Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
blícs mi? XDD

Jagi
Az ilyeneket szeressem :)

Bucser
Saját asztalom amíg le nem kellett váltanom az astont a 64 bites windows miatt:/

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Akkor nézd meg a Higurasi no naku koro ni-t. Ott is mikre nem képesek az aranyos kis kislányok, bár röhögés helyett inkább parázni fogsz. :)
Krezga
Tegnap este megnéztem a Dokurao-chan-t, hát ilyent még nem láttam:) Az az aranyos kislány mikre nem képes:) Az egészet végig lehet röhögni, bár elég morbif humor van benne:))
madfist
Erementar Gerad-ban van - egész jó, olyan kalandos, speckókkal harcolós, vicces, aztán picit romantikusba is hajló darab

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Renevie Methelence az Eremental Geard-ból.

Eltaláltam?
Jagi
jaja tisztára megörültzam neki, mikor mrgtaláltam :)

Ren-t nem ismerem :( de szép a kép

madfist
nalám most Ren van a (desk)toppon

Jagi: ez a champloo-s winamp skin nagyon ott van :)

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Sadun Tryst
htx, tiéd is jó :D

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Jagi
szépû! :)

Sadun Tryst
nekem a szokásos balme :)
Kép (83.6 KB)

nekem Dr.House-os hátterem van :D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Jagi
egy kis OFF
ilyen most az asztalom

:D

RelakS
Rendes méretben a fölsõ megtekintésekor is leborulsz a székrõl, mert úgy látszik Sousukén egy rahedli izzadságcsepp is :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Krezga
Az alsó nagyon kegyetlen:D
RelakS
Csináltam két avatart ^^

Kmarha
Hja, egy nap.. már aki ráér. :) Álltalában kétnaponta van idõm aludni pár órácskát. Na meg nem is akarom gyorsan kivégezni :)

Nálam akkor jó egy sorozat, ha sokáig tudom élvezni. A Cowboy Bebopot is vagy egy hónapig néztem :) Napi egy rész, de néha két naponta egy-egy.

Így hát most az Elfen-el is lassitottam.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bucser
"na megyek blood+-t nézni, remélem megérte várni 4-5 hetet..."

Meg:) legalább is a 33 34-es részre várni megérte:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dying Soul
Áz, Inu Yasha, Szélborda :D

Ottto
Tsubasa Chronicles, bár ezt nem érdemes kihagyni!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

"inujasa". 1-1 részt amit látok szokódott ilyen lenni benne :D

madfist
Ninja Scroll, Samurai Deeper Kyo, Tokyo Underground, Erementar Gerad
Van még olyan anime, amiben az a fõhõs speckója, hogy meglendíti a katanáját/botját/vasdarabját és a keletkezõ szellõ(szélvihar) kettévágja/ellöki az ellenfelet?
Ha van még ilyen, lécci osszátok meg velem, hogy elkerülhessem mert már nagyon unom...
Higurashi: parázós, bejövõs (a 9. rész jön majd)
na megyek blood+-t nézni, remélem megérte várni 4-5 hetet...

Krezga
Ohh, Elfen Lied, azt egy nap alatt kell végignézni, úgy az igazi:D
és milyen, és milyen?!?! ^.^

via_mala
A Wolf's Rain az nagyon tuti, csak a 15. rész tájékán lesz benne 4 full recap epizód, amit egy az egyben ki lehet hagyni. Egyébként nem átváltoznak farkassá, hanem embernek "álcázzák" magukat. Nézd végig a 30. részig, ne csak a 26-ikig!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
jaja, ez a wolf's rain.

Kmarha
Lehet.. majd megnézem a leirását. De igy leirva ugy rémlik ez az :)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Wolf's Rain?

Kmarha
Szió itt is! :) Igen én lennék az.

Hmm, ez a Samurai Champloo piszok ismerös. A karakterek is. Szerintem a leányzó ki megmutatta a CB-ot, az probált volna erre is rábeszélni. :) Felirva az én listámra is. :)

Most már csak a farkasosat kéne megkeresnem. Az anime valami féle farkaslényekrõl szól, kik emberré is át tudnak változni. És szegényeket nagyon ki akarják irtani a világból. Valaki tudna cimet mondani? :D vagy nézzem végig az összes "wolf" szót a cimében foglaló animét? :D

