Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.gamespot.com/gba/action/inuyasha/index.html <-ez valakinek megvan? (letöltve, akárhogy)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

a rákba, sose nézem meg rendesen a képeket :S

legyen így!!! ^^

nov10 ahhoz messze van :\

dzsonesz
nem tartom lehetetlennek, perszre ha beindul a lap es kereslet is lesz ra akkor tutira lesznek majd ilyen beujitasok

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Hétfõn asszem keresek is valamilyen újságárust <#vigyor3>

hát ha lenne mellette valami dévédé amin anime van, akkor én még azt a többletet is kipengetném :]

dzsonesz
amugy , ha az a valos ar lesz, ami a cimlapon is fel van tuntetve, akkor en meg kimondottan olcsonak is tartom ahoz kepest, h 2 havonta fog megjelenni

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

kereskedelmi életben forgó szülõkkel könnyebb beolcsóbbitani egy terméket ^^
mellesleg énis ezt gondolom, a szkennelés nem fordult meg a fejemben 😊

Bucser
Be akarod scanneltetni?

Mert remélem nem.. végre indul egy eléggé erõsen szubkúltúrával foglalkozó magazin (ráadásul így címlap alapján igényesnek is tûnik) talán támogatni kellene nem lopni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hrisskar
még nem tudom😄

szokásos beolcsóbbítás mehet? 😄

Hrisskar
Már alig várom😄

Krezga
ezt megveszem azt hiszem😊
(manga bemutatók: death note, ojjje😄😄)
erre énis nagggyon kiváncsi leszek 😄
ha anime-manga újság akkor lehet számítani mangára benne szerintem 😊

hurrá, fejlõdünk <#taps>

Hmuda
Ha futna benne egy állandó manga sorozat akkor maga lenne a tökély. De lehet még így is megnézek pár számot és ha tetszik akár még elõ is fizetem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Én a vége miatt adnám meg akár a 9-et is. Lehet, hogy kicsit el volt kapkodva, de rendesen képes volt hatni a nézõ érzelmeire.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

dzsonesz
na erre enis, igy elso ratekintesre eleg jonak nez ki
mondjuk a havi megjelenes, szimpatikusabb lenne

dzsonesz
jah tolem is 8-ast kapna, igazabol tortenetugyileg eleg egyeni volt de ugy osszessegebe nem estem tole hanyat.

Black Hawk
Magyar Anime magazin erre kiváncsi leszek.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Hmuda
Személy szerint egy nagyon erõs 8 vagy egy gyenge 9.

dzsonesz
telleg 10 es skalan mennyire ertekelnetek a wolfs raint? , hamar szobakerult.

Hmuda
Látszik rajta, hogy fan-made, nem hivatalos. Ha lenne akkor az elsõk között venném meg.

jól láttam hogy az wolfs rain magyarul?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

berlinboy6329
Erre, thx.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Frenky70

kössz a linket

nekem a genshiken egyébként nem tetszett, bár csak 3 részt láttam belõle, abban a fekete csaj cosplayezett meg rohangált

Ottto
Erre gondolsz?Ha nem erre akkor én is kíváncsi volnék a linkre (Basszus újabban nincs sok idõm újakra. Rendesen le vagyok maradva...)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

via_mala
Nem tudom, hogy sikerülhetett elrontanom a linket, mert egyszerûen csak kimásoltam, de köszi a javítást <#worship>, ráadásul a Genshiken-re igazából "csak" 8/10-es osztályzatot adtam. <#wink>

De most raktam bele egy új sort is, mert pár perce fejeztem be:
Arashi no Yoru ni - One Stormy Night: 9/10

Ez egy nagyon aranyos kis mese, egy bárányról (Mei) és egy farkasról (Gabu), akik összebarátkoznak egy viharos éjszakán, és emellett a fura a barátság mellett az összes nehézség ellenére kitartanak. Nagyon bájosak a karakterek, és szép, tartalmas, mély a történet, úgyhogy akár fiatalabbak, akár érettebbek is nézhetik, sõt meg merem kockáztatni, hogy "anime-rászoktatásra" is alkalmas, legalábbis az Akira-nál jóval emészthetõbb, vizuálisan jóval kevésbé sokkoló animérõl van szó.
A történet tanulságos, megható, és bár némi naturalitás nem kerülhetõ el, tekintve a nyilvánvaló konfliktushelyzetet, mégis inkább az eszmei mondanivalóra, a barátság értékének kiemelésére került a hangsúly, ahogy azt egy klasszikus mesétõl is elvárja az ember.

