kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    fansub megosztja? azthittem teljesen ellene vannak :D
    amúgy nem értem miért... szal DVDRipeknél aszondom ok... kiesett bevétel.. de amit a TVben adnak? O.o (ezt a részét nem értem hogy hogy müxik, szal a stúdió mi alapján kap pénzt... szal ebbe nem szállok be, max felvilágosítást kérek :D)

RTL Klub csinálta... aham... akkor csinálhatna a többihez is aztán adja oda az Animaxnak hogy ők meg vetítsék...

németül láttam először a Digimont. Aztán japánul... és egyáltalán nem volt furcsa! lehet hogy azért mert egyiket sem értettem? nem tudom :D

magyar szinkronnal nekem annyi a bajom... nem... nem is a magyarral, úgy általában... hogy rosszul választják meg a hangokat... sokszor. nem mindig... de sokszor... az meg már csak plusz rossz hogy ilyen hülyén hangzó (lélekölőőőőő, lidééérc) cuccokat raknak bele XD

Am van olyan is aki magyarul látott csak animét és mégis azt vonja le belőle hogy milyen nyivákoló szutyok hangok vannak benne :C

de mondom láttam már jó szinkront ... animékből felsoroltam miket, sorozetból meg mondjuk Dr. House... első szinkronja azt mondom jobb is mint az eredeti (főszereplő mindenképp), a mostani meg olyan jó mint az eredeti... de tényleg :D sztem tök olyan a hangja mint az eredetiben... Aztán Odaátnak (Supernatural) is nagyon eltalálták a szinkront szerintem... egyáltalán nem volt furcsa mikor áttértem az angolra...

nameg youtuben egy csomó fandub :P (de azok megint animék xD)