FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez így nagyon ellentmondásos... ez egy folyamat. Megkapod a Geasst, "befagy" a Geass, dupla Geassed lesz, megkapod a Codeot, adsz valakinek Geasst... ellenben olvastam a LL él melletti utalásokat...
Code Geass R2 = erutsu, mint wiitsu vagy shiitsu, vagyis RR, ami Engrishben az LL, ami Lelouch Lamparouge.
Mikor CC beszél a végén, végülis megszólítja LL-t, és a fejével mintha a kocsis felé biccentene.
Charles hozzáért a Codeos kezével még a C világában... ez mondjuk szerintem szar indok ^^
Code akkor jön elő mikor meghal az ember... erre több példa is volt.
Nunnalyba emlékek mentek át LLből...
azonban...
CC tud beszélni a halottakkal (vagy valami ilyesmit olvastam), illetve lehet hogy csak magában beszélt. Monolóóóg...
Code és Geass ütik egymás... egyik csak LVL3 másik meg LVL4 hogy így fogalmazzam. 2 együtt nem megy. Pont akkor változott volna át?
Tartom hogy CCnek meg kellett volna halnia ha Lelouch megkapja a C-t...
Érzelmileg sokat vesztene ez az amúgy nagyon erőteljes befejezés ha Lelouch mégis élne...
Arról nem is beszélve hogy a Zero Requiem is értelmét vesztené :\ ugye LL halála a lényege...
Szal szerintem halott... Ezek a halvány utalások azért lehetnek hogy még utána is vitatkozzanak róla a fórumokon :P