Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Juj megvan a Lilium 3:08 egy kis kiegészítõ kornyikálással :]
már megint a fülembe mászott a dallam 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Seth
ehhh, azt inkább hagyjuk, akárhányszor kipróbálom, 2-3 hûdenehéz mûvelet után beadja a derekát és hibaüzenettel kidob a csába

PSN ID.: Beegabor

vindóz múvi méker <#hehe>
én a kamerázott cuccokat tök jól beaprítottam vele :Ð

Seth
virtualdubmod például

Kicsit ide is tartzik, de miylen programmal lehet több felé vágni egy videofilet és/vagy kivágni belõlle részeket?
Krezga
Tales of Phantasia
Vérbeli fantasy anime, lovagok, varázslatok, idézések, szörnyek. A grafika, a varázslatok nagyon szépek, de maga az egész anime szerintem kicsit unalmas. Nálam az egyszer megtekinthetõ kategóriába tartozik(nem úgy, mint a Dokuro-chan, amit ma is megnéztem<#buck>)
xotyi

Trance&Friends nothing more..

madfist
Én már meg sem próbálok anime-t mondani társaságban... japán animációs FILM, ha nagyon muszály. De van elég barátom akivel kitárgyalhatom a témát, úgyhogy outsider-ekkel inkább már nem is próbálkozok. A szüleim meg... hát, az emberek nem változnak...

Na letoltam az Erementar Gerad-ot. Egész tetszett. Volt benne meglepi is, de azért ki lehetett találni a sztori menetét (nem kéne ennyi anime-t nézni). A Tokyo Underground-dal küzdök még, remélem az utsó 4 rész már jobb lesz... Ja és jöhet a Tatarigoroshi fejezet is 😄DDD KILLER LOLIS!!!

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

A sima FMP valahogy sosem tetszett... Humoros volt meg minden, de azért mégis túl kemény + drámai. Nem ezt vártam.

Gauron idegesített hogy mindig megölik (persze mindig csak nagy robbanás volt meg nem mutatta a halálát) PErsze 2 résszel késõbb kiderült hogy nem hal e,g és ismét nagy az arca, pedig Sosuke mindig elkenmi a száját. Meg hogy nagy harcos... Nem tudom ha nekem lenne egy majdnem mindent kivédõ pajzs a robotomon akkor én is nagy harcos lennék?

A Fumoffu viszont azt adta amit vártam. Egy jó hangulatú iskolai vígjáték, amibern semmi komoly nem történik. (Leszámítva az utolsó rész biológiai fegyverét. 😊 ) Jó poénok, Sosuke mindig félreértelmezi a dolgokat stb. Tökéletes. A Secomnd Raidbem meg megint megy a durvulás. Sztema F-illik legjobban bele a vígjáték kategóriába.

htx 😄

Krezga
Dokuro-chan, Puni Puni Poemi, Excel Saga. Így hirtelen.
akkor úgyértem hogy olyan amiben ilyen szinten a humor és a nevettetés dominál 😛

Sadun Tryst
1. Full Metal Panic!
2. Full Metal Panic!? Fumoffu!
3. Full Metal Panic! - The Second Raid

tulképpen a 2es sorozat csak egy humoros kitérõ a fõ történetszálban, amolyan fanservice.

katonás iskolás vígjáték meg nem nagyon van. én legalábbis csak errõl tudok 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ahhh nem bírok betwelni ezzel az utolsó résszel... Amikor Sosuke fenéz és látja hogy az egész osztály repül felé a levegõben hogy kinyírja. 😊 Azok az arcok...

fumoffu tényleg az egyik legjobb vigjáték. A second raid is nagyon jó csak a végét kapkodták el kissé (kibírt még volna pár epizódot)

és a 3. sorozat milyen?

ja és van ehhez hasonló humoros anime? 😊

Sadun Tryst
szerintem is az elsõ sorozat egy határ sz*r volt. a fomuffu viszont 5 csillagos. életem egyik legszórakótatóbb vígjátéka. sõt! szerintem a full metal panic!-nak kizárólag ilyennek kellett volna lennie.
a 2. sorozat viszont elég jó lett, de ott is a vég... jobb mint az elsõ sorozat 😄
(alapjába véve viszont SOKKAL igényesebb a 2.)

Dying Soul
Ez a sorozat halálos. 😄

az biztos, de elrontották azzal hogy a címét elõre bemondták 😄

hát csak 1-2 részt láttam belõle. elég érdekes mûsor lesz FMP ügyileg az A+ on, ez az utolsó két részt jövõ héten végig ismételgetni fogják... végülis aki nem látta 😄

az elsõ sorozat egy hulladék volt (legalábbis a vége nagyon el lett szurva szvsz)

Az utolsó részbeli vírus se volt semmi. 😊
:|
végülis több mint a semmi. miért van ilyen kurvaszar hiányérzetem a sorozat után 😄

Seth
13 részes

htx. remélem sokrészes 😊
az elsõ sorozatot se láttam teljesen, így is tévébõl figyelem :o

Seth
+1 sorozat van még, FMP:The Second Raid

XD igen az baromi jó volt 😄 én is kész voltam.
Ma volt az utolsó része a FMP Fumoffu-nak. ez a két sorozat van csak vagy van valami fojtatás?

