kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    hát ez kész... alighogy újrakezdtem animézni olvasom hogy D. Gray-man 103-nál befejeződik... vagyis nem fejeződik be csak nem lesz több...

a.) Bleach veszi át a timeslotját --> kurva Bleach :\ szeretem de nem annyira mint D. Gray-mant... Bleach az tucatshounen Gray-man sokkal...másabb volt....

b.) Alacsony volt az értékelése... --> inkább nem illetem kritikával a nézőközönség egy részét akinek csak a Naruto meg Bleach létezik :\

c.) Nagyon beérte mangát... --> Istenem, volt már egy fillerarc, teljesen korrekt volt, ha nem mondják meg hogy filler sosem jövök rá... Miért nem lehet mégegyszer?

ÁÁÁáh... most ideges vagyok... főleg hogy most értem be a sorozatot... 103 rész lesz... ez volt a századik :(

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ami nagyon durva volt... Level Four démon... aki nézi a sorozatot az tudja hogy ez nem sok jót jelent... enyhén mindent elpusztított :S Remélem 103-ra nem úgy hozzák ki hogy emberiség veszít -.- pont imkor tök nagy vészt elhárították... egyből utána :\ hát bazz... ilyen nincs ha mondom :(