kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1.) Van a Föld. a Scub Coral megjelenik rajta. Primitív létforma ezért úgy kommunikál hogy egyesül a többi létformával. Emberek félnek ezért támadják. Scub Coral ezt a kommunikáció egy formájának veszi ^^ Emberek elmenekülnek majd később visszatérnek.

2.) A Scub Coral csak egy idegen létforma. Behálózta a bolygót, ellepte a felszínt. Eurekáék mikor a Great Wall mögé jutottak, valójában a régi Föld felszínére jutottak. a Scub Coral alá.

3.) Anemone mesterségesen lett létrehozva. Nem valódi Coralian. Amúgy jah. Kommunikáció egy formája. Adsz egy üres papírt akkor valszeg írni fog rá akinek adtad. Tudat nélküli Coralianok tanulni fognak az emberektől. Aztán mikor visszatérnek beszámolnak a Scub Coralnak

4.) Compact Driveos kérdések bonyolultak. Ezeket nem nagyon értettem :S De Deweynak kétlem hogy lett volna ilyen szerelme.

5.) Az Arial Coralianok (asszem ezek a szélgömbök) ritka eseménynek számítottak az Orange használata előtt. Szerintem csak meg akarták nézni mi van belül.

6.) Renton az no comment ^^ De amúgy elmondta hogy nyílvánvaló volt az egész, és tudta is, csak nem fogta fel addig a pillanatig.

7.) Szerintem simán el akarja pusztítani a Command Clustert hogy felébredjen az egész és így átlépjék a Limit of Life-t. Vagyis elpusztuljon a világ.

8.) Még mindig azt tartom hogy szerintem nem. Simán ha elpusztítják akkor a bolygó is megy vele. Én inkább egy parazitának nevezném :\

9.) Anemone×Dominic... Anemone azért van oda Deweyért sztem mert fölötte áll :S de valójában Dominicet szereti. Ez csak a végén esik le neki is mikor rájön hogy Dewey kihasználja Dominic meg elhagyta.
    Ez hogy "akire mosolyog az a kiválasztott"... ez csak süket duma szerintem :D

10.) Mert közel került a származási helyére, a Command Clusterhez.

11.) no igen... Vagy azért, és buta volt. Vagy azért, de beképzelt volt és azt hitte gyorsabban végez vele. VAgy pedig ahogy korábban írtam csak el akarja pusztítani a világot^^

12.) A sziget az kérlek maga a Föld...ön egy sziget. A Scub Coral egy búraként körbeveszi a Földet. Ez alatta volt.
    A Central Cluster meg ugyanott csak kicsit odébb. A zóna meg az az alagút szerű effekt amibe mindenféle furcsaságokat látnak a sűrű Transparent Light Particles miatt

13.) Nem önmegsemmisítő. Aktiválja a Coralianokban a nemtommit hogy új command clustert alkossanak. És van bennük valami kód hogy miután ez megalakult ez ébressze fel a teljes Scub Coralt.
    Eureka nem halt meg csak átalakult. Anemonéről meg leszedték. Csak azért nem pusztult el egyből a világ mert Euréka nagyjából tudatánál volt és ellenkezett. Nem akart átváltozni.
    Dewey úgy tervezte hogy ha nem jön össze a terve akkor még mindig ott van vagy Anemone vagy Euréka rajtuk a nyakörvvel hogy átváltozzanak és elhozzák a világvégét. Egyiken csak rajtamarad. És bevált a terv.

14.) A Nirvash meghallgatja Rentont, és az Amida drive segítségével átváltozik spec3-má, ami kicsit úgy néz ki mint az originál páncél nélküli. Jah. kb. ennyi. (Az eddigi kék villogás mellett ami Euréka homlokán volt, megjelent egy piros is. Renton homlokán :P)

15.) Jah. nagyjából. Eldöntik hogy ottmaradnak, együtt, megmentik a világot, de Nirvash látta hogy ez jó, és mondta hogy menjetek éljetek, ő majd lesz az új Command Cluster... Persze áldozat nélkül nincs semmi. Ha jól értettem az életek fele beolvad a Scub Coralba, vagy csak simán eltűnik. vagy hasonló.
    Gonzy az nemtom mi volt. Jah Coralian. Biztos ő is valami megfigyelő. Aztán mikor midnen jól sült el visszatért a Scub Coralba.

1 év után Eurékáék már visszatértek egyszer :D Nirvash visszaküldte őket. Legalábbis (wikipédia szerint is) erre utal a papír amit Axel papa tart a kezében... "Anya: Eureka Thurston; Apa: Renton Thurston; Legidősebb gyerek: Maurice Thurston;..." csak utána elmentek világot látni vagy valami ^^