Utannaneztem ennek a kettonek amit ajanlottatok es lehet hogy erdekesek, de valoszinuleg az lesz a sorsa nallam mint a lain-nek. Szal nemteccik a grafikaja tehat nem nezem meg. -_-
Hulye vagyok tudom tudom. ^^

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Full Metal Panic Fumoffu

CSak 5 pervre kacsptam be hogy mi mehet az A+-on erre fõhõs egy csaj elé ugrik.

- Elnézés kisasszony! rdekli magát a K-9 -es bunkertörõ rakéta?

Ez kész.
Dying Soul
Grave Of The Fireflies-t én is beütemezem, amint lesz helyem. 😊

1.2. - Hellsing 😊
2.3. - Elfen Lied

amikor tõlem kérdik hogy mi az az anime, akkor vagy azt mondják hogy "Jaj, Én is!" vagy azt hogy "ahaa..."

via_mala
És ha a Grave Of The Fireflies (aka Hotaru No Haka) után sem sikerült kellõen elkomorodnia, ami szinte teljesen kizárt, akkor meg lehet nézni a Barefoot Gen (aka Hadashi no Gen) c. animét is, ami szintén a II. vh-ról, egész konkrétan a Hirosimai atomtámadásról szól, és erõsen sokkoló jelenetek vannak benne.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Bucser
Ha egyszer nagyon boldognak érzed magad nézd meg. Garantálom, hogy utána nem fogod.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sajnos ezt nemismerem, de rengeteg peldat lehetne mondani miert helytelen az animera "mese" jelzot aggatni. 😊

Bucser
Amikor valaki nekem azt mondja, hogy az anime mese csak egy dolgot mondok neki:

nézze meg a Grave of the fireflies-t.... filmben sem láttam még ennyire megható történetet...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Pont errol van szo, hogy nem "mese" hanem rajz film. 😊

Hát igen. A rajzfilmek közülaz animékre illik a legjobban a rajzFILM kifelyezés.
Sadun Tryst
de kár szépíteni rajta. ez így van. rajzfilm. csak hát a szó erdeti jelentését már nem veszik figyelembe.

mivel valószínûleg kishazánkban nem sokan tudnak japánul -_-

Szerintem a "mese" es az "anime" ket igen eltero medium. (Ezert gurulok be amikor meséznek.) A mese kis heppi sztori amit gyerekeknek szannak, az anime viszont egy rajzolt film, tehat ha valaki aztmondja "Nem szeretem az animeket!" Kb mintha aztmondana "Nem szeretek filmet nezni!". 😊
Okossag off

Prof William: Nem csodalkozom, a DB is televolt ilyen vacak forditasokkal. 😊

Messi6502
Ezt azér nem értem.Miért az angolt veszik alapul ha eredetileg Japán anime a Yu Yu Hakusho.Arra nem is gondolnak,hogy az Angol szinkronnál eltolták?

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Seth
Nem a japán szinkront veszik alapul, hanem az angolt. Valszeg abban lett elcseszve

ÁÁÁÁ most nézem a híres maygar szinkron szövegét.

Leszedtem kíváncsiságbóla Yu Yu hakusót + szinkrn hozzá... nem hossz a szinkron de van egy jelenet amikor rosszenemyt hátbalövik a sugárral az meg maygarul felordít hogy - Én gyõztem!

Japánul meg azt nyögi hogy: Nani? - Vagyis -Mi? Micsoda?

No comment...
Messi6502
Köszi!<#worship><#worship>

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Seth
Ide Yasunori

Messi6502
Hát nálam kb. ennyi a reakció:Az mi?Én erre:Japán animáció.
Utánna dilisnek néznek, hogy mér nézek ilyen dedósságokat/ostobaságokat.
És szerintem is ezerszer jobbak az anime sorozatok mint ezek amik az rtl-en vagy tv2-n mennek.
Egy nem ehhez illõ kérdés:Ki rendezte az Onegai Teacher-t?

A hibákért bocs. Gyorsan írva mindig rengeteg hibát vétek.Ez Oyashiro-sama átka miatt lehet. Möháháháhháháhá!
Sztem is eég sak anime jobb a hasonló témájú élõszereplõs filmeknél.

Az a baj sokakkal, hogy az "anime"-t 1 mûfejnak fogják fel. Mese ugyebár. De az anime is épp akkora médium, mint az amcsi, vagy bármely más filmgyártás.

Ebben is van Sci-Fi, Vígjáték, Gyerelkeknek való, Horror, Thriller stb. Persze (és ezt imásdom az animékben)ezek kombinációi is elõfordulnak. Pl Higurashi: Vígjáték-Akció-Thriller-Bûnügyi-Horror
Szeretem hogy ki tudja milessz a végére. A Shuffle-n ezért néztem negyot a vége felé. 😊 Aki látta tudja mire gondolok. 😊
via_mala
Nem értek veled egyet:
Szerintem átlagban véve jobbak! 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%