kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    No igen ^^ Eureka, Anemone és Sakuya :D (bár utóbbi talán már nagyon loli ^^)
    A kölyköket (bár értem milyen helyzetben vannak) nem szerettem :\ de nagyon nem. Mindig csak bajt okoztak -.- mint a valódi kölykök ^^
    Eureka változásai... Hát a második formája meg ahogy az lett az... no igen

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    D. Gray-man-ből Lenalee jutott eszembe XD

A végső formája viszont tetszett :)

Dominicet és Anemonét én már az elejétől nem tartottam ellenségnek :S valahogy első feltűnésüknél éreztem...amit kellett :D Anemonét azért jobban sajnáltam mint Eurekát.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyik legjobb rész mikor az Arial Coralianba akarnak bemenni először és rájuktámad Anemone theEND-val :D az nagyon nagy volt :K enyhén őrült-módban volt akkor a lány ^^ Vascudo Crisis!

így hirtelen ennyi ^^ majd ha jösz spoilerezni akkor hátha eszembe jut még valami :D Wikipedian meg nincs túl sok +... (csak pár mangaspoiler O.o az picit durvább mint az anime)