kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Devla
    Persze, vegletek mindenhol vannak. Berserknek nincs befejezese, NGE-nek meg van 3 is. :D Egyebkent a Berserket szerintem jol zartak le, az elso epizodnak olyasmi hangulata van mintha azt mondtak volna, hogy es boldogan elt amig meg nem halt, csak ebben az esetben boldogan harcolt a gonosz ellen mikozben a hata mogott milliok hullaja tornyosult. Tehat nekem az jott le belole, hogy soha nem lesz vege Gutts egyszemelyes haborujanak Griffin ellen, es ez is felfoghato valamilyen befejezesnek.
    Megint .hack: egy interjuban elmondtak a keszitok, hogy tobb kulonbozo oldalat akarjak bemutatni a vilagnak. Harom kulonbozo szereplogarda van signban, duskban, liminalityben es a jatekokban, es a stilusuk is mas. Viszont kapcsolat van kozottuk, a sign dvd valtozataban van egy extra epizod, ahol egy fogadoban talalkoznak a sign es a jatekok szereploi. Szerintem lehet, hogy a dusk kesobbi epizodjaiban is kiderul majd mi a koze a sign cselekmenyszalahoz.