FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"...így garantáltan a legnépszerűbb és legigényesebb szériák lesznek majd láthatóak. (A:SD:AS:DA:SD:AS:D) A reggeli - illetve délutáni - blokkban természetesen korhatár nélküli (olyan van? XD), vagy maximum 12-es korhatáros (sztem mind ilyen... vagy 5percesre vannak vágva ^^ bár akkoris marad a 12) animéket kínál majd az AXN SCI-FI, olyanokat, mint a Tsubasa kapitány (:DD), a Dice (XDDDDDD) vagy a Méz és lóhere (ez még jó is lehet), míg az éjszakai órákban a fiatal felnőttek érdeklődésére számot tartó alkotások, mint például a Blue Gender
, a Cowboy Bebop
, Blood+
(bár szinkron :\) vagy a Death Note (ua. mint Blood+)."
Végülis... biztos ezek a legnépszerűbbek meg legminőségibbek :C én nem értek hozzá... pl. én még azt sem tudtam hogy az Avatar anime... szal nem mintha kötekedés vagy leszólás akart volna lenni <_<
objektívebben nézve: Yesss! Terjednek az animék Magyarországon x)