem ment, de már tapasztaltam ezt 1 párszor ,szal megesik néha

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Jagi
A hétvégén sorozatoztam egy kicsit 😊

egy valamire jöttem rá, de arra nagyon:
kell egy olyan mmorpg mint a "World" (.hack/sign)
... de nagyon

Seth
US ftp-je nálatok sem mûködik most??

PSN ID.: Beegabor

Denisse91
Nemtudja valaki hogy honnan lehet letölteni ingyen a Vadmacska kommandó részeit?

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Még a manga is szarnyal... messze a vege hálistennek. 😉

Black Hawk
Azt várom én is. Most má télleg megölhetné valaki. :/

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Bucser
Bleachbõl még szerintem 2-3 évad hátra van ne félj. Valamint a Manga-t is nyújtják mint a rétestésztát.😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dzsonesz
igazábol sztem teljesen mind1 ,h ki a célpont a kíánség teljesítése után minden esetben ugyanaz a fizetség , pontosabban a lélek.. származhat az bármilyen embertõl.

Úgy vettem észre hogy Pokol Lány meg tudja ítélni, hogy mikor is gonosz a célpont, és nem szeret csak úgy igazságtalanul gyilkolászni. Pl a szinészkedõs részben is szerintem az õ keze volt, mert tudta hogy akit meg akarnak öletni az ártatlan.

dzsonesz
én végignéztem, de nem estem énse hanyatt tõle

dzsonesz
nem is a megérdemlésen van a hangsúly , hanem a kívánságon... aki kéri a végrehalytást az lehet alapvetõen gonosz is és akarhat rosszat 1 "jó" embernek is....

Frenky70
Én nem bírtam végig nézni(megkövezhettek), de az elsõ hat rész nagyon uncsi ezér nem néztem tovább.

Elkezdtem nézni a Hell Girl-t. Van benne néhány olyan rész ahol szerintem egyáltalán nem érdemelnek halált az emberek, és úgy álítják be az estet mintha minimum tömegeket mészároltak volna le. Azért tetszik.

Frenky70
Én azt remélem, hogy lesz Kakashi vs. Itachi.
De ha az nem akkor Sasuke vs. Itachi.

CSOCSO
he?😊
Black Hawk
Már Várom az újjab Itachi VS Sasuke összecsapást, de jobban érdekel a Naruto, Jiraya VS Akatsuki. 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
Háát a bantou saganak mindjá vége(legalábbis bízom benne) aztán még ott van Aizen és és a sunyi arcú akik gyorsan eltüntek a sorozatból egy menos grande segítségével 😄. Úgyhogy még lessz bõven rész.

CSOCSO
kerdes: lehet tudni hogy a bleach mostansag hol tart? ugyertem hogy mar nagyon a vegenel lehet a sztori,, vagy valami. vagy lehet e tudni hany reszes lesz?
Frenky70
Ichit én is birom(föleg az 52-53 részben a vicceltem-mel.) 😄
De Orochimaru nem illik bele a Narutoba szerintem...
Viszont eddig Itachi nagyon tetszik!
Neki kéne lennie Orochimaru helyett.De érzem, hogy majd Itachi is lesz egyszer *fõgonosz*(legalábbis remélem/gondolom)!

Pedig jofej.
En a bleachbe birom ichimaru gin-t. Az egy allat! 😄

vúúú ez jo.. 4resz ^^
arigatou Krezga-san ^_~

Frenky70
Kakashi,Naruto,Sakura,Sasuke,Lee,Neji,stb.
MINDENKI nagyon jól el lett találva szerintem(Csak Orochimaru halna már meg!)

Hrisskar
Nemrég kezdtem el nézni a Trinity Blood-ot, az elsõ négy rész baromira tetszet, remélem a többi is ilyen jó lesz😄

Black Hawk
Naruto-ból kik a kedvenc szereplõitek?

moondragon.hu

állítólag jóak

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Krezga
holálá: http://www.mininova.org/search/?search=Yamato+Nadeshiko+Shich+Henge

Szerintem még gyorsan le is fognak jönni😊

Krezga
Nem csodálom, hogy nem bírják😄😄
Black Hawk
Most kezdtem el az Excel Saga-t de ezt nem bírják a rekeszizmaim. XD

Hai, oktoberben indult. Havernal lattam az elso reszt, de valahogy kiment a fejembol es most eszembejutott... csak nemtom honnét vadaszhatnam le. Az elso resz nagyon bejott. ^^

Krezga
hümm...érdekes lehet😊
ha jól nézem, még csak 4 rész jött ki, és még nem sok csapat csinálja.
Ki nem ismeri? 😄