Carfanatic
az biztos hogy egyedi,de nem az én stílusom,nekem a samurai-os témába a Samurai deeper Kyo jöt be nagyon most meg a Basilisk-en gondolkodom.Bár most inkább valami könnyedebb anime-t szeretnék,pl regi idõk egyik kedvencem a shin chan(azon jókat lehet röhögni)de mondjuk az se kötne le igazán mert egy kis akció is kell.......hát kicsit eltrétem a témától de csak azt akarom mondani hogy ha még valakinek van anime ötlete írjon

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Sadun Tryst
és épp ez az. a samurai champloo nem egy nagy történet köré font anime, hanem egy olyan anime ahol a 3 "idegen" életének egybefonódásáról és egy közöl kalandjukról szól. ez alatt pedig nagyon sokmindennek lehetünk tanúi. szerintem az anime minden szempontból egyedi, ezért is az egyik nagy kedvencem :)

Carfanatic
az utolsó,de nagy részben csak arról szól,hogy mennek városrol városra,amirõl ez igazán szõl szerintem az mugen karakterfejlõdése,az egyetlen harc ami nekem teccet az az elején,amikor mugen és jin harcol.....viszont a zene és a rajzolása igazi unikummá teszi:D:D

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Sadun Tryst
és mi a baj a történettel? (kérlek errõl bõvebben) sztem nagyon jó volt. aztán mugennek és jinnek bõven volt erõs ellenfele. rémlik az utolsó harc? :)

Carfanatic
A Samurai Champloo nagyon jó.Csak a története,meg hogy nincs igazán Mugen-nek meg Jin-nek egymáson kivül igazi ellenfele.

via_mala
Te vagy az a Zidzsi a HW fórumról?
Ha igen: Üdv itt is!
Ha nem (bár ez az email cím alapján kizárt): akkor is!
Ha jól emléxem a Cowboy Bebop után senki sem ajánlotta neked a másik hasonló stílusú Shinichiro Watanabe remekmûvet, a Samurai Champloo-t. Én ugyan még nem láttam, de fel van véve a listámra... :)

Többieknek: Bucser kolléga véleményével teljesen egyetértek, maximum a stílusa egy kicsit karcol, de közülünk való, megbocsájtjuk neki. Azért remélem én is benne vagyok az anime-istenek között! <#hehe>

Ja és egy ajánlás 4 rész alapján: sci-fi-be ágyazott jó drámának tûnik, s ezzel együtt nagyon tetszik: Planetes. Kultúrált CGI, és igényes grafika jellemzi, a karakterek pedig nagyon szimpatikusak.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Én láttam! Tetszett nagyon de az elsõ rész meglepet... :) Olyasmi történt benne ami a legtöbb romatikus animében csak a végén, vagy max utalás formályában van jelen. :)
Bucser
REC elolvasva leírást aranyos lehet. Szituáció tetszik. majd ránézek.

Bucser
Hol is írtam ilyet??? olvass mielõtt csak kötöszködsz köszi...

Huha, valoban. Mien undorito tomeganime is az azumanga daioh... istenem hozzaallas az van. :)

#9900: jpop.hu-n is normalis arcok vannak. ^^

Ugylatom a REC-et senki sem latta, nezzetek meg mert nagyon aranyos, romantikus. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Kmarha
Megtaláltam.

Elfen Lied! Hatalmas. Kicsit tényleg sok a vér, de sebaj. kár hogy csak 13 részes.. a fele már elfogyott. (1 nap alatt) most már beosztom. :) Napi egy adag.. na jó, max 2.. esetleg 3.. áhh, kit akarok átverni? :)

Carfanatic
hát én csak az animeNfo alapján mondom

RelakS
Hmm...
Lefilmezték Kanamét?

Bucser
Egyedül a Noirban nõ a fõszereplõ és az Escaban az egyik fõszereplõ csaj. egyébként mindben pasik körül forog a világ.

Sadun Tryst
írásjelek, írásjelek, írásjelek.
nehéz õket kitenni?

Carfanatic
még annyit hogy kösz az ajánlásokat anyit szeretnék még hozzá tenni hogy lehet ez kicsit hülye felfogás de jobban szeretem ha nem egy csaj van a fõszerepben<#vigyor5>

Bucser
Hajrá!

Carfanatic
igen de azért szóltam be mert itt egy páran chateltek most meg nektek ugyanaza a problémátok és nézem el na mind1
én most már talátam fórúmot ahol "normálisak" az újakkal ide is csak akkor jövök ha nem konkrét anime-vel van problémám vagy ha tok segíteni mert itt legalább gyorsan reagálnak

Bucser
ÉS ahogy tegnap este említettem volt kint is van a Bleach manga következõ része

Bleach Chapter 234