Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1)torrent
2)windows commanderben beállitod amikor letöltesz hogy ne egybõl töltsön hanem listát csináljon aztán beállitod hogy a listán lévõ fileokat letöltse
3) nem kell hozzá semmi csak egy progi a gépedre amivel ftp kliensként müködik

beállitod szépen, tüzfalnál engedélyezed, és ha nem fizetsz domaint vagy ilyesmit akkor az ip-den keresztül lehet elérni a megadott porton

nm

http://www.lohere.net - a MagyarChan

madfist
általában engedélyeznek két szálat, az egyiken tölte4sz a másikon meg böngészel. fogod az egyik sorozatot másolás>sorbaállítás pepipálod, hogy letöltés háttérben, aztán mész a másik sorozatra és másolás>sorbaállítás, bár ha jól emlékszem FTPs letöltéseknél a TC alapból sorbaállítós ablakot nyit (persze csak ha a hátterben töltöd) és akkor csak egyszerûen másolni kell mást is, és majd az is jön.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

berlinboy6329
Nekem lenne 1 kérdésem.Nem lehet TC-ben olyat csinálni,mikor FTP-zek,hogy van 1 sorozat,mittomén még 3 rész,és éjszaka járatnám a gépet,de mivel már megvan a sorozat,át lehet e menni más mappába és beállítani,hogy onnan is szedjen,hogy ne menjem feleslegesen a gép.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

madfist
3. ftphez nem kell feltétlenül domain név, elég egy virtuális szerver progi (pl. cerberus) aztán csak meg kell adnod a ip-det másoknak, meg felhasználói fiókokat kell csinálnod, névvel jelszóval megosztással. total commanderben tényleg csak annyit csinálj, hogy jelölj ki többet, nyomd meg az F5öt és ott választhatsz olyat is, hogy sorbaállít, h aarra rányomsz akkor még tehetsz a sorba bármi mást is utána.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Nem tudom pont kirakni a címe szóval...

Na szóval a game... Menjetek a http://tokyotosho.com/ -ra a keresõbe írjátok be hogy Higurashi Daybreak és a legfelsõ a jó torrent.

Jó játszást.
Krezga
én total commanderben egyszerûen azt csinálom, hogy bejelölök több fájlt(shiftel vagy ctrl-el), aztán másolás.
Messi6502
Na erre még lenne egy ucsó kérdésem.Én eddig total commanderen csatlakoztam az ftp-hez.
Így nem tudom itt mit kell csinálni mer azt írja ki "connection failed"
Nem tudom mi a baj.<#shakehead>
Az a baj, hogy teljesen más mint a total commander.
Leírást valaki tudna adni??

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Seth
hát az az ftp klienstõl függ. Pl: Flashfxp-ben queue-zod-letöltési sorba rakod, aztán ha így meghatároztad, hogy mit akarsz leszedni, elindítod

PSN ID.: Beegabor

Messi6502
Köszi a segitséget.<#worship>
Esetleg valaki a másodiknak a megoldását??<#fejvakaras>

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Sadun Tryst
1, torrenten keresõdj, vagy warez
3, ftp-hez szerver gép kell, ami host az interneten. ez annyiban kerül pénzbe, h kell 1 domain cím a gépedre és internetelérhetõség 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Messi6502
Hellosztok!
Ismét egy-két kérdéssel állnék elõ.
1 ---> Nem tudja valaki hol tudnám letölteni a photoshop cs 8.0 HUN nevü progit??
Mer ezzel lehet dvd borítót késziteni csak a neten nem látom sehol, hogy hol lehetne letölteni...
2 ---> A kedvenc ftp helyünkön belehet valahogy állitani ha a letöltés kész és én nem vagyok a gépnél,akkor töltse a következõt automatikuusan?
3 ---> Hogy lehet FTP-t késziteni (Ha lehet ingyen.)??

Ez teljes. Majdnem 1.5 giga. ) Én a bejátsázsokon haltam be... Majdnem tökéletesek.
Ottto
Ha teljes. Mert amit én találtam azon egy pálya volt és csak rena-val + mionnal lehetett menni.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Játékismertetõ jön.

Szóval leszedtem egy gamét aminek Higurashi Daybreak volt a címe. És haláli!

Mint azt már a címbõl kitaláltátok ez a Higurashi no nakukoro ni - szereplõkel készüllt fan játék.

És abból is a csúcskategória. Jó kis bejátszásokkal és a szinkronszínészak hangja kísértetiesen emlékeztet az eredetikre. (Lehet hogy az eredetiket kérték fel? 😊

A szori röviden annyi hogy a szereplõk találnak valami követ és egy jó kis Mortal Kombat szerû fightban döntik el kié legyen. Persze senki se számítson a Higuból megismetr brutalitsára. Nagyon poénos vidám hangulata van az egésznek.

Egy párt lehet választani az a tipikus Keichi-Rena, Shion-Mion, Rika-Satoko (+ van egy pár még de azokat unlockolni kell játékkal.) és azokkal kel lenyomni az ellenfeleket. Egy jó kis játéktéren kel nyomulni, bármerre kell menni és a cél az ellen minnél töbszöri legyakása. Közben persze mindenki mondja a magáét, állati fílinges az egész!

A nyelv japán de pár perc alatt rájöhet akárki mit hogyan kell kalibrálni+billkosztzásra. Megéri egy kis idõt fektetni a jó beálíításokba mert állati aranyos kis játék.