A film egyébként, amelyet tavaly decemberben nagy sikerrel vetítettek a japán mozikban, Yuichi Kimura azonos címû képeskönyve alapján készült. Az említett képeskönyv szintén hatalmas sikert aratott hazájában, úgyhogy nem volt meglepõ a megfilmesítése, az már inkább, hogy erre nem kellett 2-3 évet sem várni, mivel egy évvel a publikálása után már meg is jelent mozgóképes változatban is. Ez azt hiszem igen ritka jelenség, amikor manapság egy majdnem 2 órás animációs filmen általában évekig szoktak bütykölni, CGI-vel feltupírozni az alkotók.

"Érdekesség": az imádnivalóan kedves Mei karakterének a nyilvánvaló ziccer ellenére ténylegesen férfi seyuu adta a hangját: Hiroki Narimiya, tökéletesen illett is hozzá.

Aki élvezte/élvezi a Ghibli Studio meséit, de valami másra vágyik, az nyugodtan szánjon erre az animére 110 percet az életébõl, kizárt, hogy megbánja.<#eljen>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
annyira nem volt rossz az a link. csak 1 plusz per volt benne 😊
via_mala link

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

de a link meg rossz

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

dzsonesz
off
cimbi, szo nincs itt flém-rõl én feltettem anno 1 szimpla normalisan megfogalmazott kerdest tudod tõlem-neked(igaz 1 jállat vagyok es énis sajatosan reagalok le biz dolgokat) teis a sajat style- odban reagaltad le es most enis ... ennyi... kérdés?
on
Anime, mar minden mennyisegbe mert nemtok mit nezni es kene par jo ajanlas.. htx😄

kaki maki
nem, csak személyeskedés, flém, vagy mit akartál ebbõl kihozni tulajdonképp <#smile>

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

dzsonesz
miert, fájt😄?, talan eltertem volna targytol? vagy sertesnek fogtad volna fel?
that was your fault dude........ en tsak szimplan arrol beszeltem h meg olyan nehezen feldolgozhato szemelyekkel is(mint te) megerteti magat az ember ... sajnalom, ha serto lett volna .. crycry

DarkHorSe
en is ezt erzem :|

Swedish people are albino monkeys&#65279;

kaki maki
Kaki-Maki-Moka-Miki huáhuá

tréfarépát ettél reggelire biztos :-c

dzsonesz
nem nem erezted roszul, mindenkinek joga van elmondani az velemenyet az adott alkotasrol megha, olyan sajatos stilusban is adja elo mint pl Kaki-Maki-Moka-Miki ,szereny velemenyem szerint minden rendben van es 1 nem feltetlen nagyonhelyesen megfogalmazott hozzaszolas is lehet lenyegretoro es masok szamara tokeletesen ertelmezheto..

Bucser
Srácok nem lehetne az utóbbi pár HSZ-t privátban??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ha lesz tali, oda igazán elhozhatnád kölcsönbe, nagyon mekköszönném ^^

miért is?

Bucser
Én voltam a bunkó mikor tegnap szóvá tettem... az elõzõ 6 hsz símán mehetett volna privátba...

kaki maki
de

Sadun Tryst
csak én érzem úgy de a topik színvonala mintha egy kétes szintre esett volna, nem? 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

kaki maki
nem :-c

de majd akkor lesz.

megvanez neked külön kíírva valami adathordozón? 😊

kaki maki

flcl? az mi?

kaki maki

például #11735 vagy haibene renmei, de te szándékosan értesz félre, szöszi.