FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mas:
Ma jottek hozzank magyarszakos egyetemistak Japanbol....enpersze jol kikerdeztem oket es az Animekbol tanult Japan szotudasom is kamatoztattam:P...Az animekbol amiket felsoroltam csak az Evangeliont ismertek...valszeg a tobbinek mas a japan neve....Jah es az en nevem Kanji val leirva ezt jelenti: Lemondasz az Almaidrol azok megis telljesulnek.
nah ezert tok happy voltam mer a tobbieknek csak olyanok jottek ki mint: Eszaki barack homok ko, Madar barom lo varos,etc...
Kulonben tok aranyosak a lanyok meg 3 honapja tanultak a magyart es alap szinten mar tudnak:P...meg adtak penzt meg megvan a japan abc + a hang megfelelojuk....szal a mai nap nekem nagyon jovolt:P.
jovore meg mi megyunk Japanba..ezt mar nagyon varom...majd gyujtogetek addigra hogy kinnt vegyek egypar eredeti Animet meg elektronikai cuccokat meg minden....Ezmar biztos hogy megyunk....Hacsak ki nem tor valamifele haboru, vagy ha a rohadt terroristak kozbeavatkoznak...