Torrentet majd holnap adok annak akinek kell 😊
Krezga
jaja, ez nagyon jó rész volt, kicsit poénosabbra sikerült mint az eddigiek, és ez nagyon tetszett!😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oboro a két íjász csajjal az ágyban😄, kicsit furcsáltam😊
Meg az új császárnõ is szimpi😊
Utawareru mono 17

Már csak a tajrészeg Oboro miatt is megérte megnézni. + az a állatka... KAWAI!
nekem a mesés résszel nem volt bajom meg a lényekkel, azok bejönnek
viszont a története nem tetszett ennyi

RelakS
Az már örökban

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sadun Tryst
detto 😄
de utána leesett h a bannál koponya van xD

amúgy mononoke sztem tipikus miyazaki mesefilm. nekem ez tetszett a legjobban eddig tõle 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

RelakS
Bakker, hirtelen rádkattintottam, hogy mi a nyûnek bannolhattak 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Krezga
Én is láttam már régebben, lehet azért nem tetszett, mert elég meseszerû😊, nem?
ettõl is tiszta depresszióba estem de nem tudom mér 😄

Seth
mer? , ízlések és pofonok

ui: k lehet most köpködni :C

most néztem meg a princess mononoket

nagyon gyönyörüen meg van csinálva de a története annyira nem tetszett

Bucser
Ergo Proxy 15: beteg de hát mit várhattunk volna😊 de legalább tudjuk, hogy mennyi proxy volt eredetileg😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Factor_007
Hmm én beírtam a volt kémia tanárnõm nevét. Remélem fölrobban majd a szertárban.<#eplus2><#idiota>

fordítsd a padló felé a tvképernyõt😊

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Engem beírtatok? Csak mert egy csaj próbál kijönni a TV-bõl. Már hozzávágtam mindent a szobában még az anime DVD-ket is de egyre jön! Help!

A 404 pedig egy nagyhatalmú védõvarázs. Ha ebbe ütközöl bízhastsz benne hogy visszafordul rád az átok. 😊

Én pár politkust írnék be + néhány mindent megúszõ üzletembert. De azoknak ott van a Death Note. 😊 Mellesleg lessz Death Note anime. Izgatottan várom. 😊
Egyébként tök hasznos dolog. Tegyük fel, túlnépesedés van. Beírja vki, h John Smith, aztán meghal az összes😊

Krezga
Hajjaj, szakad a netem egyfolytában😊Meg valami furcsa lányka állt mögöttem(nagy szemei voltak, és kimonóban volt), hümm...
Seth
Beírtam hogy Krezga, erre bejött a Error 404-es hiba. Ez vmi nagyhatalmú átok lehet 😄

Krezga
Nekem már tökmindegy 😊
tök mindegy, mert te is beszívod😊

Krezga
Tök jó ez a hell girl-ös oldal😊 Kinek a nevét írjam be?<#fejvakaras><#vigyor>
akkor már értem, miért fagytam ki 2x 1 órán belül<#duma>

Seth
Jól hangzik, felkerült a wishlist-re ^^

Az animében beírod egy haragosod nevét. Ha elfogadják mamarosan felkeres egy küldött és mondja a feltételeket.

Megöli a célszemélyt de akkoe te nem jutsz a menybe hanem a pokolba kerülsz. De csak halálod után. Persze a megölés jó miszikus móson történik.

Itt még eldöntheted akarod e vagy sem. Akkor ad valami cumót ami kell a folyamat elindításához. És még itt is dönthetsz hogy használod e. Szóval van túlbiztosítás rendesen. 😊
Seth
a japánba egy "what is this shit" -erre nem adott ki semmit
a magyarba meg hogy "jajjmostmilesz" - erre kiírt vmi elgondolkodtató szöveget, de már nem is tudom mi volt az

szerk: itt a szöveg, kipróbáltam, bármire ezt hozza még összevissza betûkre,számokra is:

Ha valaki átokkal súlytott, két sírt ásnak.

Ha eljön az idõ, a Pokol mélye vár majd rá.

A lelke örök fájdalomban és szenvedésben fog vándorolni,

sosem ismerve a Paradicsomot.

De csak a halál után..

A döntés a Tiéd.

hûha, most ti is láttátok, meg lettetek átkozva muhhahhahaha

mit írtál be?

Seth
hát én megtettem, majd ha leesik vmelyik testrészem akkor szólok nektek mindenképp

Kmarha
5 rész van hátra Wolf's Rainbõl. Nem akarom befejezni 😊) Naponta megnézek 10 percet belõlük, úgy még kitart 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

VAN MAGYAR IS😊

Ha nem láttad, akkor számodra mindegy.
Épp azt boncolgattuk Prof-fal, h nem tudjuk, mi van, ha leokézod😊

Seth
minek kellene történnie ezen a linken ?
Mit kell beírni mert csak feketeség lesz ha leokézom

És ekkor felciripel a mobilod hogy SMS érkezet... 😊
bocs a triplapostért, de a félreértések elkerülése végett most az anime világára gondolok<#buck>

Egyébként, meg ha nem történik semmi, ráfoghatod arra, h nem méltó a kérésed ahhoz, h végrehajtsák. Vagy eleve csak azoknak nyílik meg, akik érdemesek rá?

😛 meg így megmarad a "misztikum" és a kíváncsiság, hogy "és ha mégis?"

Hát igen. Az ésszerûség bíztat hogy "ugyan már úgysem történik semmi" de a háttérben szól egy másik hang is "Hát... ha megetszed..."