kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    Eureka Seven

Elore leszogeznem, hogy mindenkinek mas az izlese: ahogy nekem az NGE az egyik kedvencem masoknak kevesbe tetszik es egyesek szerint meg egyszeruen *kaki*.

Az E7 az egyik uj kedvencem: Zene egytol egyik nagyon bejon! latvanyilag is jo, komolyan van megrajzolva minden.. sosem rajzoltak palcika embereket meg hatalmas cseppeket az emberek homlokahoz, stb.
    A sztori is nagyon tetszetos mar az elejetol, egyaltalan nem ereztem ugy, hogy lassu lenne a bevezeto de soha nem is volt vontatott. Minden resz utan ugy voltam hogy mar neznem is a kovetkezot!
    Karakterekkel szerintem mindenki mashogy talalja meg a kapcsolatokat.
    NGE anno azert is tetszett anno mert eszmeletlen magam alatt voltam mindenfele ugyben: csaladi, barati es csajozos ugyben is.
    E7 nel nem volt semmi bajom, de megis eszmeletlenul bejott minden krakter viselkedese.. EGYTOL EGYIG! ( most felesleges felsorolnom a neveket, ugye?) najo talan a harom kisgyerek tetszett a legkevesbe ;)
    Ja es, Eureka, Anemone es Sayuka rohadt szepek voltak! annyira gyonyoruek voltak, hogy szinte szerelembe estem :D Nagyon is sajnaltam hogy eureka atment a valtozasain :( jo a vegre mihezkepest meggyogyult de akkor is.. es Talho is sokkal jobban nezett ki a sorozat elso feleben.
    A sztori huzott magaval mint az orulet, nem egyszer konnybelabadt szemekkel neztem egy-ket jelenetet!

A veget nem ertettem teljesen, talan azert sem tetszik annyira a legvege mint a szerie 3/4-e mert nem fogtam fel fullosan hogy mizu.

Mindenesetre SZERINTEM MINDENKINEK kotelezo a sorozat. kihagyhatatlan anime. sok animet lattam mar.. (mihezkepest) es ez mindenkeppen benne van a top 5 ben!!!!
    Nagyon ramatyul erzem magam hogy vege van a sorozatnak! az elso 3/4 reszt siman elneztem volna 50 resz alatt.. tehat ha a sorozat 80 reszes lenne is kevesnek talalnam, talan:D