Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már megint a fülembe mászott a dallam 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
PSN ID.: Beegabor
én a kamerázott cuccokat tök jól beaprítottam vele :Ð
Vérbeli fantasy anime, lovagok, varázslatok, idézések, szörnyek. A grafika, a varázslatok nagyon szépek, de maga az egész anime szerintem kicsit unalmas. Nálam az egyszer megtekinthetõ kategóriába tartozik(nem úgy, mint a Dokuro-chan, amit ma is megnéztem<#buck>#buck>)
Trance&Friends nothing more..
Na letoltam az Erementar Gerad-ot. Egész tetszett. Volt benne meglepi is, de azért ki lehetett találni a sztori menetét (nem kéne ennyi anime-t nézni). A Tokyo Underground-dal küzdök még, remélem az utsó 4 rész már jobb lesz... Ja és jöhet a Tatarigoroshi fejezet is 😄DDD KILLER LOLIS!!!
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
Gauron idegesített hogy mindig megölik (persze mindig csak nagy robbanás volt meg nem mutatta a halálát) PErsze 2 résszel késõbb kiderült hogy nem hal e,g és ismét nagy az arca, pedig Sosuke mindig elkenmi a száját. Meg hogy nagy harcos... Nem tudom ha nekem lenne egy majdnem mindent kivédõ pajzs a robotomon akkor én is nagy harcos lennék?
A Fumoffu viszont azt adta amit vártam. Egy jó hangulatú iskolai vígjáték, amibern semmi komoly nem történik. (Leszámítva az utolsó rész biológiai fegyverét. 😊 ) Jó poénok, Sosuke mindig félreértelmezi a dolgokat stb. Tökéletes. A Secomnd Raidbem meg megint megy a durvulás. Sztema F-illik legjobban bele a vígjáték kategóriába.
2. Full Metal Panic!? Fumoffu!
3. Full Metal Panic! - The Second Raid
tulképpen a 2es sorozat csak egy humoros kitérõ a fõ történetszálban, amolyan fanservice.
katonás iskolás vígjáték meg nem nagyon van. én legalábbis csak errõl tudok 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
ja és van ehhez hasonló humoros anime? 😊
a 2. sorozat viszont elég jó lett, de ott is a vég... jobb mint az elsõ sorozat 😄
(alapjába véve viszont SOKKAL igényesebb a 2.)
végülis több mint a semmi. miért van ilyen kurvaszar hiányérzetem a sorozat után 😄
az elsõ sorozatot se láttam teljesen, így is tévébõl figyelem :o
Ma volt az utolsó része a FMP Fumoffu-nak. ez a két sorozat van csak vagy van valami fojtatás?
Hulye vagyok tudom tudom. ^^
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
CSak 5 pervre kacsptam be hogy mi mehet az A+-on erre fõhõs egy csaj elé ugrik.
- Elnézés kisasszony! rdekli magát a K-9 -es bunkertörõ rakéta?
Ez kész.
2.3. - Elfen Lied
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nézze meg a Grave of the fireflies-t.... filmben sem láttam még ennyire megható történetet...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Okossag off
Prof William: Nem csodalkozom, a DB is televolt ilyen vacak forditasokkal. 😊
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
PSN ID.: Beegabor
Leszedtem kíváncsiságbóla Yu Yu hakusót + szinkrn hozzá... nem hossz a szinkron de van egy jelenet amikor rosszenemyt hátbalövik a sugárral az meg maygarul felordít hogy - Én gyõztem!
Japánul meg azt nyögi hogy: Nani? - Vagyis -Mi? Micsoda?
No comment...
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Utánna dilisnek néznek, hogy mér nézek ilyen dedósságokat/ostobaságokat.
És szerintem is ezerszer jobbak az anime sorozatok mint ezek amik az rtl-en vagy tv2-n mennek.
Egy nem ehhez illõ kérdés:Ki rendezte az Onegai Teacher-t?
Az a baj sokakkal, hogy az "anime"-t 1 mûfejnak fogják fel. Mese ugyebár. De az anime is épp akkora médium, mint az amcsi, vagy bármely más filmgyártás.
Ebben is van Sci-Fi, Vígjáték, Gyerelkeknek való, Horror, Thriller stb. Persze (és ezt imásdom az animékben)ezek kombinációi is elõfordulnak. Pl Higurashi: Vígjáték-Akció-Thriller-Bûnügyi-Horror
Szeretem hogy ki tudja milessz a végére. A Shuffle-n ezért néztem negyot a vége felé. 😊 Aki látta tudja mire gondolok. 😊